IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2012, 00:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rüyada Regresyon




Nedenini bilemediğiniz korkularınız, endişeleriniz var mı ? Ne yapsanız da bir türlü yoluna girmeyen ilişkiler mi yaşıyorsunuz ? Kariyerinizin önünde görülemeyen bir engel var gibi mi hissediyorsunuz? İlk görüşte çok sevdiğiniz veya hiçbir görünür neden yokken hoşlanmadığınız, hatta nefret ettiğiniz, sürekli çatıştığınız, affedemediğiniz birileri oldu mu ? Tekrarlayan rüya veya kabuslarınız var mı? Buraya ait değilim, bu aileye ait değilim duygusu yaşıyor musunuz ? Ne kadar uğraşsanız da kurtulamadığınız takıntılı düşünce veya davranışlarınız var mı ? Açıklanamayan ve çözülemeyen sağlık sorunlarınız ? Bu deneyimlerinizin kaynağı geçmiş yaşamlarınıza uzanıyor olabilir.

Regresyon Çalışması bu ve benzeri sorulara cevap ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla tüm dünyada birçok psikiyatrist, psikolog ve spiritüel danışman tarafından yaklaşık 50 yıldır uygulanan bir yöntem. Kendini daha yakından tanımak , ruhsal yolculuğunu anlamak, hayat amacını keşfetmek ,huzurlu bir yaşam sürmek ve hayatındaki sorunlara ruhun penceresinden bakarak çözmek isteyen çok sayıda insan regresyon çalışmasından yararlanmakta.
Şimdiki yaşamımızda bazı sorunlar, örneğin ; fobiler, takıntılar, depresif reaksiyonlar, olumsuz duygular ( öfke, kızgınlık, suçluluk, değersizlik…v.b ) ,sorunlu kişilerarası ilişkiler, bağımlılıklar, açıklanamayan fiziksel sorunların kaynağı anne karnında deneyimlenen bir travmaya da bağlı olabilir, 300 sene önceki bir geçmiş yaşam travmasına da… Örneğin; geçmiş yaşamlarından birinde boğularak ölen birisi şimdiki yaşamında boğaz bölgesiyle bağlantılı fiziksel rahatsızlıklar veya kendini ifade etme sorunları yaşayabilir. O travmatik anının ortaya çıkması ve travmanın yarattığı blokajın çözülmesiyle birlikte sorun tamamen veya önemli ölçüde ortadan kalkabilir.

Regresyon Çalışması, danışanın sorunlarına ait tüm yanıtların bilinçdışı zihninde yattığını kabul etmektedir. Regresyon Danışmanı, danışanın bilinçaltı anılarında geriye doğru giderek sorunun izini, erken çocukluk, anne karnı ve geçmiş yaşamlarda sürmesi, nedenlerini keşfetmesi ve yeni bir çerçeveye oturtarak çözümlemesi için çeşitli teknik ve beceriler kullanarak rehberlik eder.
Regresyon Çalışması Moreno’dan Psikodrama, Perl’den Gestalt, Reich’dan Beden Farkındalığı, Transpersonal Terapi ve Bessel Van der Kolk ve Harward Psikiyatri araştırmacılarının birlikte geliştirdiği Travma Terapisinin yöntem ve tekniklerini kullanan entegre bir çalışmadır. Bütüncül bir yaklaşımla ,kişinin duygusal, zihinsel, fizik beden, enerji beden ve ruhsal boyutta şifalanmasını sağlamaya çalışır.
Regresyon çalışması geçmişi değiştirmek için değil, geçmişte ( şimdiki yaşam veya geçmiş yaşamlar) yaşadığımız travmaların şimdiki hayatımızdaki olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak , bitmemiş işlerimizi tamamlamak ve karmamızı temizlemek için yapılan bir çalışmadır.

Regresyon çalışmasının önemli bir özelliği de, bir geçmiş yaşam travmasının çözülmesinin, o travmada rol alan diğer ruh varlıklarının enerji blokajlarında da çözülme sağlamasıdır. Bu durum, çalışmanın evrensel boyuttaki etkisini yaratmaktadır. Geçmiş yaşamımızda bize travma yaşatan birisini regresyon çalışması ile affettiğimizde, bizim yaşamımızda olduğu kadar , dünyanın bilmediğimiz bir yerlerinde belki de yeniden bedenlenmiş olan o ruhların yaşamları da muhtemelen olumlu yönde etkilenmektedir. Aynı durum şimdiki yaşamımızdaki travmaların çözülmesinde de yaşanabilir. Bizi üzen , kıran , travma yaşatan birisini regresyon çalışmasıyla affettiğimizde o kişinin hayatında da önemli iyileşmeler olabilmektedir

__________________
Kırk yılda bir gibisin...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
regresyon, rüyada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada Canımız Acır Mı? Lady Rüya Tabirleri 12 02 Eylül 2012 16:12
Matematikte Regresyon Analizi Liaaa Matematik 0 13 Haziran 2012 14:35
Doğrusal Olmayan Regresyon Liaaa Ödev ve Tezler 0 23 Mart 2012 17:41
Rüyada Tabirleri Kan Komedi ve Mizah 0 19 Nisan 2007 17:33