IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Eylül 2011, 20:45   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sağlık Bakanlığı 1400 Personel Alacak!




Sağlık Bakanlığına üç farklı kategoride personel alımı yapılacağı, yerleştirmeler neticesinde bin 410 personelin bakanlığın insan kaynağına dahil olacağı bildirildi.

Sağlık Bakanlığının yazılı açıklamasında, başarıyla uygulanan Sağlıkta Dönüşüm Programının önceliklerinden birinin, bölgeler arası personel dağılımında farklılıkların kabul edilebilir düzeye çekilmesi, insan gücü planlaması yapılması, atama ve nakillerde objektif ve hakkaniyete uygun bir sistemin kurulması olduğu belirtildi.

Bu programa uygun olarak 29 Eylül Perşembe günü üç farklı kategoride personel alımı yapılacağı kaydedilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

”Kurumlar arası nakil kurası ve açıktan atama kurası ile bakanlık bünyesine yeni personel katılırken kurum içi naklen atama ile de mevcut personelin objektif ve şeffaf kurallar çerçevesinde yer değiştirmesi sağlanacaktır. Açıktan atama ve kurumlar arası nakiller noter tarafından herkesin katılımına açık ve bilgisayar ortamında yapılacak kura ile belirlenmektedir.”

Açıklamaya göre, bu çerçevede eylül dönemi kurumlar arası naklen atama kurası için diğer kamu kurumlarında çalışan memurlardan aralarında avukat, sosyal çalışmacı, biyolog, mühendis, sosyolog, ebe, hemşire ve sağlık memurlarının olduğu 52 unvan ve branş için ilan edilen 673 münhal kadroya 6 bin 837 başvuru arasından kura ile yerleştirme yapılacak.

Sağlık Bakanlığı ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla uzman tabip, tabip, diş tabibi ve eczacı kadrolarına 68 unvan branş için ilan edilen 755 kadroya (18 kadro üniversiteler ve diğer kamu kurum/kuruluşları için) bin 254 başvuru yapıldığı kaydedilen açıklamada, ”Eylül dönemi kurum içi naklen atamalarına 16 bin 780 başvuru yapılmış, 114 unvan ve branş için ilan edilen 4 bin 876 münhal kadroya hizmet puanı esasına göre bilgisayar ortamında noter tarafından yerleştirme yapılacaktır. Bu yerleştirmeler neticesinde bin 410 personel Sağlık Bakanlığının insan kaynağına dahil olurken, 18 personel ise diğer kamu kurum ve kuruluşlarının sağlık hizmeti sunum kervanına katılacaklardır” ifadesine yer verildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
1400, alacak, bakanlığı, personel, sağlık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sağlık Bakanlığı Personel Alacak!! Düş Haber Arşivi 0 22 Eylül 2011 23:58
Sağlık Bakanlığı Kurumlarında Çalışması Gereken Personel Sayısı Yeniden Belirlendi System Sağlık Köşesi 0 21 Eylül 2011 21:24
TRT'ye 890 personel alacak Lucifer Haber Arşivi 0 17 Ekim 2010 18:47
SGK sınavla personel alacak Lucifer Haber Arşivi 1 30 Mart 2010 16:06
Akbank 1400 eleman alacak Cemalizim Haber Arşivi 0 09 Ağustos 2008 21:58