IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Aralık 2022, 13:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Açık Karamel Saç Rengi Nasıl Elde Edilir?




Açık Karamel Rengi Hangi Tür Saçlarda En İyi Görünümü Verir?
Saçının tamamını karamel renge dönüştürmek isteyenler için küçük bir bilgi verelim. Açık karamel rengi hangi tür saçlarda en iyi rengi verir? Tarzında bir soruya cevap olarak, karamel rengi genellikle, kısa ila orta saçlarda en iyi görünümü verir, uzun bukleleri olanlar bu çok altın rengi kahverengi rengi fazla baskın bulabilirler, diyebiliriz. Çok koyu uzun saçları olanlar, saçlarına boyut ve ilgi eklemek için ince ila orta genişlikte karamel vurgularını tercih edebilirler. Daha açık renkli saçlar, genellikle saçın en üst tabakasının altına yerleştirilen karamelli vurgularla iyi görsel sonuçlara ulaşabilirler.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Açık karamel saç rengi için saçınızı evde boyamayı planlıyorsanız, karamel, açık altın kahverengi veya koyu sarı olarak etiketlenmiş yüksek kaliteli bir saç boyası tercih etmelisiniz. Boyayı paketin içinde yer alan uygulama talimatına göre uygulayın ve durulayın. Evde kullanılan saç boyalarının çoğu, kutunun gösterdiğinden biraz daha koyu olma eğilimindedir. Çoğu karamel saç renginde, aslında aradığınız renkten bir ton daha açık bir boya seçmek en doğrusu olabilir. Doğal renginiz çok açık veya çok koyu ise, uygun işleme süresini belirlemek için boyamadan önce bir iplik testi yapmak yardımcı olabilir. Bu uygulama, rengin çok parlak veya çok koyu olmamasını sağlamaya yardımcı olacaktır.Kızıl Saçlar Nasıl Karamel Rengine Dönüştürülebilir?
Doğal olarak kızıl saçlarınız varsa, karamel rengine çevirmek biraz ekstra çalışma gerektirebilir.
Doğal kızıl saç, tipik olarak karamel rengine dönüşmesi en zor olanıdır. Her iki renk de iki farklı tonun çok sıcak versiyonları olduğundan, kızıl saça daha fazla sıcaklık eklemek onu istenmeyen bir gölgeye dönüştürebilir. Bu durumda, kızıl saçları karamel rengine dönüştürmek için genellikle bir kuaföre görünmek ve orada bu işlemi yaptırmak en iyisidir. Çoğu durumda, karamel tonu elde etmenin en iyi yolu nötr veya hatta hafif küllü kahverengi veya koyu sarı bir rengin uygulanması olacaktır. Doğal rengin sıcaklığı, boyadaki soğuk tonları nötralize eder ve genellikle istenen rengi verir.

Açık Karamel Saç Rengi Nasıl Elde Edilir?Pin
Açık Karamel Saç Rengi Nasıl Elde Edilir?

Çok Koyu Kahverengi veya Siyah Saçlar Nasıl Karamel Rengine Dönüştürülebilir?
Çok koyu kahverengi veya siyah saçları olanların karamel saç rengi elde etmek için bir kuaföre gitmeleri gerekebilir. İstenilen karamelin tonuna bağlı olarak, boyayı uygulamadan önce doğal renginizin bir kısmını kuaför tarafından değiştirmeniz gerekebilir. Bu işlem, ağartıcı kullanımını gerektirdiğinden, rengi profesyonel bir kuaförün yapması çok daha iyi sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır. Saçınızda zaten boya varsa, saçınızda hangi renk olursa olsun, bir kuaföre gitmeniz en doğrusu olabilir. Genel olarak, zaten boyanmış saçlar, evde yapılan saç boyama kitinde belirtilen rengi vermez.

Karamel Saç Rengi Tonu Nasıl Seçilir?
Bu kadar çok karamel saç rengi seçeneği ile size en uygun tonu bulmak zor olabilir.
Karamel saç rengi tonu nasıl seçilir? Sorusunun cevabı için önce, saç renginin daha hafif bir tonunu isteyip istemediğinizi kendinize sorun. Eğer öyleyse, karamel-sarışın vurguları tercih etmek isteyebilirsiniz. Zengin bir renk istiyorsanız ancak daha açık veya daha koyuya gitmek istemiyorsanız, saçınız doğal olarak açık renkliyse bal veya baharat tonunu, saçınız doğal olarak kahverengiyse altın kahverengi rengini tercih edin.
Açık karamel saç rengi ile ilgili hala ne istediğinizden emin değilseniz, denge çok önemlidir. Doğal saç renginizi, alt tonunuzu ve göz renginizi dikkate alın. Her zaman bir kuaföre tavsiyelerini sorabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Küllü Karamel Saç Rengi Nasıl Elde Edilir? Sarya Saç Modelleri ve Bakımı 1 29 Aralık 2022 13:56
Kızıl Karamel Saç Rengi Nasıl Elde Edilir? Sarya Saç Modelleri ve Bakımı 0 29 Aralık 2022 13:03
İlim Nasıl Elde Edilir? CyBeR İslamiyet 2 06 Aralık 2021 06:45
Öz Güven Nasıl Elde Edilir? Türk Serbest Kürsü 1 20 Haziran 2016 20:48
Kök Hücreleri Nasıl Elde Edilir? PySSyCaT Biyoloji 0 18 Ekim 2014 13:41