IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Nisan 2012, 22:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (8)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nano teknoloji ile saç dökülmesi tedavisi




İleri teknoloji ürünlerinden birisi olan Nano teknoloji ile hayatımızın çeşitli dönemlerinde karşılaşma fırsatı yakalayarak sağlık, güzellik ve bakım gibi birçok alanda da faydalarından yararlanma imkanı buluyoruz. Nanoteknoloji kadın-erkek ayırt etmeksizin saç dökülmesi sorunu yaşayan herkesi tedavi için bekliyor. Bu yöntem bilhassa kelliğe yol açan saç dökülmelerini ortadan kaldırmak için oldukça etkili. Peki Nano teknoloji ile saç dökülmesi nasıl önleniyor, işte cevabı:


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Genetik faktör, hormon bozukluğu, stres ya da yanlış beslenme gibi saç dökülmesine sebep olan her türlü sorunlara karşı nanoteknoloji büyük başarı sağlama özelliğine sahip bir işlemdir. Hatta en sık karşılaşılan Androgenetik Alopesi’nin neden olmuş olduğu saç dökülmelerine karşı bile çok etkilidir. Nanoteknoloji düzenli olarak yaklaşık altı ay uygulanırsa saç dökülmesi sorunundan sizi tamamen kurtarır. Yeni saçların gelişmesi, çıkması ve uzaması için sadece 6 ay sabretmeniz gerekiyor.
Nanoteknoloji saç kökü hücrelerinden bile çok küçük bir yapıdadır. Bu nedenle saç köklerinden saç yoluna zahmetsiz bir şekilde girmekte ve yeni saç yapımını engelleyen hormonlara karşı saç köklerini koruma altına almaktadır. Novatemed Innoceuticals Medikal Direktörü Prof. Dr. Meral Şaşoğlu, Nano teknoloji ile saç dökülmesi ve tedavisi hakkında şunları söyledi:
“Hem erkeklerde hem de kadınlarda bulunan erkeklik hormonlarının (androgen) bir türü olan testosteronun saç köklerindeki bazı enzimler vasıtasıyla DHT hormonuna dönüşmesiyle saç kökünde saç üretimi yönündeki hücresel faaliyetler engelleniyor ve saç kökü hücreleri uyku fazına giriyor. Uyku fazındaki saç kökü hücresi kendisini besleyen kılcal damarlardan da uzaklaşıyor ve hücrenin damarsal beslenmesi de bu yolla engelleniyor. Böylece, ilerleyen zamanda dökülen saçların yerine yenileri üretilemiyor ve kellik meydana geliyor. Bitkisel etken maddelerin yerleştirildiği nano boyutlu kesecikler, nanoteknoloji sayesinde saç yolundan kolayca geçerek hücre içine girerler ve saç dökülmesine sebep olan DHT hormonunun oluşmasını önler. Ayrıca saç kökünü besleyen kılcal damarları yeniden yapılandırarak damarsal beslenmeyi sağlarlar ve yeni ve sağlıklı saç üretimine yardımcı olur.”

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dökülmesi, nano, sac, tedavisi, teknoloji


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nano Teknoloji Harikası: Kağıt Pil. Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 0 13 Ocak 2011 10:39