03 Mart 2012, 21:54 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Alman Püresi Malzemeler
Patatesler haşlanır. Kabuğu soyulur. Daha sonra patatesler elle iyice ezilir. Tavada yağ eritilip rendelenmiş soğan kavrulur, salçası ilave edilir. Yoğurulmuş patates tavaya aktarılır. Baharatlar ve tuz ilave edildikten sonra 2-3 dk. karıştırıldıktan sonra 5 dk. dinlendirilip servise hazır hale getirilir. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
alman, püresi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kestane Püresi Nasıl Yapılır | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 08 Mart 2010 02:32 |
Isırgan Püresi | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 25 Mart 2009 04:40 |