27 Aralık 2009, 02:04 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Marullu Bezelye Garnitürü =malzemeler= 2 yaprak marul 1 kutu konserve bezelye 2 adet orta boy kuru soğan 2 adet kesme şeker 1 çorba kaşığı tereyağı Yarım çay bardağı un Yarım litre etsuyu =hazırlanışı= Marullar kibrit çöpü gibi kıyılır. Tencereye yağ konur ince kıyılmış soğan kavrulur. Üzerine un katılır bir kaç kez karıştırılır. Üzerine kıyılmış marul bezelye kesme şeker tuz ve et suyu katılır yarım saat pişirilir. Arzuya göre püre olarakda kullanılabilir. | |
|
Etiketler |
bezelye, garnituru, garnitürü, marullu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bezelye - Bezelye Nedir - Bezelye Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:31 |
Tereyağlı Havuç Garnitürü | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 11 Ocak 2010 17:24 |
Biberli Patates Garnitürü | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 11 Ocak 2010 17:23 |
Cevizli Kabak Garnitürü | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 02:15 |