IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2013, 17:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bayanlarda Fue Saç Ekimi




Bayanlarda saç dökülme problemleri genelde anemi ( Kansızlık ), mineral ve vitamin eksiklikleri, hormonal dengesizlik, guatr rahatsızlıkları, hamilelik ve lohusalık, vb nedenlere bağlı olarak gerçekleşmektedir. Bayanlarda saç dökülmesi tedavi edilirken ilk olarak dökülmeye neden olan unsur ortadan kaldırılmalıdır. Bu yüzden bayanlarda saç dökülme tedavisi esnasında mutlaka saç ekimi kararı alınmadan önce dermatoloji, dahiliye ve bazı durumlarda endokrinoloji uzmanları tarafından değerlendirme ve tedavi düzenlenme yoluna başvurulmalıdır. Saç dökülmesi etkeni ortadan kaldırıldığı zaman bir yıl içerisinde genelde dökülen saçlar tekrar yerine gelebilmektedir.
Saç Ekimi

Bayanlarda saç ekimi aşamaları erkeklerde olduğu gibi işlemektedir. Fakat bayanlar görsel olarak saç tıraşlanmalarına karşı pek sıcak bakmamaktadırlar. Bu yüzden bayanlarda saç ekimi yapılırken alım aşamasında farkı bir yöntem kullanılmaktadır. Saçların hepsini tıraşlamak yerine iki kulak arasından 2 – 2,5cm eninde yaklaşık 15cm uzunluğunda bir alan saçları kaldırılarak tıraşlanır ve bu bölgeden saç greftleri micro motor ile teke tek alınır.



Alım işleminin ardından kaldırılan saçlarla bölge kamufle edilir. Operasyonu takip eden bir hafta içinde bu bölgenin yara iyileşimi tamamlanmış olur. Bir aylık süreç tamamlandığı zaman kişi bu bölgeyi artık eliyle dahi zor bulur.
Fue Saç Ekimi

Alım işleminin ardından ihtiyaç duyulan bölgeye çok ince slitlerle bölge traşlanmadan kanal açılır. Bu aşamadaki tek fark o bölgedeki saçların uzun olmasıdır. Ekim yapılan bölgenin normale dönmesi için bir haftalık bir zamana ihtiyaç vardır. Üç hafta içinde dökülecek olan saç tellerinin çıkışı için yaklaşık üç ay beklemek gerekmektedir. Ekim saçlarınız ile kendi saçlarınız kalite ve görsellik açısından denk olmaları için yaklaşık bir yıllık bir zamanın geçmesi gerekmektedir. Bu dönemde bazı vitamin tabletlerinin kullanılması yada mezoterapi tedavisi destek açısından tercih edilebilmektedir.

Bu yöntemle saç ekimi operasyonun görsel olarak saçlarınızın kısaltılmamasının yanı sıra en önemli dezavantajı ise tek seansta 800 – 1000 greft alınabilmesidir.

Bayanlarda saç dökülmesi ile alakalı 0 216 345 0 722 telefon numarasından uzman tarafından bilgi alabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bayanlarda, ekimi, fue, sac


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fue Saç Ekimi Liaaa Saç Modelleri ve Bakımı 0 27 Nisan 2012 01:46
Fue Saç Ekimi ve Restorasyonu Liaaa Sağlık Köşesi 0 31 Mart 2012 15:56
Bayanlarda Aşk Belirtileri. Sevda Ah Kadınlar 11 09 Kasım 2011 13:10
Bayanlarda Dazlaklik KarakıZ Kadın Sağlığı 0 29 Ağustos 2011 02:15