IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ekim 2019, 23:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zidane'dan G.Saray sözleri




Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane, önümüzdeki maçlara dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray maçı da dahil, 1 hafta içinde oynayacakları 3 maça da hazır olduklarını belirten Zidane, Pogba ile görüşmesine de açıklık getirdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

La Liga'da cumartesi akşamı Mallorca deplasmanına çıkacak Real Madrid'de teknik direktör Zinedine Zidane, El Clasico'nun ertelenmesi ve oynayacakları maçlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Cuma günü açıklanan karar ile El Clasico'nun tarihi değişmiş ve karşılaşma 26 Ekim'e ertelenmişti. Bunun üzerine Real Madrid, Barcelona ile Mallorca ve Galatasaray mücadelelerinden sonra karşılaşacak.

"3 MAÇIN DA HEPSİNE HAZIRIZ"

El Clasico'nun tarihinin değişmesiyle birlikte öncelikle Mallorca ve Galatasaray maçlarına oynayacaklarını, fakat her ihtimale karşı Clasico'ya hazır olduklarını belirten Zidane, "Mallorca ve Galatasaray maçları sonrası El Clasico'yu oynamak zorunda kalırsak, buna hazırlıklı olacağız. 3 maçı da oynamaya hazırız" dedi.


"BULUNDUĞU KONUMU HAK ETMEYEN BİR TAKIM"

Kendisine yöneltilen takımın durumuyla ilgili soruya deneyimli teknik adam, "Her şeyin sonunda en önemlisinin yarın olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz iki hafta neler olduğunu biliyoruz. Mallorca'ya karşı iyi hazırlandık. Şu an ligde bulunduğu konumu hak etmeyen bir takımla oynayacağız. Bunu biliyoruz." yorumunda bulundu

"O, ÜLKESİ ADINA BİR ŞEYLER YAPMAK İSTİYOR"

Sergio Ramos'un Olimpiyatlarda İspanya Milli Takımı forması giymesine izin verip vermediği sorulmasını üzerine Zidane, "Onunla bunun hakkında konuşmadım bile. Eğer kendini iyi hissediyorsa oynayabilir. O ülkesi adına bir şeyler yapmak istiyor" açıklamasında bulundu.

"BU BİR TESADÜFTÜ"

Dubai'de görüştüğü Pogba için Zinedine, "Bu bir tesadüftü. Aynı zamanda aynı yerdeydik. Birbirimizi tanıdığımız için konuştuk. Ne konuştuğumuzu size söylemeyeceğim ama birbirimizi uzun süredir tanıyoruz." dedi.

"SAKATLIĞIN ÖNÜNE GEÇEMİYORSUNUZ"

Toplantının sonunda eksiklerden bahseden Fransız teknik adam, "Modric ve Bale olmayacaklar. Kroos ve Lucas'ta öyle. Bize her zaman bir şeyler oluyor. Bir teknik adam için çok zor. Her zaman oynuyorsunuz fakat sakatlığın önüne geçemiyorsunuz. Diğer oyuncularımızı kullanacak ve doğru şeyleri yapmayı deneyeceğiz."

Bu sezon Zinedine Zidane yönetiminde Real Madrid, La Liga'da çıktığı 8 maçta topladığı 18 puan ile lider konumda bulunuyor.

(Sporx)

__________________
𝔰𝔦𝔫𝔠𝔢 շօօՅ 𝓑𝔂 𝓖𝓪𝓛𝓪𝓽𝓪𝓢𝓪𝓡𝓪𝔂𝓛𝓲

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
galatasaray real madrid, zidane'dan g.saray sözleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşk Sözleri, Aşk Sözleri Yeni, Aşk Sözleri Kısa, Aşk Sözleri Hazır PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 03 Ocak 2013 10:14
Aşk Sözleri,En güzel aşk sözleri,Özlü aşk sözleri Anlamlı Sözler PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 02 Kasım 2011 14:21