IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Nisan 2019, 17:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rüyada Deprem görmek Ne manaya gelir




Rüyada deprem Görmek

İş yaşamınızda sıkıntılar yaşayacaksınız demektir. Ülkeler arasında savaş çıkacağı şeklinde de yorumlanır. Rüyada deprem görmek, üzüntü, keder, zarar, ziyan ve işlerin iflâsı ile yorumlanır. Aynı zamanda deprem korku ve şiddete de işarettir.

Rüyada deprem yaşamak

Rüyada deprem görmek, bir yerden bir başka yere göç etmeye işarettir. Rüyada bir dağın sarsıldığını veya yerinden koptuktan sonra tekrar yerine geldiğini görmek, korku ve şiddete delâlet eder. Çünkü zelzele büyük âfetlerdendir. Rüyada yerin sarsıldığını görmek, iş ve geçimde meydana gelecek canlılığa ve berekete delâlet eder.

Bazı kere de rüyada zelzele görmek, feryat etmeye, karmakarışık sözlere, can sıkıcı haberlere ve sırların meydana çıkmasına işaret eder.

Rüyada bir mahalde deprem olduğunu ve orada bir takım insanların yere battığını ve bir kısmının da kurtulduğunu görmek, devlet başkanının oraya geleceğine ve halka zulüm ile muamele edeceğine işarettir. Bazı kere de bu rüya, şiddetli bir hastalığa işaret eder.

Kıtlık hüküm süren bir yerde deprem olduğunu görmek, o yerin mahsulünde meydana gelecek büyüme ve berekete delâlet eder. Rüyada bağ ve bahçede deprem olduğunu görmek, o bahçede mahsulâtın çok olacağına ve yaz meyvelerinin bolluğuna işaret eder.

Rüyada Mayıs ayının gece ve gündüzünde zelzele olduğunu görmek, halk arasında çıkacak kavgaya ve devamlı meydana gelecek fitnelere delâlet eder.

Haziran'da görülen deprem, şerli ve kötü insanların helakine işarettir. Temmuz ayı içinde deprem görmek, şanlı ve ulu bir zatın vefatına delâlet eder. Ağustos ayında görülen deprem, o yere yönelecek bir düşmana işarettir.

Rüyada deprem olması

Rüyada deprem görmek yine bir yerden bir yere göç etmeye, o bölgeye isabet edecek olan bela ve musibete, Bir dağın sarsılarak yerinden oynaması ve tekrar yerine oturması devlet başkanına ve halkına isabet edecek olan şiddet ve korkuya işarettir.

Rüyada Deprem olduğunu ve kimi insanların sağ kaldığını, kimilerinin de öldüğünü görmek oraya devlet adamlarının gelmesine ya da salgın hastalığa, Yer sarsıntısı bazen iş ve geçimde meydana gelecek canlılığa; Yerin sarsılarak batması dinin emirlerini yerine getirmemeye, çölleşmeye yahut şaşılacak gelişmelere, Yerin dürülmesi işi sonuçlandırmaya, Amel işlemeyi terk etmeye delalet eder.

Rüyada deprem görmek büyük hayal kırıklıkları ve acılara işaret eder. Rüyada deprem, her şeyin aniden değişeceğini haber verir. Rüyada deprem olduğunu ve her tarafin yıkıldığını görmek, devlet büyüğünden gelecek bir felakete delalet eder.

Rüyada Deprem, bazi yorumculara göre yolculukla da yorumlanir. Bir dağın deprem ile yer değiştirdiğini görmek, bulunduğu yere bazi ilahi felaketlerin geleceğine işarettir.

Deprem ile evinin yıkıldığını ve içinde ev halkından sadece kendisinin kurtulduğunu görmek, ecelinin yaklaştığına delalet eder.

Rüyada bir yerde bir deprem olduğunu ve bu yüzden insanların sağa sola kaçıştıklarını, ve bazi kimselerin yere gömüldüklerini görmek, o yer halkına zahmet ve zorluk verecek büyük bir felaketin geleceğine delalet eder.

Rüyada deprem olduğunu hissetmek

Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen deprem korkuya işarettir. Bazıları da bilinen bir yerde meydana gelen deprem bir yerden bir yere göç etmeye işarettir, dediler.

Rüyada herhangi bir dağın sarsıldığını veya yerinden ayrıldıktan sonra tekrar yerine geldiğini görse, ora halkına şiddet ve korku isabet eder. Bir kimse rüyada yerin sarsıldığını görse, o kimsenin is ve geçiminde meydana gelecek canlılığa işarettir.

Rüyada yer sarsılması

Rüyada yerin sarsıldığını görse, bir taraftan o yere inecek belaya yahut orada meydana gelecek dolu, kitlik veya şiddetli korkuya işarettir. Deprem köyde meydana gelecek fitnelere işarettir.

Rüyada her ayın kendine göre tabiri vardır. Deprem rüyasına türlü türlü tabirler yapılmıştır. Her şeyin en güzelini ve doğrusunu ancak Allahu Teâlâ bilir.

.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
deprem, görmek, rüyada, tabir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada Mavi Gül Görmek Ne Anlama Gelir Zen Rüya Tabirleri 0 26 Kasım 2012 16:05
Rüyada Gül Görmek Ne Anlama Gelir Zen Rüya Tabirleri 0 26 Kasım 2012 16:04
Rüyada Değirmen Görmek Ne Anlama Gelir Zen Rüya Tabirleri 0 25 Kasım 2012 22:53