IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By CyBeR
  • 1 Post By Sarya

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2022, 15:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rüyada Arkadaş Görmek




Rüyada arkadaş görmek, ticarette başarılı olunacağına işarettir. Rüyada arkadaş iyi ise uzun ömürlü olunacağına, arkadaş kötü ise sinirlerinize hakim olmanız gerektiğine işaret eder. Rüyada arkadaşlar görmek kişinin dostu ve sırdaşıdır. Rüyada arkadaş topluluğu görmek iyi bir haber almaya, bayan arkadaşını görmek ise uzaktaki bir tanıdığın mutlu, işlerinin yolunda olduğuna işaret eder. Rüyada çoktandır karşılaşmadığı eski bir arkadaşını rüyada gören kimse, beklemediği sevindirici bir durumla karşılaşır.

Rüyada görülen arkadaş, rüya sahibinin durumuna göre yorumlanır. İyi bir arkadaş hayra, iyiye, güzele işaret eder. Kötü arkadaş ise kötülüğü, fenalığı tanımlar.

Rüyada arkadaşla kavga etmek; Rüyada arkadaşınızla kavga etmek, vermiş olduğunuz sırdan dolayı pişmanlık duyulacağına işaret eder. Rüyada arkadaşla kavga: birisine anlattığınız sırrınızın herkesin ağzına düşeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı hasta görmek; Rüya da arkadaşı hasta görmek, bol kazanca, kazançlı bir iş yapacağınıza işaret eder.

rüyada arkadaşımın öldüğünü görmek; Rüyada arkadaşı ölü görmek, uzun ömürlü olunacağına işarettir. Rüyada arkadaşının mutlu olduğunu görmek ise bu sizinde mutlu olacağınız anlamına gelir. Rüyada arkadaşınızı hasta veya üzgün gördüyseniz, ondan kötü bir haber alacağınıza yorumlanır.

Rüyada çok yakın bir arkadaş görmek rüyayı gören kimse, yakın bir zamanda sevineceği bir haber alır.

Rüyada yeni bir kimse ile arkadaş olunduğunun görülmesi ise rüya sahibine yeni bir iş verileceğine veya kendisi yeni bir iş kuracağına işaret eder. Eğer rüyayı gören kişi halktan birisi ise; yeni bir eve taşınacağına işaret eder. Ayrıca, Rüyada çok yakın bir arkadaşını gören kimse, yakın bir zamanda sevineceği bir haber alır.

Rüyada Hazret-i Adem'e arkadaş olduğunu görmek, yüksek makamlara işarettir. Bu rüyayı gören kişi eğer âlimse, bütün insanlar onun ilminden faydalanır.

Bir kimsenin rüyada bir çölde sevdiği arkadaşlarıyle bulunduğunu görmesi, dost ve ahbaplar tarafından sevilmeye işarettir. Rüyada arkadaş görmek ticarette başarı ve iyi şansa yorulur. Arkadaşınızın mutlu olduğunu gördüyseniz, bu sizinde mutlu olacağınız anlamına gelir.

Rüyada arkadaşınızı hasta veya üzgün gördüyseniz, ondan kötü bir haber alacaksınız demektir. Arkadaşla yola çıkmak: Birisinin gizlediği bir derdini öğrenmek isteğine ancak öğrenememek anlamına gelir. Rüyada yeni bir kimse ile arkadas oldugunu görmek, kendisine yeni bir is verilecegine, veya kendisinin yeni bir is kuracagina, halktan biri ise yeni bir eve tasinacagina delalet eder.

Arkadaşınızın mutlu olduğunu gördüyseniz, bu sizinde mutlu olacağınız anlamına gelir. Hasta veya üzgün gördüyseniz, ondan kötü bir haber alacaksınız demektir Rüyada arkadaş görmek kişinin kendi haline, tavır ve davranışlarına delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Dost Dostluk.)

Ticarette başarı ve iyi şansa yorulur. Arkadaşınızın mutlu olduğunu gördüyseniz, bu sizinde mutlu olacağınız anlamına gelir. Arkadaşla kavga:birisine anlattığınız sırrınızın herkesin ağzına düşeceğine işarettir. Arkadaşınızı hasta veya üzgün gördüyseniz, ondan kötü bir haber alacaksınız demektir.

Rüyada arkadaşınızı mutlu gördüyseniz, bu sizin de mutlu olacağınız anlamına gelir. Hasta olduğunu gördüyseniz, ondan kötü bir haber alacaksınız demektir. Rüyada arkadaşı görmek ve konuşmak, ondan haber alınacağına işarettir.

(Alıntı)

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 24 Şubat 2022, 19:07   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Rüyada Arkadaş Görmek




Emeğine sağlık

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
rüya tabirleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rüyada Yarasa Görmek | Rüyada Yarasa Görmenin Anlamları Sarya Rüya Tabirleri 0 21 Ekim 2021 19:56
Rüyada Cadı Görmek | Rüyada Cadı Görmenin Anlamları Sarya Rüya Tabirleri 0 21 Ekim 2021 19:55
Rüyada zayıflamak, Rüyada zayıfladığını görmek Violent Rüya Tabirleri 0 20 Mart 2014 20:36
Rüyada Eski Arkadaş Görmek Zen Rüya Tabirleri 0 01 Aralık 2012 21:38
Rüyada Rüyada Siyah Renk Elbise Giymek Görmek Zen Rüya Tabirleri 0 26 Kasım 2012 16:32