IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Haziran 2014, 19:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rüyada Çanta Çalınması




Rüyada Çanta Çalınması Anlamı Nedir: Banka hesabinda parasinin azaldigina; çantasini kaybettigini ama bir kaç gün sonra buldugunu ve sevindigini görmek satisa çikardigi bir malindan yüklü bir para alacagina işarettir. Rüyada bir çanta torba veya poşet görmek işlerinizde başarıya işarettir. Eğer çanta yırtık veya delikse düşünmeden para yatıracağınız bir iş size para kaybettirecektir. Rüyasında bir şeyahat çantası gören yolculuğa çıkar, Çanta satın alan, dostlarından acı sözler duyar, çanta satmak, ağrılardan kurtulmayı ifade eder. Yırtık çanta, ayrılığa,
eski çanta, tehlikeye, gümüş çanta ise sıkıntı ve kedere yorulur. Çantayı bir yerde unutmak, evini veya işini değiştirmeye, Para çantası geçim ve dirliğe, Boş para çantası üzüntüden kurtulmaya, çanta kaybetmek ise, dertlerden kurtulmaya işarettir. Valiz türü çanta yolculuğa, bir yere gönderilecek elçiye ve rızka delalet eder. Kazanmak istediğiniz para için çok çalışmanız gerekecek, fakat yakında sorunların üstesinden gelecek, başarıyı elde edeceksiniz.

Açık çanta ise, elde etmek istediğiniz para için çok uğraş emek sarf etmeniz gerekeceğini ve yakın zamanda başarılı olacağının işaretidir. Yırtık çanta ise zarara işaret eder. İşlerin engelden sonra düzeleceği anlamına gelir. br/>Deri bir çanta görmek, ev içindeki dargınlikların tatli bir şekilde sona ereceğine, kumastan yapılmış bir çanta görmek Bazı dedikodular duyup üzüleceğinize, Çantasina para koyduğunu görmek, banka hesabinin çogalacağına; çantasini kaybettiğini görmek, banka hesabinda parasınin azaldığına; çantasini kaybettiğini ama bir kaç gün sonra bulduğunu ve sevindığını görmek satisa çikardığı bir malindan yüklü bir para alacağına; elindeki mesin çantasinin birden bire bez çanta haline geldığını görmek, dostları tarafından zarara uğrayacağına; aslinda bez olduğu halde elinde birden bire deri çanta görmek, bu rüyanın aksiyle yorumlanır.

Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
çalınması, Çanta, rüyada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada Yeşil Çanta Görmek xena Rüya Tabirleri 0 26 Mayıs 2014 18:37
Gazeteden Çanta Yapma, Evde Çanta Yapımı Violent El Sanatları 0 16 Mart 2014 15:37
Rüyada Çanta Görmek Zen Rüya Tabirleri 0 18 Kasım 2012 17:37
Kodların Çalınması hakkında. XxxxX mIRC Scripting Sorunları 20 02 Aralık 2005 21:49