IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Şubat 2013, 20:21   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uzun Saç Kime Yakışır?




Güzel görünen bakımlı, sağlıklı, parlak ve uzun saçlar her kadının en büyük hayalleri arasında. Ancak saçlar ne kadar güzel olursa olsun her zaman her kadına uygun bir şekilde olmayabiliyor ve uzun saçtan daha çok kısa saçın yakıştığı kadınların varlığı bir gerçek.

Çok daha titiz ve uzun bir bakım gerektiren uzun saçlar kariyer kadınlarına veya evde işi başından aşkın kadınlara göre pek uygun değil denilebilir. Uzun saçlara sahip olmak için daha rahat ve saçlarınıza vakit ayırabilir bir yaşantınız olmalı. Halbuki kısa saçlar kolaylıkla şekillendirilebildikleri ve daha kolay bakım yapılabildikleri için meşgul kadınların gözdesi durumunda.

Bunların yanında saçınızın dalgalı, kıvırcık, düz, hacimli, sönük veya diğer şekillerde oluşu da uzun ya da kısa olup olmamaları gerektiğini belirliyor. Dalgalı ve kıvırcık saçlar uzun olmaya daha elverişli iken düz saçların uzun şekilde düzgün tutulabilmeleri için sıkı bir bakım uygulamak mecburi hale geliyor.

Yüz şekliniz uzun, yuvarlak, köşeli veya çok çeşitli olabilir. Saçlarınızın yapısı ve yüzünüzün yapısına göre en uygun uzunluk değişmektedir ve yuvarlak yüzlere uzun saç tavsiye edilirken uzun, ince ve köşeli yüzlere kısa saç önerilmektedir. Ayrıca yüzünüzde lekeler veya saklamak istediğiniz yerler varsa uzun saçlar bu konuda size avantaj sağlayacaktır.

Uzun saçlar her ne kadar gençlikte daha olgun bir görünüm sağlasalar da ilerleyen yaşlarda ise tam tersi bir şekilde sahiplerini daha genç göstermekteler. Bu tercihe göre yapılacak saç uzunluğu sizin sosyal olarak da nasıl bir konumlandırma gerçekleştireceğinizi belirlemektedir.

Unutmayın ki her saç sağlıklı görünmek için bakıma ihtiyaç duyar ancak uzun saçlar daha fazla bakım gerektirir. Uzadıkça uçlara doğru yıpranan saçların her zaman güzel görünmesi için daha fazla vakit ve nakit harcamanız gerektiğini hatırlamalısınız.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
sac


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uzun Etek Modelleri, Uzun Etekler, Uzun Etek Örnekleri Zen Moda Trendleri 1 23 Şubat 2013 17:16
Kime Fazlasın / Kime Eksik Ay Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 14 Ekim 2010 23:51
Kime Fazlasın / Kime Eksik Sır Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 14 Ekim 2010 23:51
Uzun saç kimlere yakışır YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 12 Ocak 2010 23:34