IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ocak 2015, 18:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rüyada Kot Görmek




Rüyada kot görmek, kişinin iş konusunda çok disiplinli ve programlı bir şekilde hareket etmesinden dolayı nihayet beklediği sonuçları almaya başlayacağını, özellikle yaptığı yatırımların geri dönüşleri ile ilgili pek çok iyi gelişme yaşayacağını, sahip olduğu malların ve paranın daha da artacağını, zengin, müreffeh bir hayat yaşayacağını alamet eder. İş yaşamında olacak güzel gelişmelerin kişinin özel hayatına da çok olumlu bir şekilde yansıyacağını ve mevcut sorunların sona erip, yeniden huzur dolu günler yaşanacağını da ifade eder. Kot gören kimseler yaşamlarının sonuna kadar istedikleri kalitede ve standartta bir hayata sahip olacakları gibi, aile içinde de her şey istedikleri gibi olur.
Rüyada Kot Pantolon Görmek
Yoğun, yorucu bir iş yaşamına sahip olunacağını ancak kişinin kendisine nefes alacak güzel ortamlar yaratacağını, aile ve arkadaş çevresi tarafından güzel sürprizler yapılacağını ifade eden rüya, yaşamın keyifli yönleriyle tanışmanın, çevre değişikliği nedeni ile kişinin iş hayatına önemli katkılarda bulunacak durumlar içinde olmanın da alametidir. Kot pantolon aynı zamanda güçlü biri olmanın da işaretidir ve güçlükler karşısında hiçbir zaman yılmayan insanları temsil eder.
Rüyada Kot Pantolon Almak
Hayat standardını yükseltecek ve kişinin hayatına çok önemli katkılarda bulunacak gelişmelere, iş konusunda verilecek kararların hepsinin hayırla sonuçlanacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamettir. Kot pantolon alan kişi bekar biri ise, kendisinden yaşça küçük biriyle evlilik yapar.
Rüyada Kot Görmenin Psikolojik Yorumu
Rahatlık isteğinin ifadesi olan rüya, kişinin hayatına yönelik yeni düşünceler içinde olduğuna, kendisini sıkan ve üzen kişilerden veya olaylardan uzak kalarak daha huzurlu ve mutlu bir yaşam sürme ihtiyacına işaret eder. Yalnızlık çeken kimselere de alamet olan rüya, her işini kendisi gören, sıkıntılarını paylaşmayan insanların psikolojilerini de sembolize eder.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
görmek, kot, rüyada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada Maç Görmek Amelia Rüya Tabirleri 0 20 Mayıs 2014 20:15
Rüyada A dan Z ye Görmek Amelia Rüya Tabirleri 0 13 Mayıs 2014 22:07
Rüyada zayıflamak, Rüyada zayıfladığını görmek Violent Rüya Tabirleri 0 20 Mart 2014 20:36
Rüyada Rüyada Siyah Renk Elbise Giymek Görmek Zen Rüya Tabirleri 0 26 Kasım 2012 16:32