IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Eylül 2013, 20:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaşlanma belirtilerinden kurtulmak için çözüm önerileri




Medical Park Antalya Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr.Gökhan Okan; ciltte otuzlu yaşlardan sonra ortaya çıkan yaşlanma belirtilerini ve çözüm yollarını anlattı.

Yaş otuzu geçince ne yazık ki ciltte yaşlanma alâmetleri görülüyor! Cilt inceliyor, soluklaşıyor ve kırışıklıklar aba altından sopa göstermeye başlıyor. Bu nedenle yol yakınken önlem alıp, neştersiz ama etkili cilt gençleştirme yöntemlerinden yararlanmakta fayda var.

Yüz mezoterapisi diye de adlandırılan mezolifting işlemiyle; cildimizde görülen bu yaşlanma belirtilerini hafifletebilirsiniz. Cilde doğrudan verilen vitamin ve minerallerle; cildinizin canlı, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik bu sadece kadınlar için değil, 30’unu geçiren erkekler için de geçerli!

Cildimizde otuzlu yaşlardan itibaren yaşlanma belirtileri görülmeye başlar. Cildin yenilenme sürecinin yavaşlaması, ince ve soluk görünmesine neden olur. Bağ dokusunda bulunan kollajen ve elastin salgısının azalması; elastikiyet kaybına ve yüzeysel kırışıklara sebep verir. Hiyarülonik asit maddesinin azalması da nem kaybının ve kuruluğun nedenidir. ‘Yüz mezoterapisi’ diye de adlandırılan mezolifting işlemiyle; cildimizde görülen bu yaşlanma belirtileri hafifletilir ve cildimizin canlı, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanması sağlanır.

CİLDE HIZLI ETKİ

Mezolifting işleminde cilt altına ufak iğneler yoluyla hiyarülonik asit, cildi yenileyen vitaminler, mineraller ve antioksidanlar verilir. Bu şekilde; cildimiz için gerekli olan maddeler, doğrudan istenilen bölgeye ulaşmış olur. Mezolifting işlemi; yüz dışında çene, boyun, dekolte ve el sırtlarına da uygulanabilir. Mezolifting işleminde; cilt içine iğnelerle verilen kokteylin içeriğinde hiyarülonik asit, vitamin C, Vitamin A, vitamin E, vitamin K ve mineraller bulunmaktadır.

Özellikle 30 yaş ve üzeri kadın ve erkeklerde yaşlanma belirtilerinin önemli ölçüde gerilemesini sağlayan mezolifting tedavisinde ortalama 4-6 seans uygulama yeterli olmaktadır ve bu işlemin her yıl kür halinde uygulanması hastalara önerilmektedir. Mezolifting işlemi öncesi hastanın ağrı hissetmemesi için yüze ağrı kesici özelliği olan krem uygulanır. İstenilen anestezi sağlandıktan sonra işlem gerçekleşir. Hastanın işlemden üç gün öncesinden ağrı kesici ilaç alıyor ise kesmesi istenir.

GÜNEŞTEN KORUNUN

Peeling sonrası yeni gelen deri güneşe karşı çok hassastır. Güneşten korunmak çok önemlidir. Güneş koruyucu kullanımına tedavi sonrası da devam edilmelidir.

CİLT SAĞLIĞI İÇİN ÖNEMLİ İPUÇLARI

*Beslenmeye dikkat edin. Özellikle sebze ve meyve tüketimine ağırlık verin.

*Su tüketimine önem verin.

*Uyku düzeninize dikkat edin. Günlük uyku süresi; yaşa ve kişiye bağlı değişmekle birlikte 6-8 saat arasında olmalıdır.

*Cilt temizliğine önem verin. Günde iki defa cildinizi temizleyin, cilt tipine uygun bir nemlendirici ürün kullanın.

*Kesinlikle makyajla uyumayın.

*Düzenli güneş koruyucu ürün kullanın.

*Cilt yaşlanmasını geciktirmek amacıyla dermatoloji uzmanlarından yardım alın.

GERGİN CİLDE C VİTAMİNİ İNCELEN DERİYE A VİTAMİNİ

Mezolifting işleminde; cilt içine verilen kokteylin içeriğinde hiyarülonik asit maddesi, vitamin C, vitamin A, vitamin E, vitamin K ve mineraller bulunmaktadır. Mezoliftingde verilen mineraller, hücrelerin canlanmasını ve bu şekilde istenilen etkinin alınmasını sağlar.

Hiyarülonik asit: Su çekme özelliğine sahiptir; bu şekilde cildin nemve elastikiyet kazanmasını sağlamaktadır.

Vitamin C: Ciltte kollajen salgısını uyarır; bu hem cildin gergin görünmesini sağlar hem de ciltteki düzensiz renk tonunu normale döndürür.

Vitamin A: İncelen deriyi düzeltir.

Vitamin Kokunun kan dolaşımını düzenler.

Vitamin E: Serbest radikalleri uzaklaştırır.

PEELINGLE BİRLİKTE YAPTIRIN HEM GENÇLEŞİN HEMLEKELERİ SİLDİRİN!

*Mezolifting işleminin peeling ile birlikte uygulanması güzel sonuçlar elde edilmesini sağlar. Peelingde amaç, üst tabakadaki hücrelerin soyularak atılmasını ve alttan sağlam canlı deri gelmesini sağlamaktır. Bu şekilde hem oluşmaya başlayan erken kırışıklıkların yerleşmesi engellenir, hem de ciltte oluşan istenmeyen lekeler tedavi edilir.

*Peeling iki ya da üçer hafta arayla dört ile altı seans arasında yapılmaktadır. Peeling; meyve asitli ya da TCA peeling şeklinde olabilmektedir. Peeling işlemi için kullanılacak asidin gücü, kişinin cilt yapısı vemevcut olan soruna göre belirlenmektedir.

BİR TAŞTA İKİ KUŞ!

*Mezolift yöntemiyle peeling işleminin beraber uygulanması üst ve alt derinin bir arada onarılmasını sağlamaktadır. Bu şekilde mezolift işleminin etki süresi de uzamaktadır. Mezolift işlemi her mevsim yapılabilmekle birlikte peeling işlemi için yaz mevsimi uygun değildir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
belirtilerinden, Çözüm, icin, kurtulmak, yaşlanma, önerileri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaşlanma Belirtilerinden Kurtulun efLatun Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 10 Mart 2012 15:50
Çalışan Annelere Çözüm Önerileri... Kralice Aile Evlilik ve Çocuklar 0 05 Mayıs 2008 10:18
Proxy saldırılardan kurtulmak için çözüm (Detaylı Anlatım) HeLLSeeD Parca Kodlar 19 07 Mayıs 2007 09:41