IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Kasım 2011, 23:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Migren'den kurtulmak mümkün mü?




Ünlü prof ve doktorlar tarafından Jinsei tavsiye ediliyor ve ünlü sanatçıların yeni çılgınlığı olarak kabul görüyor. Bir çok dizi oyuncusunun boynunda bu ürünü görmek mümkün. Yahşi cazibe , Kurtlar vadisi, Kavak yelleri, Papatyam bu dizilerden sadece bazıları. Bunun yanı sıra Ajda Pekkan, Arda Turan, Fatih Terim gibi isimler de kullananlar arasında yer alıyor.

Jinsei, İngiltere Kay Pidgeon'da yapılan bilimsel araştırmalarda insan vücudu üzerinde olumlu etkileri kabul edilmiş ve belgelenmiş bir üründür. Ayrıca Türk Atom Enerjisi kurumu tarafından güvenilirlik belgesi almıştır.

Ürünün asıl amacı dışardan gelen elektromanyetik dalgalara karşı koruma altında alması. Günlük hayatımızda, bir taraftan gelişmiş teknoloji'den yararlanırken, diğer taraftan radyo frekans dalgaları yayan, cep telefonu, radyo ve telefon vericileri, baz isyasyonları, bilgisayarlar, kablosuz internet antenleri, uydu antenleri, mikro dalga fırın, saç kurutma makinası vb. cihazlar'ın yaydığı radyasyon ve gözle görülmeyen elktromanyetik dalgalara maruz kalırız. Bu frekans dalgaları, vücudun enerjisini ve direncini düşürerek, hücrelerin hastalıklara karşı mücadele etmesine de engel olabilir. Elektro manyetik kirlilik olarak adlandırılan bu frekanslar insan vücudunu güçsüz ve enerjisiz bırakabilir. Bu da hastalıklarla mücadelede vücudumuzu savunmasız kılar. Tam da bu nokta da Jinsei Power devreye girer sözü edilen tehlikeli dalgaların bize ulaşıp zarar vermesini engeller.

Jinsei'nin hedef aldığı başlıca rahatsızlıklar; Migren, Panik atak, Yorgunluk, Stres, Uykusuzluk, Kemik ve eklem ağrıları, Bel-boyun-omuz ağrıları, Ürtiker, Uyku Apnesi, Konsantre bozukluğu gibi bir çok rahatsızlığa iyi geldiği kanıtlanmış. Ancak çoğu kullanıcının yaptığı gibi sadece koruma amaçlı da kullanılabilir. Geçen sene Jinsei ile tanışanlar kış aylarında hiç hastalanmadıklarını veya hastalıklarını kolay atlattıklarını belirtiyorlar.Normal vatandaşlar dışında ünlü ve güvenilir doktorlar da kullandıklarını ve tavsiye ettiklerini aşağıdaki şekilde ifade ediyorlar
DR. Ender Saraç: "Ben kullanıyorum tavsiyede ediyorum, en azından ne yapabilirsek kardır demiştir".
DR. Mehmet Öz: "Başımıza dolu bir silah dayanamayız ama her gün buna benzer bir şeyi saatlerce kafamıza dayıyor olabiliriz" diyor.

Jinsei Power yetkilileri, sahte ürün uyarısında bulunarak "Ürünü Türkiye'ye getirdikten sonra bir çok sahtemiz hem kolye olarak hemde bileklik olarak piyasaya çıkmıştır. Fakat hiç birinin bilimsel dayanakları olmadığı gibi hiç bir yararları da yoktur. Piyasada 50-60TL bu tür ürünleri almanız mümkün değildir." şeklinde konuşuyor ve mutlaka gerçek bayi kanalıyla satın alınması uyarısını yapıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kurtulmak, migrenden, , mümkün


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Migren yoksulları vurmuyor Collettivo Sağlık Köşesi 0 06 Ekim 2008 01:41
Her baş ağrısı migren değildir Collettivo Sağlık Köşesi 0 08 Temmuz 2008 13:55
Migren her 100 kişiden 11'inde var Lin Sağlık Köşesi 0 03 Nisan 2008 14:19