IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mart 2010, 18:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yüksek tansiyonda mucizevi tedavi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Artık yüksek tansiyon hastalarının her gün almak zorunda kaldıkları ilaçlarına veda etme zamanı geliyor


Yaşları 40’ın üzerine çıkmış tüm dünya insanlarının en az dörtte biri yüksek tansiyon hastası. Yani yüz milyonlarca insan bu dertten mustarip!

Modern tıp dünyasında hala kesin çaresi bulunamayan ve uzun vadede insanları sinsi sinsi ölüme sürükleyen bu hastalığa yakalananlar, ömür boyu çeşitli haplar almak zorunda. Son 50 yıldan beri yapılan araştırmalar ve bilimsel çalışmalar sonunda, ilk müjdeli haber Londra’nın Barth Hastanesi, Kardiyoloji bölümü şefi “Yüksek Tansiyon Uzmanı Dr. Mel Lobo” tarafından açıklandı.

TANSİYON HAPLARINA SON

Belki inanılması güç ama, artık yüksek tansiyon hastalarının her gün almak zorunda kaldıkları bir veya birkaç tansiyon ilaçlarını çöpe atmalarının zamanı geldiğini “Medical Journal”e açıklayan Dr. Lobo, dünya tıp otoritelerine, deneysel sürecini başarı ile tamamlayan “Yüksek tansiyonu ilaçsız kontrol altına almak” projesini anlattı.

Dr. Lobo, insanlarda yüksek tansiyona neden olan olgunun, beyinden gelen sinyalleri bazı kereler yanlış algılayan böbrek üstü sinirlerin sebep olduğunu tespit ettiklerini ve küçük bir ameliyatla bu sinirleri yakarak, yüksek tansiyona son verdiklerini açıkladı. Dr. Lobo “Geçen hafta ikinci hastamı ameliyat ettim. Sonuç çok başarılı oldu” dedi.

45 DAKİKALIK BASİT AMELİYAT

Londra’nın göğüs hastanesi “Chest Hospital” de gerçekleştirilen ameliyat, sadece 45 dakika sürüyor. Aynen, anjiyo yapılır gibi, hastayı bayıltmadan ince bir katater kordonu, sağ kasıktan sokulup böbrek üstü sinirlere getiriliyor ve ikişer dakikalık aralarla birkaç kez elektrik atımı verilip, sinirler temizleniyor. Beyinden verilen tansiyon kontrol sinyalleri adressiz kalınca, tansiyon normal seyrinde devam ediyor.

4 bin Sterline mal olan bu ameliyatın yıl sonunda “İngiltere Sosyal Sağlık Sigorta Kurumu” kapsamına alınacağının açıklanması İngiltere’de bulunan 15 milyon tansiyon hastasını umutlandırdı. Dünya ilaç sanayisinin en yüksek kazanç kapısı olan tansiyon haplarının birkaç yıl içinde işe yaramaz hale gelmesi ilaç firmalarını çok rahatsız edecek.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
mucizevi, tansiyonda, tedavi, yuksek, yüksek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayşegül Aldinç - Yüksek Yüksek Tepelere Desmont A, B, C, Ç 0 30 Ekim 2014 19:11
Yüksek Tansiyonda Yorgunluk Zen Sağlık Köşesi 0 17 Kasım 2012 17:49
Yüksek tansiyonda mucize кααη™ Sağlık Köşesi 0 15 Temmuz 2007 16:20