IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mayıs 2014, 19:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rüyada seks yapmak neye yorulur




Ruyada anne babayı özel durumda görmek, bu sizin evlilik yaşamınızla onlarınki arasında çok benzerlik olduğunu temsil eder, bizler için anne babamızın yaptığı seksi düşünmek veya rüyada görmek pek hoş değildir, rüyada bunu görmeniz aslında sizi belirli bir noktaya dikkatinizi çekmek için verilmiştir. Anne ve babanız arasındaki saygı ve sevgiyi, yakın birlikteliği hatırlayın ve bunun aynısını kendi yuvanızda uygulayın, tekrar edin, anne babanızdan evlilik dersleri alın mesajı verir.
Rüyada seks görmek, psikolojik bir bütünlük ve insanin güncel hayatındaki olayları, durumları ve insanlık halini temsil eder.
Sevgili ile seks yaptığını görmek Sevgilinizi olduğu gibi yani o haliyle kabul etmelisiniz, onun değer yargılarını sizin değer yargılarınızla bütünleştirip bir bütün oluşturmalısınız manası taşır. Bu rüyanın başka bir yorumu ise sizin uzun zamandır seks yapmadığınızı belirtir, uzun süredir seks yapmadığınız için fiziksel ve zihinsel yönden bir stres yaşadığınızı ve sekse dair derin bir arzu ve istekli olduğunuzu belirtir.
Rüyada anne babayı seks yaparken görmek, bu sizin evlilik yaşamınızla onlarınki arasında çok benzerlik olduğunu temsil eder, bizler için anne babamızın yaptığı seksi düşünmek veya rüyada görmek pek hoş değildir, rüyada bunu görmeniz aslında sizi belirli bir noktaya dikkatinizi çekmek için verilmiştir. Anne ve babanız arasındaki saygı ve sevgiyi, yakın birlikteliği hatırlayın ve bunun aynısını kendi yuvanızda uygulayın, tekrar edin, anne babanızdan evlilik dersleri alın mesajı verir.
Rüyanızda şu andaki sevgilinizden ayrı, başka biriyle seks yaptığını görmek, buda sizin su andaki sevgilinizle aranızda mutlu olmayan bir aşk hayatınız olduğunu ve sizin bu ilişkiden tatmin olmadığınızı belirtir. Bu rüya aynı zamanda , zararsız bir rüyadır, yani bir fantazi rüyası diyebiliriz. Her insan rüyasında dünya güzeli bir bayanla veya Brad Pitt gibi bir aktörle yatmak isteyebilir, bunlar görülmesinde zarar olmayan rüyalardır ve işin ilginç yanı böyle zamanlarda kendinizi sekse daha az istekli hissediyor olabilirsiniz ve böyle bir olguyu, tecrübe ve heyecanı günlük yaşantınızdaki birlikteliğinizde test edebilir, uygulayabilirsiniz.
Rüyada meşhur biriyle seks yapmak, sizin cinsel yönden çok aktif ve başarılı olduğunuzun iiaretidir. Hangi filmde, hangi artistin ne gibi rollerini beğeniyorsunuz? Bir bakın bakalım o rolleri sizde kendi hayatınızda oynayabilir misiniz? Ve size başarı getirecek mi?
Rüyada eski sevgili ile seks yaptığını görmek ise sizin su andaki sevgilinizden bıktığınızı, usandığınızı ve yeni bir gönül ilişkisine girmek niyetinde olduğunuzu temsil eder.
Kendinizi tanıtmaktan veya eski sevgilinizle olan birlikteliğinizde olan hatıralarınızın, duygularınızın yeniden gözünüzün önüne gelmesinden ve anıların tazelenmesinden korkuyor veya endişeleniyor olabilirsiniz. İster inanın ister inanmayın, evlilik arifesinde olan bir çok kişi bu donemde nişanlısından kaçamak yapıp, diğer başka birileriyle cinsel ilişkiye girerler. Bu durum evlilik ve yeni bir nişanlının getirdiği endişe ve stresten kaynaklanır, aynı zamanda evliliğin ve yeni ask hayatınızın ne getireceğini bilemediğiniz için böyle evlilik öncesi aşk maceralarına atılabilirsiniz.
Eger siz (su andaki günlük hayatınızda ) heteroseksuel (- karşı cinse istekli olan -) iseniz ve rüyanızda yine başka bir heteroseksuel biriyle seks yaptığınızı görürseniz bu sizin homoseksuel yani gay olma isteğinizi veya gay olma niyetinde olduğunu belirtmez, bilakis bu sizin kendinize olan güven ve sağlam karakterli olmanızı ifade eder, bu arada sunuda belirtelim bu rüya kişinin kendi hangi cinsiyette ise ona göre davranmasını tavsiye eder, adamsanız adam gibi , bayansanız tam bir hanımefendi gibi davranın, karşı cinse özenti duymayın mesajı verir.
Rüyada seks yapmak kişisel analiz

Rüyada seks yapmak teriminin rüya yorumu gördüğünüz gibi kısa fakat öz olarak açıklanmıştır. Rüya yorumlarında unutulmaması gerekli en önemli unsur rüyada gördüğünüz diğer obje ve olayların izahına bakmak ve onların tamamını arada değerlendirerek asıl mesajı çözmektir.
Dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise rüyanın bir bütün şeklinde ele alınması ve değerlendirilmesi gerektiğidir ve buda zamanla, tecrübe, okuma ve araştırma ile elde edilecek özelliktir. Bunların daima gelecek için bir mesaj vermesini beklememek lazımdır. Bir kısmı geçmişin yansıması veya muhasebesi, beklentiler, korkular veya hayal kırıklıklarının etkisi olabilir. Ancak temel düşünce her zaman olumlu düşünmek, konuya hayırlı yaklaşmaktır.
Bir rüyayı yorumlamak, rüya tabiri yapmak birikim ve çalışma gerektiren konudur. Rüyada seks yapmak ile birlikte diğer konuların da açıklamasına bakmak ve ona göre bütünü tamamlamak gerekmektedir.

__________________
kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
neye, rüyada, seks, yapmak, yorulur


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Peygamber Efendimizin Hırkasını Rüyada Görmek Neye Gelir Zen Rüya Tabirleri 0 18 Kasım 2012 17:54
Rüyada Bit Görmek Neye İşarettir Zen Rüya Tabirleri 0 17 Kasım 2012 20:19