IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mayıs 2013, 12:28   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rüyada Elbise Giymek Rüyada Giyilen Elbise Renkleri İle Anlamları




Rüyada Giyilen Elbise Renkleri İle Anlamları

Rüyada Gri Renk Elbise Giymek Görmek

Rüyada gri renk elbise giynemek; gri rengin belirsizliğe işaret etmesi sebebi ile rüyayı görenin duygu ve anlayışında olarak belirsizlikte seyir ettiğine işaret eder.

Lakin gri renk siyah ve beyaz rengin bireşimindeki aşkınsallığa da işaret ettiği için bu renk safviyet ve kemalat de kamil olarak Tanrı varlığı ile kurbiyette olarak kudret içkinliğinde seyir edildiğine de işaret edebilir.

Gümüşümsü gri renk sır ruh latifesine işaret eder.

----

Rüyada Krem Renk Elbise Giymek Görmek

Rüyada krem renk giymek; krem rengin doygun bir renk olurluğunda, olgunluğu işaret etmesi sebebi ile rüyayı gören bir kişinin niyet ve ameller içkinliğindeki şe’nlerinde rahim tecellisinde olarak ilkeler ile özdeşlik arz eden şe’nlerde bulunulduğu kemalat haline işaret eder.

----

Rüyada Sarı Renk Elbise Giymek Görmek

Rüyada sarı renk elbise giymek; sarı rengin, ayrılık, hasret, özlem ve hüzün vb gibi psikolojik hallere işaret etmesi sebebi ile rüyayı gören kişinin ayrılıklardan sebebiyet hasretlerde, özlemlerde ve hüzünde seyir ettiğine işaret eder.

Fakat tasavvuf terbiyesinde seyi-i sulûk başlangıcında ayrılık Tanrı varlığına karşı olduğu için hasret, özlem ve hüzünlenmeler Tanrı varlığına karşı beslenen duygulanımlar olurluğunda kişide belirdiği için sarı renk elbise giymek kişinin Tanrı varlığına yöneldiğine işaret eder. Bu sebepten dolayı sarı renk ayrıca kişinin ilkeler üzeri hak niyet ve amellerde olarak Hakk’tan uzak bırakan her türlü hadis ve hadiseyi bıraktığına da işaret eder.

Sarı renk ruh olurluğundaki ruh latifesi olan sarı nur taneciklerine işaret eder.

----

Rüyada Eflatun Renk elbise giymek Görmek

Rüyada eflatun elbise giyiniliyor ise eğer; eflatun rengin ile-i huzuride, ilkelere iye ve içkin olarak, ilkelerin seyir ettiği evrensel yasalar içkinliğinde anlayış ve değerler edinerek, bu seyir itibari ile edinilen anlayış ve değerlerde olarak her şey üzerinden hak olan bakışımlarda ve belirlenimlerde bulunarak ve kişinin hak üzeri niyet ve amellerde şe’nlerde olarak seyir etmesi olurluğundaki bilgelik sıfatına işaret etmesi sebebi ile rüyayı gören kişinin hak üzeri her şeyi hak sıfatınca belirleyerek görmesi ve hak üzeri olarak ilişkilerinde şe’nlerde bulunan bilge bir kişi olduğuna işaret eder.

----


Rüyada Rüyada Siyah Renk Elbise Giymek Görmek

Rüyada siyah elbise giyen bir kişi; siyah rengin kimi durumlarda bu rengin asli bir renk olması sebebiyle kemalata ve kamilliğe, kimi durumlarda keder ve sıkıntılara; bazen örtünmeye, örtünerek kendini saklamaya; bazen de insanın nefsanî olan keyfi halleri sebebiyle Tanrı varlığından yana örtünerek, şerri olan zulmet hallerinde bulunması sebebiyle zulmete işaret eden anlamlar içkinliğinde bilinçaltında yer edinerek, bu anlamlar içkinliğinde rüyalarda dışlaşmasından dolayı, kişinin bulunduğu mertebe düzeyine göre (has’ül has, has, avam) kişinin nefsanî olan keyfi hallerde, sıkıntılarda, kederlerde seyir ettiğine yorumlandığı gibi kişi eğer kamil bir kişi ise o kişinin kemalatine ve settarlığına yorumlanır.

Has’ül has, has, avam mertebe düzeylerinde seyir eden her kişi için kimi zaman siyah renk elbise giymek, anlatılan anlamlar içkinliğinde rüyalarda dışlaşmış olabilir.

Çünkü nefsanî olan keyfiyetleri içkinliğinde Tanrı varlığından yana örtünen bir kişi istese de istemese de; eril olurluğunda her daim etken olarak mutlak olan ilkeler doğrultusunda hareket etmediğinden sebebiyet hüsranda olan olarak keder ve sıkıntılara dûçar olur.

Ayrıca ilkeler üzeri varlıksal birliktelikte kemalatta kamil olan bir kişi, seyr-i sülüğündeki ve olağan yaşamındaki imtihan edilmesinin, arınmasının ve varlık mertebelerin de kemalet bulmasının aracısı olan hastalıklar, fakirlikler, hor görülmeler vb. gibi yaşam halleri sebebiyle sıkıntı ve kederler de seyir eden olarak, bu seyrinde ise; kendindeki Tanrı varlığının hakikatini avam ehline karşı saklayan olarak rüyalarda siyah elbiseye bürünmüş olurluğunda, bu anlamların işaret edildiği dışlaşma seyrinde görünebiliniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada ipek elbise giymek Görmek Zen Rüya Tabirleri 0 26 Kasım 2012 16:36
Rüyada Eski Elbise Giymek Görmek Zen Rüya Tabirleri 0 26 Kasım 2012 16:35
Rüyada Gri Renk Elbise Giymek Görmek Zen Rüya Tabirleri 0 26 Kasım 2012 16:34
Rüyada Rüyada Siyah Renk Elbise Giymek Görmek Zen Rüya Tabirleri 0 26 Kasım 2012 16:32
Rüyada Beyaz Elbise Giymek Görmek Zen Rüya Tabirleri 0 26 Kasım 2012 16:32