IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Nisan 2019, 14:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
C ile Başlayan Rüya Tabirleri




CİN: Hileci aşağılık bir kişiyi belirtir. Cin çarpması haram bir mal edilmesine ve büyülerle uğraşılmasına yorumlanır. Evde cin görmek evinize ve malınıza kötülük geleceğine işarettir. Cinden yardım istemek çeşitli maceralara atılma isteğinde olduğunuzu işaret eder.

CADI: Rüyada cadı görmek, kişinin kendisinin dışında oluşan bir problemle karşılaşıp zor durumda kalacağına işarettir.

CESARET: Yılmadan uğraşma sonunda başarı geleceğine yorulur.

CÜCE: Rüyada cüce görmek arzularınızın olacağına, dertlerinizi azalacağına, ummadığınız kazançlar elde edeceğinize işarettir.

CIRCIR BÖCEĞİ: Uluorta konuşmalarınız tartışmalı ortamlara girmenize sebep olacak demektir. Cırcır böceğini öldürmek ise, yüksek bir mevkiye işarettir.

CEHENNEM: Rüyada cehennem görmek, aile içi huzursuzluk belirtir. Cehennemde olduğunu görmek, bir kişinin sizi kötülük yapmak için kışkırtacağı anlamına gelir. Böylece, para durumunuz bozulacak hem de psikolojiniz sarsılacak demektir.

CAMBAZ: Bir sanatta başarı elde etmek demektir. Kendisini cambaz olarak gören kişi çevresindekileri aldattığını zanneder.

CELLAT: Kendisine ahlaksızlığı iş edinmiş kötü kimsedir. Hastalık nedeniyle üzüntüye ve acıya ya da emellerinizin gerçekleşmeyeceğine işarettir. Aileden birisinin yada çevrenizden bazılarının kötülük peşinde koştuğunun habercisidir. Cellat başı gördüyseniz çok temkinli olmanız gerekir.

CEVİZ AĞACI: Kötü ve açgözlü bir adamla karşılaşacağınıza yorulur. Ceviz ağacından düşmek ise başınız belaya girecek ancak kurtulacaksınız anlamına gelir. Ceviz koparmak mecburi bir seyahat nedeniyle sevdikleriniz ayrı kalacağınız anlamındadır. Kurumuş ceviz ağacı para durumunuzun bozulacağını işaret eder.

CIMBIZ: Rakip durumunda olduğunuz kişilere karşı becerileriniz sayesinde üstünlük sağlayacağınız anlamına gelir.

CENNET: Sizi seven, yardımınıza koşan iyi dostlara sahipsiniz demektir. Eğer sağlığınız bozuksa ya da sıkıntı çekiyorsanız, yakında durumunuz düzelecek anlamına gelir. Cennete girmek mutlu ve rahat bir hayat, cennetten kovulmaksa rahatsızlık demektir. Cennet melekleriyle konuşmak işinizde iyi bir yere sahip olarak iyi bir evlilik yapacağınız anlamına da gelir.

CEP: Yakınlarda bir hırsızlık olayı olacağına işarettir.

CAMİ: Rüyada cami veya mescit görmek, yapılan işlerde başarı kazanılacağına işaret eder.

CÜZZAM: Sıkıntılarınız sona erecek, artık yaşamınız rahatlık ve huzur içinde olacak.

CEVİZ: Rüyada ceviz yemek, para kazanmak demektir. Ceviz toplamak aile yaşantınızın mutlu olmasının belirtisidir. Çürük ceviz birisinin sizi kandırılacağını belirtir.

CİVCİV: Rüyada yumurtadan civciv çıktığı görülürse yaşamınıza renk katacak değişimlere hazırlanıyorsunuz demektir. Kümeste veya bahçede görülürse berekete ve kısmete işarettir.

CAM: Rüyada kırık bir cam görmek, önemli olmayan sorunlara işarettir. Camı kendisinin kırması hayatında çok önemli bir dönemeçte olduğuna haber verir. Cam parçasından bakmak, büyük düş kırıklığına ve iş yaşamında başarısızlığa yorumlanır. Cam satmak yaşamda tutturulan düzenin bozulmasıyla sıkıntılı günler yaşamaya işarettir. Kırık cam eşlerden birinin ölümüne; cam temizlemek hem aile hem de iş yaşamının düzene girmesi demektir.

CEYLAN: Evlilik, mutluluk, güzellik, zarafet ve aşka işarettir.

CÜZDAN: Cüzdan bulmak, maddi veya manevi açıdan kazanç sağlayacağınıza işaret eder. İçi para dolu cüzdan bulmak ise, şansınızın arttığı döneme işaret eder. Cüzdanınızı kaybettiğinizi gördüyseniz, yakın bir dostunuzla kavga edeceğiniz anlamına gelir.

CİLVE: Size yapılıyorsa, gerçekleştiremeyeceğiniz bir iş için yalan söylemek, siz yapıyorsanız ise, birilerine özlem duyuyorsunuz demektir.

CANAVAR: Yeni olay ve haberlere, duygularınızla yaklaştığınıza yorumlanır. Olaylar karşısında duygusal davranmamalı, içgüdülerinizle hareket etmemelisiniz. Daha mantıklı olmalısınız.

CACIK: Rüyada cacıkla ilgili bir şey görmek, başınızdan geçecek bir olay yüzünden üzüntü duyacağınıza işaret eder.

CAN SIKINTISI: Kendinizi canı sıkkın görmeniz zor günlerin biraz daha süreceğini ancak, sonrasında rahata ereceğinizi işaret eder.

CİNAYET: Cinayet işlediğinizi görürseniz, zor günler geçirecek ve bütün işlerinizde hüsrana uğrayacaksınız demektir. Eğer kendinizi savunmak için cinayet işlediyseniz, iş hayatınızda başarılar kazanacağınız, yükseleceğiniz anlamındadır.

CEZA: Uzun süredir gösterdiğiniz çabalarınız sonucunda işleriniz düzeleceğine ya da çok değer verdiğiniz birisinin hatıralarının hiçbir zaman kalbinizden silinmeyeceğine işarettir.

CÜMBÜŞ: Güzel günlerin sona erdiğinin zor bir döneme girildiğinin, büyük sıkıntılar çekileceğinin; ama bir süre sonra tekrar rahata kavuşulacağının haberini verir.

CADDE: Rüyada cadde görmek, size zarar verecek iş yapacağınıza işarettir. Bir caddede yürümek sorunların üstesinden gelerek mutlu olacağınıza yorumlanır. Caddeden ayrılmak içinde bulunduğunuz zor durumları atlatacağınız anlamına gelir.

CUMHURBAŞKANI: Umduğunuzdan daha fazla mutlu olacaksınız demektir.

CASUS: Rüyada casus görmek, iyiye yorulmaz. Casus olmak sabır göstermediğinizden işlerinizin bozulmasına ve aklınızın başka işlerle meşgul olduğuna işarettir. Bir casusla karşılaşmak huzura kavuşmak için insanlardan uzak olacağınız bir yerlere yolculuğa çıkmaya yorulur. Casusa sır söylemek arkadaşlarınızdan birisinin arkanızdan konuştuğuna delalettir.

CEZVE: Rüyada cezve görmek dedikodu, asılsız ve kötü söz demektir. Cezve bakırsa bu dedikodulardan sonra müjdeli bir haber gelebilir.

CİRİT: Hayatınız başarılarla dolu olacak, bu sayede mutluluğunuz artacak.

CİNSEL İLİŞKİ: Rüya cinsel ilişki gören kişi erkekse amaçlarına kavuşup, işinde ilerleyeceğine; rüya gören kadınsa sıkıntılı bir dönem geçireceği, ancak temkinli dikkatli olursa tekrar huzura ereceğine işarettir.

CEPHE: Yaşamınızda zorluklarla karşılaşacaksınız ancak bu zorluklar kısa süreli olacak.

CEKET: Rüyada yeni ceket iyi bir fırsat demektir. Bu rüyayı görenler güzel bir işe girer. Ceketinin söküldüğünü görmek iş değişikliğini belirtir. Ceketin aniden yırtılması işten hemen para kazanılacağına işarettir. Ceket çıkarmak işte ve çevrede değişikliği belirtir.

CERRAH: Dertlerinizden sıyrılacaksınız. Cerrah sizi tedavi ediyorsa iyi bir insanla tanışacağınıza ve bu insandan çok büyük destek göreceğinize işarettir.

CESET: Yakınlarınızdan birinin ölümüne işarettir.

CENAZE: Rüyada cenaze görmek iyidir. Bir cenaze gören kişi uzun zamandır haber alamadığı biriyle karşılaşır. Cenazeye katılan kişi hayatında güzel yenilikler yapar. Kendi tabutunu görmek ise mal ve para kazanılacağının haberidir.

CIRCIR: Hedeflerinize ulaşacağınızı ifade eder.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başlayan, charfiyle, rüya, tabirleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
B Harfi ile Başlayan Rüya tabirleri Funda Rüya Tabirleri 0 11 Nisan 2019 18:20
A harfi ile Başlayan Rüya tabirleri Funda Rüya Tabirleri 0 11 Nisan 2019 18:10
Rüya Tabirleri Hk. aborjini mIRC Scripting Sorunları 2 12 Kasım 2016 19:12
Rüya Tabirleri OkyAnuS Burçlar, Fallar ve Kehanetler 30 20 Aralık 2008 13:35
C# rüya tabirleri... Syst3m C# 0 19 Temmuz 2008 12:54