IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Amelia

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Mayıs 2014, 20:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rüyada Diş Görmek




Rüyada diş görmek; ev halkı ve akrabalıkla tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında herhangi bir dişinin yanında yeni bir diş çıktığını görmesi; o kimsenin bir yakınından hayır ve menfaat göreceğine, kişinin rüyasında dişleri arasında bir seyreklik yani açıklık olduğunu görmesi; akraba ve ev halkı arasında bir geçimsizliğin olacağına işaret şeklinde tabir olunur. Kişinin rüyasında dişlerinin büyük olduklarını görmesi; o kişinin arasında sevilip sayıldığına delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında dişlerinin bozuk ve sallanır bir şekilde görmesi; zafiyete, rüyasında dişlerini temiz ve güzel bir şekilde görmesi;o kimsenin keder ve sıkıntılarından kurtulacağına, cömert ve iyiliksever bir kimse olduğuna, rüyasında dişlerinin uzun ve beyaz olduklarını görmesi; kuvvet ve cesarete, yeni doğmuş bir çocuğun diş çıkardığını görmek;rüya sahibinin belâ ve musibete maruz kalacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında dişinin düştüğünü ve düştüğü yerden de dişini aldığını görmesi; o kimsenin yeni bir çocuğunun olacağına, düşen dişi arayıp bulamadığını görmesi; o kimsenin yakınlarından bir kişinin vefat edeceğine yorumlanır.

İbni Kesîrin yorumuna göre: Rüyada dişlerin küçüldüğünün görülmesi; güzellikle, büyüklüğü ise müjde ile yorumlanır. Kişinin rüyasında dişlerinden birinin aniden kucağına veya eline düştüğünü görmesi; hamile kadının doğuracağına veya eline mal geçip bundan istifade edeceğine delalet eder. Kişinin rüyasında bütün dişlerinin döküldüğünü görmesi; üç şekilde yorumlanır. Rüya sahibinin veya akrabalarından birinin öleceğine veya elinden bütün mal varlığının çıkacağına veyahut da geçim sıkıntısına düşeceğine. Rüyanızda ağrıyan bir dişinize ilaç koyduğunuzu veya çektirdiğinizi görmeniz; hayır ve menfaate, keder ve sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder. Rüyanızda dökülen dişlerin yerine yenilerinin çıktığını görmeniz; akrabalarınızın size karşı olan kin ve düşmanlıklarının geçtiğine, rüyanızda ağzınızda tek diş kaldığını görmeniz; ömrünüzden bir sene kaldığına, rüyanızda ağzınızda altın diş olduğunu görmeniz; büyük bir işten para kazanacağınıza yorumlanır.

Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 25 Nisan 2018, 20:19   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rüyada Diş Görmek




Rüyada diş görmek en genel tabiriyle kişinin ev halkına ve akrabalarına delalet eder. Rüyada üst dişler baba tarafından, alt dişler anne tarafından akrabalarla ilgilidir; Rüyada üst çenedeki iki ön diş baba ve amcaya; alt çenedeki iki ön diş kendi çocuklarına, bu dişlerde görülen çürüme ve düşme yahut kırılma, dişin temsil ettiği yakının başına gelecek sıkıntı, hastalık, uzağa gitme yahut vefatına; bu dişlerde görülen güzellik, temsil ettiği akrabanın durumunun iyiliğine veya onu mutlu edecek bir duruma delalet eder.

__________________
Kuşlar , Ağaçlar , Böcekler .. La La La La Laaaa
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
dis, diş, görmek, rayadadişgörmeninanlamı, rüyada, rüyadadişörmek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada Aba Görmek Zen Rüya Tabirleri 4 03 Şubat 2021 13:22
Rüyada A dan Z ye Görmek Amelia Rüya Tabirleri 0 13 Mayıs 2014 22:07
Rüyada yağ görmek Violent Rüya Tabirleri 0 15 Nisan 2014 19:07
Rüyada zayıflamak, Rüyada zayıfladığını görmek Violent Rüya Tabirleri 0 20 Mart 2014 20:36
Rüyada Rüyada Siyah Renk Elbise Giymek Görmek Zen Rüya Tabirleri 0 26 Kasım 2012 16:32