IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 27 Aralık 2009, 02:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Marullu Bezelye Garnitürü




=malzemeler=

2 yaprak marul
1 kutu konserve bezelye
2 adet orta boy kuru soğan
2 adet kesme şeker
1 çorba kaşığı tereyağı
Yarım çay bardağı un
Yarım litre etsuyu

=hazırlanışı=

Marullar kibrit çöpü gibi kıyılır.
Tencereye yağ konur ince kıyılmış soğan kavrulur.
Üzerine un katılır bir kaç kez karıştırılır.
Üzerine kıyılmış marul bezelye kesme şeker tuz ve et suyu katılır yarım saat pişirilir.
Arzuya göre püre olarakda kullanılabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bezelye, garnituru, garnitürü, marullu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bezelye - Bezelye Nedir - Bezelye Yetiştiriciliği YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 21:31
Tereyağlı Havuç Garnitürü YapraK Yemek Tarifleri 0 11 Ocak 2010 17:24
Biberli Patates Garnitürü YapraK Yemek Tarifleri 0 11 Ocak 2010 17:23
Cevizli Kabak Garnitürü YapraK Salatalar Mezeler 0 27 Aralık 2009 02:15