IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Temmuz 2008, 15:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kürtajın TEHLİKELİ adresi




Evlerinde düşük yapmak için internetten ilaç satın alıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kürtajla ilgili kısıtlamaların olduğu bazı ülkelerde kadınların, evlerinde düşük yapmak için internetten ilaç satın aldığı bildirildi.

BBC’nin haberinde, 70’i aşkın ülkede kadınların, bu tür ilaçları satan başlıca internet sitelerinden kullandığı belirtilirken, internet sitesi, tehlikeli düşükle ilgili sorunların giderilmesine yardımcı olabileceğini savunuyor.

İngiliz Doğumbilim ve Jinekoloji dergisi, internetten bu amaçla alışveriş eden 400’den fazla kadının yaklaşık yüzde 11’inin, bu ilaçları aldıktan sonra ilaçların düşüğü tam anlamıyla yapamaması veya aşırı kanama yüzünden cerrahi müdahaleye ihtiyaç duymuş olduğunun görüldüğünü açıkladı.

Site kullanıcılarıyla yapılan araştırma, bu ilaçların siparişini veren kadınların yüzde 8’inin ilaçları kullanmadığını ortaya koydu. Anket yapılan yaklaşık 200 kadının yüzde 58’i, bu yolla düşük yaptığı için minnet duyarken, yüzde 31’inin gerilim yaşadığı, ancak deneyimi kabul edilebilir bulduğu görüldü.

Kürtaj karşıtları bu tür internet sitelerinin varlığını, "gerçekten çok endişe verici" bulurken, site bu ilaçları kürtajın katı bir biçimde kısıtlandığı ve 9 haftadan daha az süredir hamile olduğunu açıklayan kadınlara satıyor.

Siteyi Tayland’da, gebeliğinin kendi yaşamını tehdit ettiğini öğrendiğinde kullanan Amerikalı bir kadın, üzerinde doktorun imzası bulunan, tüm belgeleri tam olan ve düzgün bir biçimde paketlenen ilaçların gümrükten geçerek eline ulaştığını belirterek, bunları kullandığında gebeliğin üç ya da dördücü haftasında olduğunu ve düşüğü kolay atlattığını söyledi.

Kuzey İrlanda Aile Planlama Derneğinin başkanı Audrey Simpson da, bu internet sitesinin çok yardımcı ve saygın olduğunu belirtti, ancak kendilerinin yasalar çerçevesinde hareket etmek zorunda olduklarını, Kuzey İrlandalı kadınların dolandırıcılık yapan sitelere erişmesinden endişe ettiklerini belirtti.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
adresi, kürtajın, tehlİkelİ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kürtajın Dini Hükmü Liaaa İslamiyet 0 16 Mart 2012 14:17
TÜrkİye’yİ tehlİkelİ Ülkeler arasinda gÖsterdİler İlker Haber Arşivi 0 08 Mayıs 2010 12:57
Ip Adresi Set mIRC Scripting Sorunları 3 02 Eylül 2009 15:11