IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2011, 14:26   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Görevi Başındaki ATT'ler bıçaklandı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yapraklı yolu üzerinde bulunan Alparslan Türkeş Parkında rahatsız olan hastayı hastaneye götürmek üzere hastanın bulunduğu mahale giden Çankırı 112 Acil Sağlık İstasyonunda görevli sağlık çalışanlarına Hakaret, Tehdit ve kasten yaralamada bulunan 2 kişi Nöbetci Mahkemeye sevk edildi.

YUH YANİ!..
Çankırı 112 Acil Yardım İstasyonunda Görevli Sağlık Personeline Çirkin ve bir o kadarda Ahlaksız Saldırı Gerçekleştirdiler.

Çankırı'da 2 Kişi Acil Tıp Teknisyenini Bıçakladı.
01 Eylül 2011 Perşembe günü gece saat 01.00 sıralarında Çankırı'da vatandaşın canını kurtarmak için gecesini gündüzüne katan 112 Acil Servis ekibine saldıran 2 kişi, acil tıp teknisyenini bıçakladı.

Edindiğimiz bilgilere göre, alkollü oldukları iddia edilen 1992 doğumlu H. G. ve 1992 doğumlu Ö. E. , Çankırı 112 Acil Servisini arayıp ambulans istediler. Yapraklı yolu üzerindeki Alparslan Türkeş Parkı'na giden 112 Acil Ambulansın geç kaldığını ileri süren kişiler, sağlık ekibiyle tartışmaya başladılar. Büyüyen kavga sırasında, acil tıp teknisyeni 1984 doğumlu A. E. kalçasından bıçakla yaralandı.

Ambulans şoförü A. D. ve Doktor A. T. A. ise polislerin müdahalesiyle saldırganların elinden kurtarıldı. Çankırı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan tıp teknisyeni A. E'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırganlar H. G ve Ö. E ise gözaltına alınarak, nöbetçi mahkemeye sevk edildiler.

ÇILDIRAN İNSAN BİLE BU HAİNCE SALDIRIYI YAPMAZ!..

Ortada ne tür ihtilaf olursa olsun hiç kimsenin karşı taraftaki birine sin gaflı küfür etmesi, darp etmeye, bıçakla yaralamaya kalkma hakkı yoktur.

Ortada eyer bir ihmalkârlık var ise mağdur olduğunu iddia eden kişiler şikâyet hakkını kullanarak ilgili yerlere şikâyetini yapar.

Ülkemiz hukuk devletidir. Mahkemelerimiz vardır. Haksızlığa uğradığını iddia eden hakkını kanuni yoldan aramalıdır. Vatandaş ruh ve beden sağlığını kaydettiği için rahatsızlanmış ve o vatandaşımızı Sağlık Çalışanı Hastaneye götürmek için olay yerine geldiğinde darp’a maruz kalıyor ise ortada ciddi acil bir durum yokken görev başındaki bir insanı bıçaklamasında vatandaşımızın çıldırma noktasına geldiğinin işaretidir diye düşünüyoruz.

112 Acil de görev yapan arkadaşlarımızın can güvenliği yoktur. Devletimiz kelle koltukta görev yapmakta olan sağlık ekibimiz için gerekli önlemleri almalıdır. Arkadaşlarımızı Darp eden kişilere gerekli cezalar verilmelidir. Bu ve buna benzer olayların tekrarlanmaması için gerekli tedbirler alınmalıdır.
Çankırı 112 Acil Yardım İstasyonunda görevli sağlık personeline Fiili ve sözel, özelliklede bıçaklı saldırıda bulunulmuştur. Bu saldırının tüm 112 camiasına yöneltildiğini düşünüyor, saldırıya maruz kalan 112 ekibine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Canla başla çalışan 112 Acil personeline yapılan bu çirkin saldırının büyük haksızlık olduğunu düşünüyor ve şiddetle kınıyoruz..


Kaynak

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
attler, başındaki, bıçaklandı, görevi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık