IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ekim 2014, 01:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Liposuction




Güzellik, İnsanoğlunun varoluşundan bu yana bıkmak bilmeden peşinden koştuğu bir değer; günümüzde ise kişilerin konumunu, hayat tarzını, psikolojisini bile şekillendiren bir kavram.

Güzel bir yüzü taşıyan güzel bir vücut, yunan heykellerinin karşısında büyülenmemizi sağlayan en büyük etkenlerden biridir. Ancak günümüzde dengesiz beslenme, hareketsizlik, yoğun iş temposu, stres gibi zorluklar nedeniyle görünüşümüze yeteri kadar vakit ayıramıyoruz ya da ayırdığımız vakte rağmen istediğimiz sonucu alamıyoruz. Spor salonlarında harcanan onca saate rağmen kurtulamadığımız fazlalıklarımız var ya da kilo verdik ama geriye sarkıklıklar kaldı. İşte bu dönemde imdadımıza Liposuction yetişiyor ve bizi aynada görmek istediğimiz vücuda ulaştırıyor.

Mikrokanuller ile Liposuction artık daha etkili
Klasik Liposuction, başlı başına bir devrim iken, geliştirilen teknolojiler sayesinde bu teknik daha da mükemmel hale geldi. Mikrokanüller de bu teknolojinin en üst noktasını oluşturuyor.

Liposuction, cilt altındaki yağların bir kanül ve güçlü vakum sistemi kullanılarak uzaklaştırılması işlemidir. Bu işlem, aynı zamanda güzelliğin ortaya çıkarılmasını sağlayan bir sanattır ve bir heykeltıraş gibi vücut silueti üzerinde özenle ve son derece dikkatle uğraşmayı gerektirir. Bu işlemi yapmanın birçok yolu vardır. İşlemin mükemmelliğini maksimum hızda veya maksimum miktarda yapılması asla belirlemez. Mükemmellik; işlemin güvenli olması, hasta konforu, gösterilen özen ve sonucun güzelliği tarafından sağlanan hasta mutluluğu ile ölçülebilir. Bu işlem, mutlaka bir plastik cerrah tarafından uygulanmalıdır. Plastik cerrahlar arasındaki başlıca farkı da, kullanılan teknik ve bu konudaki tecrübe ve bu konuya yönelik özel eğitimin varlığı belirler.

Uygulanan yöntemler arasında en güvenli olan yöntem tümesent Liposuction yöntemidir. "Tumescent" kelimesi şişirilmiş demektir. Bu yöntemde yüksek miktarda özel sıvılar, cilt altında çalışılacak alana verilerek yağ emilecek dokular hazırlanır. Bu verilen sıvı sayesinde yağ emme işlemi TAMAMEN LOKAL ANESTEZİ ile veya SEDASYON altında yapılabilir ve asla genel anesteziye ihtiyaç yoktur. Böyle olduğunda aynı gün içinde güvenle evinize dönebilir ve ertesi günden itibaren sosyal ve iş hayatınıza devam edebilirsiniz.

Liposuction, şeker hastalarına da faydalı
Yapılan araştırmalar göstermiştir ki, istenmeyen yağların vücuttan uzaklaştırılmasının tek faydası estetik görünümdeki ilerleme değildir. Aynı zamanda, şişmanlığa bağlı gelişen Tip 2 şeker hastalığının tedavisinde de çok yardımcıdır. Vücuttaki yağ hücresi miktarının azalması, kanda insülin miktarını artırır ve böylece şeker metabolizması, düzene girer; hatta bazen ilaç kullanımına bile gerek kalmayacak hale gelir. Aynı zamanda erkeklerde testosteron hormonunun da yağlara bağlandığı bilinmektedir. Liposuction sonrası kan testosteron seviyeleri artar ve bu cinsel fonksiyonlarda düzelme ve ilerleme sağlar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
liposuction


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mikrokanüler Vaser® Liposuction Ecrin Mikrobiyoloji 0 12 Ekim 2014 01:25
Liposuction Yöntemi Liaaa Erkek Sağlığı 0 04 Nisan 2012 15:09
Erkekler Arasında Liposuction Hızla Yayılıyor Ecrin Erkek Sağlığı 0 23 Ekim 2011 12:39