IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ağustos 2013, 15:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çiçeklerin Saçlara Etkisi




Gül

Kırılgan, ince ve hassas saçların bakımı için çok uygundur. Birçok şampuan ve saç bakım ürününün içinde gül yağı ya da gül suyu bulunmaktadır. Gül suyu ve gül yağı, saç derisinde kan akışını hızlandırarak saçı besler. Duş aldıktan sonra, saçlarınızı gülsuyuyla durulayarak güçlenmesini sağlayabilirsiniz.

Kamelya

Saçlarınız kuru ve cansız görünüyorsa; çözümü kamelya'da! Kamelya yağı, kuru saçları onarır ve saça canlılık kazandırır. Saçlarınızı yıkamadan önce, saç derinize yetecek miktardaki kamelya yağını tavada biraz ısıtıp, parmak uçlarınızla saç derinize masaj yapabilirsiniz.

Latin çiçeği

Kepek sorunu yaşıyorsanız Latin çiçeğini mutlaka denemelisiniz. Latin çiçeğinin yaprakları da, meyveleri de kepeğe ve saç dökülmelerine karşı oldukça etkilidir. Saç miktarınıza göre ayarlayacağınız, eşit miktarda ısırgan kökü ve Latin çiçeği meyvelerini karıştırıp, üzerine 0,5 litre alkol eklemelisiniz. 1 ay boyunca saklayacağınız karışımı, 5 günde bir çalkalayarak karıştırmalısınız. Ardından haftada 2 kez bu karışımı saçlarınıza uygulamalısınız.

Lavanta

Lavantanın cilt ve vücut üzerindeki rahatlatıcı etkisini bilmeyen yoktur. Lavanta, bunların yanı sıra saç bakımında da oldukça etkilidir. Saçlarınızın cansız ve güçsüz olduğunu düşünüyorsanız ve parlamasını istiyorsanız; o zaman bu karışımı kesinlikle kaçırmamalısınız. Saç miktarınıza göre ayarladığınız suyu bir tencereye alıp kaynamaya bırakmalısınız. İçine bir tutam lavanta ekleyip, yaklaşık 5 dakika demlemelisiniz. Ardından ılınması için bekleyip süzmelisiniz. Lavanta suyuyla, temiz saçları durulayabilirsiniz.

Papatya

Papatya en hassas ciltlere olduğu gibi, saçlara da nazikçe bakım yapar. Saçları canlandırır ve parlaklık kazandırır. Saçları canlandırmak için bir yemek kaşığı papatya, iki yemek kaşığı devetabanı ve bir yemek kaşığı sarı kantaronu, bir litre suyla demlemelisiniz. Demlendikten sonra soğumasını bekleyip, pamuk yardımıyla saç derisine uygulayabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ciceklerin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çiçeklerin Dili | Çiçeklerin Anlamları | PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 22 Kasım 2010 14:14
Çiçeklerin Anlamları by_C3zA Aşk ve Sevgi Köşesi 0 28 Ocak 2010 20:51
Çiçeklerin dili. Sükût Genel Paylaşım 0 06 Mayıs 2008 22:13