IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2013, 15:24   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dondurma seçiminiz karakterinizi ele veriyor




vanilyalı dondurma:Renkli ve girişken bir kişiliğiniz var. Kendinize zorlu hedfler belirliyor ve risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Aile ilişkilerini de seviyorsunuz. Oldukça sosyalsiniz ve hareketli bir yaşantınız var. İdealistsiniz ama kolay etki altında kalıyorsunuz. Kendiniz gibi vanilyalı donurma sevenlerle uyumlusunuz.

çilekli dondurma: sevenlerin dikkatli ve tedbirli bir yapıya sahip olduğu, bunun yanında dışarıya karşı sempatik görünseler de güvensiz bir yapıları olduğu belirtiliyor.

KAkaolu dondurma sevenler:Bu gruptaki insanların çapkınlık yapmayı çok sevdikleri, hızlı yaşamayı, flört hayatı yaşamayı sevdikleri uzmanlar tarafından vurgulanıyor. Cazibesi ve sevimliliğine çok güvenirler ve bu özellikleriyle karşısındaki kişinin dikkatini çekerler. Çikolatalı dondurma seven erkeklerin çapkın olması nedeniyle kadınlar tarafından çok güvenilmediği belirtilirken, bu kişilerin macerayı seven ve hareketli insanlarla daha iyi anlaştığı ifade ediliyor.

Çikolata taneli dondurma sevenler: Cömert becerikli ve rekabetçisiniz. Hırslı ve ileri görüşlüsünüz. Sosyal hayatta tüm dikkatleri üzerinize çekmeyi başarıyor ve insanları fethetmekten zevk alıyorsunuz. girişkensiniz, ama yenilgiye dayanamıyorsunuz. Fındıklı ve kakaolu dondurma sevenlerele uyumlusunuz

Fıstıklı sevenler: İçe kapanık ve çekingen bir yapıya sahiptirler. Duygu ve düşüncelerini ifade etmekte zorlanırlar ve ilk adımı hep karşıdan beklerler. Kolay beğenemediği gibi kolay da unutamayan fıstıklı dondurma sevenler, çekingenliği sebebiyle çevresindeki kişilerle iletişim kurmakta zorlanırlar.

Karamelli dondurma sevenler: Çok düşünmeyi seven ve detaylara inmeyi seven ve mutluluğu ayrıntılarda arayan bir karakteristik özellik taşıyorlar. Sevdiklerinin özel günlerin asla unutmuyor ve kaçırmıyorlar. Çevresindeki insanları mutlu etmekten çok büyük bir zevk alıyorlar. İkili ilişkilerinin uzun süreli olması yönünde çaba gösterirler ve romantik tavırları ve düşünceli davranışlarıyla karşısındaki kişini dikkatini çekerler. En iyi anlaştıkları grup ise eğlenceli ve romantik yapıdaki insanlardır.

Limonlu sevenler: Nostalji düşkünü ve hayalperest bir yapıya sahiptirler. Onlara göre eskiye ait her şey ilgi çekicidir,eski plaklar, giysiler, resimler hep dikkatlerini çeker. İkili ilişkilerinde hep eski yılları örnek alırlar ve 70'li yılların aşklarını yaşamak isterler. Bu saplantılarından çok zor koptukları da uzmanlarca vurgulanıyor.

Vişneli sevenler: Eğlenmeyi seven, hayatta her an eğlenebilecek bir şeyler arayıp bulan bir karaktere sahiptirler. Hayatlarının kaynağı eğlence olan vişne sevenler çevresindeki insanları en olumsuz koşulda bile gülümseten ve bunun yanında ailelerine düşkün bir karakterleri vardır. Duygularını içlerinde yaşarlar ve kimseye birşey belli etmezler.

Muzlu sevenler:Cömert geçimli dürüst ve empatik bir insansınız. Etrafınızdaki insanlara ve kolay uyum sağlıyorsunuz. her türlü dondurma sevenlere ulaşabiliyorsunuz..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dondurma, ele, karakterinizi, seçiminiz, veriyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çantanız Karakterinizi Anlatır N999 Ah Kadınlar 0 30 Mart 2012 19:57
Ruj Tipiniz Karakterinizi Anlatıyor Burce Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 28 Mart 2012 03:00
Karalamalar karakterinizi ele veriyor! Ay IF Ekstra 1 01 Ekim 2011 14:38
Soyunma tarzınız karakterinizi ele veriyor lolaBunny IF Ekstra 8 24 Ağustos 2010 17:44
Göz Şekliniz karakterinizi ele veriyor Sükût Genel Paylaşım 0 05 Aralık 2007 18:11