IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

6Beğeni(ler)
  • 3 Post By CyBeR
  • 1 Post By Dedecan61
  • 1 Post By NurSima
  • 1 Post By Sarya

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 16 Şubat 2022, 20:10   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ölen kişinin cansız bedenine 41 gün Covid testi yapıldı, 28’i pozitif çıktı




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İtalya’nın Chieti sahilinde ismi açıklanmayan bir kişi yüzdüğü sırada boğularak hayatını kaybetti. Ölen kişinin otopsisindeki detaylar ise bilim dünyasını şaşırttı. Cesede 41 gün boyunca yapılan 28 Covid-19 testi pozitif çıkarken, koronavirüs testi öldükten sonra da negatife dönmeyen adam morgda karantinaya alındı.

İtalya’da yaşanan bir olay bilim dünyasını şaşkına çevirdi. Hiçbir Covid-19 belirtisi göstermeyen 41 yaşındaki adamın cesedini inceleyen doktorlar, şoka uğradı. Cesede 41 gün boyunca yapılan koronavirüs testinden 28’i pozitif çıktı.

COVID, ÖLÜMDEN SONRA DA KALICI OLABİLİR
İtalya'daki D'Annunzio Üniversitesi'nden doktorlar, enfeksiyon riskini belirlemek için daha fazla araştırmaya ihtiyaç duyulmasına rağmen, bulguların Covid-19 virüsünün cesetlerdeki kalıcılığı hakkında yeni bilgiler verdiğini söyledi.

Bugüne kadar bir cesetten enfeksiyon bulaştığına dair bir kanıt bulunamadığını belirten üniversitenin İleri Araştırmalar ve Teknoloji Merkezi'nden araştırmacılar, Journal of Medical Case Reports'ta yayımlanan raporda, "Mevcut vaka SARS-CoV-2 RNA'nın ölümden 41 gün sonrasına kadar kalıcılığını gösteriyor" ifadelerini kullandı.

41 GÜNDE 28 PCR TESTİ YAPTILAR
Vücudun kapalı ve dezenfekte edilmiş su geçirmez bir çanta içinde 4 santigrat derece bir odada saklandığı 41 gün boyunca 28 PCR testi uygulayan araştırmacılar, "Gözlem süresi boyunca yapılan tüm testlerin pozitif olarak rapor edildiğini" bildirdi.

Araştırmacılar, "defin izni ve ayrıca vücudun çürümesi nedeniyle 41 günden fazla başka test yapmanın mümkün olmadığını" kaydetti.

İtalya'nın doğu kıyısındaki Chieti yakınlarında bir arkadaşıyla denizde yüzerken kaybolan 41 yaşındaki Ukraynalı adam, yaklaşık 16 saat sonra cesedi kayaların arasına sıkışmış halde bulundu ve otopsi emri verildi.


Araştırmacılar, "Bekleyen cenaze izinleri nedeniyle, cesedin Chieti Hastanesi morgunda tutulduğunu ve ölenler için uygulanan SARS-CoV-2'nin yönetimine ilişkin yönergelere uyulduğunu" aktardı.

Alıntı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
28’i pozitif çıktı, corona virüs, covid 19, sağlık, ölen kişinin cansız bedenine 41 gün covid testi yapıldı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye'de 17 bin 644 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı, 191 kişi hayatını kaybetti CORDON BLEU Sağlık Haberleri 1 19 Aralık 2021 01:09
Türkiye'de 5 bin 261 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı, 37 kişi yaşamını yitirdi CORDON BLEU Güncel ve Son Dakika Haberler 0 11 Temmuz 2021 23:10
Milli Takım'da 3 kişinin korona testi pozitif çıktı Risque Milli Takımlar 0 29 Mart 2021 09:37
Fenerbahçe'de iki kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı Risque Spor Haberleri 1 14 Ağustos 2020 10:50
Yeni Malatyaspor'da 6 kişinin testi pozitif çıktı Risque Spor Haberleri 0 29 Mayıs 2020 08:53