27 Aralık 2009, 01:55 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | İmroz usülü kabak MALZEMELER 1 kg kabak 250gr un Tuz Kızartmalık zeytinyağı HAZIRLANIŞI Kabakları cips patates gibi dilimleyin (ince). Sonra yıkayıp tuzlayıp 30dk bekletin.Tekrar suda yıkayıp unlayıp suya batırdıktan sonra (özellikle undan sonra su) mutlaka fritöze kızgın yağa atıp kabakları kızartın. Sonra tarator ile servis yapın. | |
|
Etiketler |
imroz, kabak, usulu, usülü, İmroz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çanakkale İmbros İmroz Antik Kenti | AftieL | Marmara Bölgesi | 0 | 29 Ağustos 2014 14:47 |
Provence usülü karides | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2012 15:18 |
İmroz usülü kabak | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 15:42 |