IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mart 2010, 20:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung Monte cep telefonları.




Bu sene Mobil Dünya Kongresi’ni ziyaret edenler Samsung standını görmeden edemediler. Etkinliğin en büyük ve en renkli stantlarından birine sahip olan Samsung bize göre kendisini çok iyi şekilde sergiledi. İlgi odağı haline gelen Samsung Wave modelinin yanı sıra Samsung Monte S5620 cep telefonu da merakla karşılandı. Samsung Monte S5620 geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı hedefleyen orta segmentte bir cep telefonu. 3 inç büyüklüğündeki ekranı üst seviye modellere kıyasla biraz daha küçük ancak WQVGA çözünürlüğe ve TouchWiz arayüzüne sahip.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Samsung Monte telefonlar
Samsung Monte S5620 tasarımı ile ön plana çıkan bir model değil fakat gayet hoş çizgilere sahip. Samsung’un tasarım departmanı yeni ürünlerde düzgün işler çıkarıyorlar ve kullanıcıya uygun görünüm ve yapıda ürünler tasarlıyor. Samsung Monte smartphone telefonun ekranı Samsung Wave modeliyle aynı seviyede olmasa da sağladığı kolay kullanım karakteristiği ciddi anlamda iyi seviyede. Dokunmatik ekranın aktif hale gelmesi için hafifçe dokunmanız yeterli. Ekran hassas bir dokunmatik kullanım sağlıyor.

Yeni Samsung cep telefonları
Bu anlamda Samsung Monte cep telefonunun arka yüzü biraz daha rahat bir yapıya sahip.Bu da Samsung Monte telefonun ele daha rahat oturmasını sağlıyor. MWC 2010 Mobil Dünya Kongresi’ni ziyaretimiz esnasında her şekilde ve her boyutta cep telefonu modelleri ile karşılaştık ve bunların hepsinin başarılı ürünler oldukları da söylenemez. Bu telefonların bazıları üretici firmalar tarafından etkinlikte darbeye dayanıklılık testlerine tabi tutuldular. Ancak bununla beraber bu cep telefonları ortam biraz sıcak olunca elinizden kolaylıkla kayıp düşecek kadar da düz bir dış yüzeye sahiptiler. Bu anlamda kullanıcılar olarak biraz daha ele iyi oturan ergonomik yapıda modeller istiyoruz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Samsung Monte uygulamaları
Samsung Monte cep telefonunun açılış ekranı, widget’ların serbestçe yerleştirilebildiği üç farklı sayfadan oluşuyor. Widget’lar ‘Edit’ (Düzenleme) tuşu aracılığıyla idare edilebiliyor. Samsung açısından telefon uygulamalarının gittikçe daha önemli hale geldiği dikkat çekiyor. Tüm dünya çapında bir online uygulama mağazası kullanıma açılacak ve bu mağazaya cep telefonları ve hatta televizyonlar gibi çeşitli elektronik cihazlarla bağlanmak mümkün olacak. Facebook ve Twitter gibi sosyal medya uygulamaları telefonda sorunsuz bir biçimde çalışıyor.

Samsung Monte kamera özellikleri
Monte cep telefonu eski tarz bir dijital kamera uygulamasına sahip. Kamera uygulamasında otofokus özelliği bile yok. 2010 yılında otomatik netleme özelliği olmayan bir cep telefonunun ne işi olabilir diye sormadan edemiyoruz. 3.2 megapiksel gibi düşük bir çözünürlüğe sahip olan kameranın dâhili flaşının da olmaması Samsung Monte cep telefonunu biraz eski usul bir model haline getiriyor. Bize sorarsanız Samsung bu modelinde bir takım detayları gözden kaçırmış gibi görünüyor!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Samsung Monte telefon incelemeleri
Son dönemde tanıtılan yeni cep telefonu modellerinin önde gelenlerini inceleme altına almayı planlıyoruz ve Samsung Monte cep telefonu da test etmeyi düşündüğümüz bu ürünler arasında yer alıyor.


Konu Slipknot tarafından (22 Nisan 2011 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cep, monte, samsung, telefonlari, telefonları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung telefonları artık metal olabilir! Deep Samsung 0 14 Eylül 2014 03:36
Monte Cassino Savaşı Zen Tarih 0 30 Kasım 2012 18:46
Monte Cassino Muharebesi efLatun Tarih 0 19 Mart 2012 21:34
Samsung Shark Cep telefonları. Slipknot Samsung 0 26 Mart 2010 20:16