IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2011, 16:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cenovapharma OTC alanında lider olma yolunda…




Henüz ikinci yılında olan Cenovapharma OTC alanında dünyaca ünlü iki firma ile anlaşma imzaladı.
1 Kasım 2011, İstanbul, 2010 yılında müşteri odaklılık, hız, esneklik ve profesyonellik ilkeleri ile yola çıkan Cenovapharma, ikinci yılına girerken iki önemli anlaşmaya imza attı. Cenovapharma, dünyaca ünlü Amerikan

“Schiff Nutrition”ve Alman “Weber&Weber” firmalarının OTC ürünlerinin Türkiye’deki münhasır haklarını elde ederek, ürünlerinin satışlarını gerçekleştirmek konusunda anlaşmaya vardı.



Cenovapharma Genel Müdürü Selim Giray gerçekleştirilen anlaşmalar ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Geçen sene bu zamanlarda Türkiye Pazarı’nda fırsat gördüğümüz OTC alanında araştırmalarımıza başlayarak OTC temelimizi attık. Dünyaca bilinen firmaların en üst kalitedeki ürünlerini seçmemiz, birlikte çalışacağımız fikir liderlerimiz, kapsamlı OTC birikimimiz, genç ve yaratıcı ekibimizbu alanda yaratmaya çalıştığımız ağırlığımızın en önemli güvenceleridir.”



Eylül ayında gerçekleştirilen Sustenex ürün lansmanında tıp dünyasının önde gelen isimleri de yer aldı. Aralarında Prof Dr Osman Müftüoğlu’nun da bulunduğu 5 konuşmacı Cenovapharma’nın yeni OTC ürünleri hakkında bilgiler paylaştılar.



Prof. Dr. Osman Müftüoğlu konuşması sırasında sağlıklı yaşam ve probiyotikler hakkında konuştu. Konuşması esnasında şunları söyledi;“Bilinçli seçilen ve doktor önerisi ile kullanılan besin desteklerinden doğru zamanda, doğru kişide,doğru yaşlarda,doğru dozlarda faydalanıldığında sağlığınız ciddi biçimde güçlenebiliyor. Bu destekler ayrıca diyabet, IBS, kalp-damar hastalıkları, menapoz ve romatizmal hastalıklar gibi kronik sorunlarda ilaçlara destek olarak da kullanılabiliyor.”dedi.



Amerika’nın dev OTC firmalarından biri olan Schiff Nutrition 194O yılından beribesin takviyelerin üretim , geliştirme,pazarlama ve satışı ile ilgili Amerika’da faaliyet göstermektedir. 1997 yılında kurduğu 418.000 m2’lik üretim tesisleri ile satışlarını dörde katlama başarısını da gösteren Schiff’in 2010 cirosu 205 milyon Amerikan Dolarıdır. YalnızcaSchiff® Vitaminsürün portföyünde 18’den fazla kategori, 50’den fazla ürün barından firmanın ana markaları içinde Move Free®, Schiff® Vitamins, MegaRed®, Tiger's Milk®, Fi-Bar®, Sustenex®, Digestive Advantage® bulunmaktadır.





Schiff firmasının Sustenex ve Digestive Advantage ürünleriCenovapharma’nın OTC portföyünün gastrointestinal hattını oluşturacaktır. Özellikle kadınların hazımsızlık, şişkinlik, kabızlık sorunlarına yönelik geliştirilen Sustenex “probiyotik” ürünü “BC30” adlı patentli bakterileri ile sağlıklı bir sindirim sistemi oluşmasına yardımcı olur. Bu probiyotik ürün gamı, gaz ağrıları, konstipasyon, IBS ve laktoz intoleransı gibi farklı rahatsızlıkların tedavi edilmesine de destek sağlar.



Cenovapharma OTC portföyünde diğer ürün hattı, Alman Weber & Weber firmasının ‘Orthoexpert’ ürünleridir. Orthoexpert, kalp, diyabet, göz sağlığı, menopoz ve osteoporoz, bağışıklık sistemi, eklem rahatsızlıkları gibi farklı semptomların tedavisine destek sağlayan geniş ürün yelpazesini kapsamaktadır. Orto-moleküler tıptan esinlenilen bu ürünler; kronik hastalıkların sonucunda vücudun kaybettiği ve her gün ihtiyaç duyduğu mineral, vitamin ve mikrobesin gibi doğal maddelerin vücuda tekrar alınmasını sağlamaktadır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alanında, cenovapharma, lider, olma, otc, yolunda…


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gerçek Lider & Sahte Lider Brain Genel Paylaşım 0 28 Mayıs 2006 18:20