IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2011, 15:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung'dan dikkat çeken kampanya!




Kasım ayı boyunca devam edecek kampanya, tablet almak isteyenleri ilgilendiriyor!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Samsung'un bayrama özel hazırladığı ve Kasım ayı boyunca sürecek kampanyada Smart TV modellerinden 55D7000/55D8000/60D8000'den herhangi birini alana Galaxy S Wi-Fi 5.0 Mini Tablet hediye olarak verilecek.

Mini Tabletiniz ile akıllı televizyonunuzu bir arada kullanın


Android işletim sistemine sahip Galaxy S Wi-Fi 5.0'a indireceğiniz bir uygulama ile mini tabletinizi dokunmatik bir kumandaya çevirmek ve TV'nizi bu komanda ile kontrol etmek mümkün. Ayrıca Galaxy S Wi-Fi 5.0'ın TV'nizdeki görüntüyü ikinci bir TV olarak evinizin içerisinde herhangi bir yerden izlemenize de olanak veren teknolojisi ile başka bir odaya geçmek durumunda kalsanız bile TV izlemeye devam edebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak multimedya içeriklerinizi Galaxy S Wi-Fi 5.0 ile Allshare özelliği olan Smart TV'niz ya da Hi-Fi cihazlarda da görüntüleme şansınız var.

LED D8000 serisine bakıldığında ilk farkedilen, neredeyse gözle görülmeyecek kadar ince olan 0.2'' kalınlığındaki, fırça efektli metal çerçevesi. Bu ince çerçeve, ekrandaki zengin içeriği zarif bir biçimde çerçeveliyor ve minimalist stilini yansıtıyor ve TV ile bulunduğu ortam arasında uyumu sağlamak için gelişmiş Quad Stand kullanıyor.

800Hz CMR ekran tarama sıklığı, 2 milisaniye sinema filmi tepki süresi (MPRT) ve gelişmiş arkadan LED aydınlatmalı tarama özelliği ile CES Yenilikçilik Onur Ödülü'ne layık görülen bu ürün, 'gerçek görüntü' kalitelisinde 2D, 3D ve HD görüntüleri iyi bir netlikte gösteriyor. Ultra Net Panel'e ek olarak seri, pazarda ilk Local Dimming ve Yerel Kontrast Geliştirici (LCE) teknolojilerini sunarak koyu siyah ve beyaz renklerle en zengin ve gerçekçi görüntüleri sunan ilk seri olma özelliğini taşıyor.

D8000 Serisi Samsung'un Bluetooth bağlantı özellikli 3D gözlükleri ve dokunmatik ekranlı uzaktan kumandası ile sunuluyor. Bu kumanda, TV'den bağımsız görüntüleri 3 inçlik dahili ekranında adeta ikinci bir TV ekranı gibi gösterebiliyor.

LED D7000 Auto 3D (Otomatik 3D) ayarlama fonksiyonu ile Full 3D ayarlarını yapmak çok kolay

Samsung LED D7000 Serisi yüksek teknoloji ile minimalist tasarımın estetik unsurlarını başarılı şekilde dengeliyor. Çarpıcı bir estetiğe sahip olan 0.2 inç kalınlığındaki metalik gümüş renkli çerçeveyi bir mücevheri andıran ve Samsung'un ödüllü Crystal Design çift enjeksiyonlu kalıp teknolojisini kullanan, transparan bir çerçeve sarmalıyor. Bu çerçeve, kristal çerçevenin kenarına hafif kırmızı rengini yansıtıyor.

Smart Hub ile LED D7000 Serisi, ideal bir medya merkezi olarak öne çıkıyor ve kullanıcıların sürekli internete bağlı, mobil yaşam tarzlarını tamamlayıcı unsurlar sunuyor.
Chip

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ceken, dikkat, kampanya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Saldırıda Dikkat Çeken Zamanlama aLya Haber Arşivi 0 19 Ekim 2011 14:40