IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2013, 20:42   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Saç Kırıkları İçin Saç Bakım Maskeleri




Bakımsız görünen, matlaşan saçlarınızı canlandırmak ve kırıkların önüne geçebilmek için saçlarınızı bakıma alabilirsiniz. Saçlarınızı canlandırıp ipeksi parlaklığa kavuşturacak maske tariflerini sizlerle buluşturuyoruz…

Formül 1 : Zeytinyağı

Gece yatmadan önce saçlarınızın uçlarına, özellikle kırık olan kısımlarını kaplayacak şekilde zeytinyağı sürebilirsiniz. Ertesi sabah saçlarınızı vitaminli bir şampuan ile yıkayabilirsiniz. Zeytinyağlı temel saç bakımını haftada iki ya da üç kez tekrarlayabilirsiniz. Saçlarınızın onarılmasına ve nemini kazanmasına yardımcı olacaktır.

Formül 2 : Hint Yağı, Hardal Yağı ve Zeytinyağı

Aktarlarda bulabileceğiniz Hint yağını, hardal yağını ve zeytinyağını eşit miktarlarda karıştırıp bir süre ısınmalarını beklemelisiniz. Karışım ılıyana kadar bekleyip, ardından saç derinize masaj yaparak sürmelisiniz. Saçlarınızı sıcak bir havluyla sarıp, iki saat bu şekilde beklemelisiniz. Sonrasında saçlarınızı yıkayıp durulamalısınız. Bu uygulama saçlarınızın yumuşak ve ipeksi olmasını sağlayacaktır.

Formül 3 : Zeytinyağı, Bal ve Tarçın

Zeytinyağı, süzme bal ve toz tarçını eşit miktarlarda karıştırıp elde ettiğiniz maskeyi, saç dipleriniz dâhil tüm saçınıza, masaj yaparak uygulayabilirsiniz. 15 dakika saçınızda beklettiğiniz karışımı, saçlara bakım yapan bir şampuan ile yıkayabilirsiniz. Haftada iki kez tekrarladığınız bu maske, saçlarınızın parlamasını ve canlanmasını sağlayacaktır.

Formül 4 : Zeytinyağı

Bir yumurta sarısı ile 2 çorba kaşığı zeytinyağını bir kapta iyice karıştırıp, saç diplerinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Karışımı saçınızda 10 dakika beklettikten sonra şampuanla yıkayıp durulayabilirsiniz. Saçlarınız daha sağlıklı bir görünüm kazanacaktır.

Formül 5 : Zeytinyağı, Susam Yağı ve Isırgan Tohumu Yağı

Zeytinyağı, susam yağı ve ısırgan tohumu yağını saçlarınıza yetecek kadar miktarlarda eşit olarak karıştırıp, saç dipleri ve saçların tamamına sürebilirsiniz. Saçlarınızı streç film ile kaplayıp üzerine sıcak havlu sararak, 1 saat bu şekilde beklemelisiniz. Ardından saçlarınızı şampuanlayıp durulayabilirsiniz. Saçlarınızı besleyip, ipek gibi olmalarını sağlayacaktır.

Formül 6 : Argan Yağlı Bakım Maskesi

1 tatlı kaşığı argan yağı, 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu yağı ve 2 yemek kaşığı zeytinyağını bir kapta karıştırıp ister nemli isterseniz de kuru saçlarınıza masaj yaparak sürmelisiniz. Streç film ile saçlarınızı sarıp 1 saat bekledikten sonra şampuan ile yıkayıp durulayabilirsiniz. Saçlarınız parlak, yumuşak ve daha canlı görünecektir. Aynı zamanda dökülme ve kırılmaların da önüne geçecektir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
sac


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkekler İçin Bitkisel Cilt Bakım Maskeleri Sue Ah Erkekler 0 23 Temmuz 2012 11:53
Kuru Ciltler İçin Bakım Maskeleri YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 16 Mart 2010 21:48
Normal Ciltler İçin Bakım Maskeleri YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 16 Mart 2010 21:46
Yağlı Ciltler İçin Bakım Maskeleri YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 16 Mart 2010 21:45
Saçlar İçin Doğal Bakım Maskeleri YapraK Saç Modelleri ve Bakımı 0 20 Şubat 2010 15:39