IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2014, 22:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hangi Kremi Seçmelisiniz?




Hangi Kremi Seçmelisiniz?
Cildimizin güzelliğini, tazeliğini korumak için gerekli olan bakım, kremlerin içinde saklı. Ancak piyasada bulunan binlerce ürün içinden, gerçekten yüzünüze uygun olanın hangisi olduğunu biliyor musunuz?




Hangi Kremi Seçmelisiniz?
Bütün krem reklamları, mucizeler vaat ediyor. Bu noktada seçim yapmak elbette zorlaşıyor. Bu yüzden krem seçerken neye dikkat etmeniz gerektiğini bilmelisiniz.

Kremin içeriği ne olmalı? Çok zengin ya da çok hafif özler ne anlama geliyor? Bu kısımdaki seçim, kremin içeriğindeki etken maddeyle değil, sizin seçimizle ilgili oluyor. Bazı kadınlar ciltlerinde kalın bir krem tabakasıyla rahat edemezler. Bazı kadın ise, ince bir tabaka olarak sürülmüş kremi tatminkar bulmaz çünkü ciltteki pürüzleri ortaya çıkarır. Günümüz kozmetiği, ipeksi bir görünüm veren kremlerle de, çukurları kapatıcı, yüksek miktarda anti-aging etken maddesi ihtiva eden kremler üretiyor. Ancak genel olarak, kuru ciltlere yönelik kremler, yağlı ciltlere oranla daha zengin içeriğe sahipler.

Şunu mutlaka bilmelisiniz ki, UV ışınları, cildin erken yaşlanmasına, kırışıklıklara ve cilt kuruluğuna neden oluyor. Uzmanlar buna foto yaşlanma diyorlar. Bu yüzden uzmanlar, günlük kullandığımız kremlerin bile UVA UV8 ışınlarına karşı en az 10 faktör koruma içermesi gerektiğinin altını çiziyorlar. Bu konuda genel olarak bilinen yanlış ise, güneş ışınlarının sadece yazın deniz kenarında etkili olduğu ancak kışın kapalı havalarda bile dolaşırken, cildiniz güneşten etkileniyor.

Kremlerin rengi, çoğu zaman içeriği ve özellikleri ile ilgili ipucu verir. Koyu yeşil renkteki kremler, bitkisel içerikli ve “phyto” karışımına sahiptirler. Açık mavi veya turkuaz renkli kremler, o kremi sürdüğünüzde serinletici ve ferahlatıcı bir etki edeceğini gösterir. Koyu sarı, pembe veya şeftali tonlarındaki kremler, yüksek bakım gücünün işaretidir. Beyaz renkteki kremler ise, kırılgan bir cildin beklediği ilgiyi ve saflığı gösterir.

Gece ve gündüz kremleri birbirinden ayrılır. Gündüz kremleri korumaya yöneliktir, gece kremleri onarmayı hedefler. Gece ve gündüz aynı kremi kullanmak istiyorsanız, bunda da bir sorun yoktur. Anti-aging kremleri, genel olarak çift etkiye sahiptir.

Maalesef günümüzde, hala krem kutularının üstünde, hangi cilde uygun olduğuna dair bir ibare çoğunlukla bulunmuyor. Hatta kremin verdiği nem ve yağ oranı bile, küçücük puntolarla bir köşeye sıkıştırılmış oluyor. Alış veriş zamanı insanın kafasının karışmasına neden oluyor. Ayrıca bir detay daha var; cilt değişir. İklim ve sezona göre, cildimiz değişkenlik gösterebiliyor. Bu yüzden krem seçiminizi yapmadan önce, cilt analizinizi yaptırmanız son derece faydalı olacaktır. Cildinizin temel ihtiyaçlarını bildiğinizde, seçimlerinizi daha profesyonel olarak yapabilirsiniz.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hangi, kremi, seçmelisiniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kendi burcunuza göre uygun eş adayı seçmelisiniz Sevda Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 22 Mart 2013 00:27
Çocuğunuz için nasıl oto koltuğu seçmelisiniz? Violent Aile Evlilik ve Çocuklar 0 25 Haziran 2012 17:03
Doğru Gelinliği Nasıl Seçmelisiniz? N999 Ah Kadınlar 0 20 Mart 2012 14:19
Hangi Kremi Seçmelisiniz YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 27 Aralık 2009 05:17
Doğru Diyeti Nasıl Seçmelisiniz? Kralice Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 01 Temmuz 2008 14:52