IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Nisan 2012, 20:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (8)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kalça eritme hareketleri




Her kadının arzu ettiği ve sahip olmak istediği bir kalça tipi vardır. Sıkı ve şekilli kalçalara sahip olmak isteyen bayan ziyaretçilerimiz için, kalça eritme egzersiz hareketlerinden bahsedeceğiz. Sıkı kalçalara sahip olmak için aşağıdaki egzersizlere odaklanmalı ve rutin olarak yerine getirmelisiniz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kadına estetik bir güzellik katan biçimli kalçalara sahip olmak, hayal ettiğinizden çok uzakta değil. Sıkı ve biçimli kalçalar aynı zamanda kadınlara öz güven kazandırmaktadır. Egzersiz hareketleri kalçanızı eritmede, sıkılaştırmada ve size estetik bir güzellik kazandırmada en etkili yöntemlerdir. Ayrıca en önemlisi de sağlıklı bir yaşam için egzersiz hareketlerine yönelmekte fayda var. İşte sizi hayalinize kavuşturacak olan kalça eritme hareketleri;

Kalça eritme hareketleri nelerdir?

Hareketin adı: Stability Ball Wall Squats
Bacaklarınızı omuz mesafesinde açın. Pilates topunu duvara; sizde pilates topuna sırtınızı dayayın. Şimdi ise hafif aşağıya doğru topla birlikte inerek bacaklarınız doksan derece olacak şekilde otururmuş gibi durun. Toplabirlikte bir aşağı bir yukarı hareket edin. Hareket esnasında aşağı doğru inerken nefes almalı, yukarı doğru çıkarken de aldığınız nefesi vermelisiniz.
Hareketin adı: Hip extension
Yere yüzü koyun uzanan. Ellerinizin ve dizlerinizin üzerinde durun. Bir ayağınızı yukarı doğru (diziniz 90 derece paralel olacak şekilde) kaldırıp indirin.Nefes alarak dizinizi karnınızın içine çekin, nefes vererekten tekrar arkaya doğru kaldırın.
Hareketin adı: Lunges
Bir bacağınızı öne bir adım. Bu esnada bacağınız yerle 90 derece paralel, vücudunuzun tamamen dik ve karnınızda içeri çekilmiş olmalı. Ardından bacağınızdan destek alarak tekrar eski pozisyonunuza dönmelisiniz. Aynı işlem diğer bacakta da uygulamalı. Bu egzersizi yaparken elinize en az 1 litrelik içi su dolu pet şişelerde alabilirsiniz.
Hareketin adı: Side leg lifts
Bu hareketi yamak için yere yan pozisyonda yatmalısınız. Elinizle başınızı desteklerin ve nefes alarak karnınızı içeri çekin. Üst tarafta kalan bacak yukarı aşağı hareket ettirilmeli e diz tamamen düz olmalı, bükülmemelidir. Bu hareketi diğer ayağınıza da uygulamalısınız.
Hareketin adı: Step
Step tahtası yardımı ile yapacağınız kalça eritme hareketi , oldukça kolaydır. Önce bir ayakla step tahtasına çıkmalı ardından onun yanı diğer ayağı getirmeli ve yine teker teker tahtadan aşağı inilmelidir. Bu hareket oldukça hızlı yapılmalıdır. Yapılırken de ellerimize ağırlık almamız hareketin etkisini daha da arttıracaktır.
Kalça eritme egzersizleri en az 10 kez tekrarlanmalıdır. Zamanla hareket tekrarı daha da arttırılabilir. Her hareket sonrası bir dakika mola verilmeli ve 3 set tekrarlanmalıdır. Kalça eritme egzersizinden kısa sürede yüksek başarı elde etmek için, uygun bir beslenme programı da hazırlanmalıdır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
eritme, hareketleri, kalca


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Resimli Göbek Eritme Egzersizleri ve Hareketleri YapraK Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 27 Aralık 2009 05:50
Kolay Göbek Eritme Hareketleri YapraK Diyet ve Sağlıklı Beslenme 1 16 Eylül 2009 21:44
Karın Eritme Hareketleri YapraK Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 25 Ağustos 2009 13:14
Karın Ve Kalça Hareketleri YapraK Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 26 Mayıs 2009 01:53
Gıdı Eritme... Kralice Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 26 Mayıs 2008 14:15