IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2012, 19:08   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung Galaxy Nexus Türkiye'de!




Samsung-Google işbirliğinin beklenen telefonu Galaxy Nexus, ilk kez Avea ile satışa çıktı.
Dünyanın ilk Android™ 4.0, Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonu Samsung Galaxy Nexus, Avealılara özel bir kampanya ile Türkiye’de ilk kez satışa çıktı.

Türkiye’de de merakla beklenen ve tamamen iyi web deneyimi sunmak için tasarlanan Samsung Galaxy Nexus, 23 Şubat’tan itibaren Avea İletişim Merkezleri ve Satış Noktaları’nda tüketiciyle buluştu
Teknolojinin en son trendlerini en başarılı kampanyalarla müşterilerine sunan Avea; Samsung işbirliği ile, teknolojiseverlerin dört gözle beklediği Galaxy Nexus’u Türkiye pazarında ilk kez satışa sundu.
Dünyanın ilk Android™ 4.0, Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile çalışan ve tamamen iyi web deneyimi sunmak için tasarlanan akıllı cep telefonu Samsung Galaxy Nexus, 23 Şubat’ta, Avea İletişim Merkezleri ve Satış Noktaları’nda kullanıcıyla buluştu.
Android platformunun en yeni sürümü olma özelliğini taşıyan Android™ 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile üstün bir donanım sunan Galaxy Nexus; 720p çözünürlüğe sahip 4.65 inç büyüklüğünde HD Super AMOLED ekranı, 1.2GHz çift çekirdek işlemcisi, 138 gram ağırlığı, 1080p ----- kayıt özelliği, 5 megapiksel kamerası ve 16 GB hafızası ile ilk kez sadece Avealı teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuldu.
24 ay taahhüt ile faturaya yansıtılabilen ya da anlaşmalı kredi kartları ile taksitlendirilebilen Avea kampanyası kapsamında; mevcut ve yeni Avea müşterileri, ayda 114 TL’ye 4 GB internet paketiyle ya da ayda 149 TL’ye 1000 dakika konuşma, 1000 SMS ve 2 GB Internet paketiyle Galaxy Nexus sahibi olabiliyorlar.
Galaxy Nexus’un, Samsung ile CES’te yapılan görüşmeler kapsamında Türkiye pazarına ilk kez Avea ile girmesine yönelik yapılan anlaşmanın hayata geçmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, “Android’in amiral gemisi olan ve teknolojiseverlerin merakla beklediği Galaxy Nexus’u vitrine çıkartan ilk GSM operatörüyüz diyebilmek, bizim için heyecan verici. Burada üç güçlü markayı kendinde toplayan sıra dışı bir telefondan bahsediyoruz. Samsung gibi bir teknoloji devi, Google gibi dünyanın en büyük arama motoru için bir telefon üretiyor. Bu iki dünya devini birleştiren özel telefon da ülkemizde ilk kez, Avea ile satışa sunuyor. Her zamanki gibi, verdiğimiz teklifler ile bu teknoloji deneyimini daha cazip bir hale getiriyoruz. Ve her zamanki gibi ‘Avealı olanlar yaşadı’ diyoruz” dedi.
Galaxy Nexus deneyiminin kullanıcılar üzerinde benzersiz bir etki yaratacağının altını çizen Samsung Electronics Türkiye Cep Telefonları Direktörü Selçuk Mirza ise; “Lider konumda olduğumuz Android dünyasına, Galaxy Nexus gibi üstün bir deneyim sunacak bir akıllı telefonu, Google ve Avea işbirliğiyle kazandırıyor olmaktan gurur duyuyoruz. Samsung olarak, akıllı deneyimi her geçen gün, daha da ileri götürmekte ve bu doğrultuda tüketiciye maksimum fayda sağlamaktayız. Ice Cream Sandwich işletim sisteminin gücünü sunan Galaxy Nexus, özellikle Google deneyimi konusunda kullanıcılarımızda benzersiz bir etki oluşturacaktır” dedi.
Google Mobil Uygulamalar Kıdemli Başkan Yardımcısı Andy Rubin, ''Ice Cream Sandwich işletim sistemi, Android platformunda benimsenen yenilikçi yaklaşımın bir ürünüdür. Ice Cream Sandwich işletim sistemi hem telefonlarda, hem de tabletler üzerinde çalışabilmektedir. 'Android Beam' ve 'Yüz Tanıma ile Tuş Kilidi açma' gibi özellikler ekibimizin yenilikçi uygulamalara verdiği önemin bir göstergesidir. Galaxy Nexus, Ice Cream Sandwich işletim sisteminin gücünü en iyi şekilde yansıtmaktadır." dedi.
Google, en iyi bu telefonda deneyimlenecek, yüz tanıma özelliği ile; sadece sahibi tuş kilidini açabilecek!

Tamamen kullanıcılara daha iyi bir web deneyimi sunmak için tasarlananan Galaxy Nexus’ta kullanıcılar; yazılım güncellemeleri ve yeni uygulamaları da yayınlandıkları anda alabiliyorlar.
Android Market™ aracılığıyla; Gmail™, üç boyutlu haritalar içeren Google Maps™ 5.0, Google Earth™, Google Calendar™ ile senkronize olma özelliği gibi Google’ın bir dizi mobil hizmetlerini içeren Galaxy Nexus; bunların yanı sıra 300 binden fazla uygulamaya da erişim imkanı sunuyor.
Yüzle Kilit Açma özelliği ile telefonun tuş kilidini açmak için yüz tanıma özelliği ile dikkat çeken Galaxy Nexus; panoramik çekim modu, 1080p ----- çekim özelliği, deklanşöre basım anında fotoğrafın kaydedilmesi gibi özellikleri de kendinde topluyor.
Galaxy Nexus, bulut teknolojisine uyumluluğu sayesinde de kullanıcıların e-postalarını, rehberlerini ve diğer verilerini tüm cihazları ile senkronize etmelerine olanak tanıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
galaxy, nexus, samsung, türkiyede


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Galaxy Nexus, Türkiye'ye geliyor! Deep Samsung 0 04 Şubat 2012 16:32
İşte Galaxy Nexus'un fiyatı! Deep Samsung 0 28 Kasım 2011 02:43
Galaxy Nexus hakkında her şey! Spy Samsung 1 22 Ekim 2011 19:17
Samsung Galaxy S II beyaz Türkiye'de! dreamy Samsung 1 27 Eylül 2011 15:07
Samsung i5503 Galaxy Türkiye'de satışta! Dilara Samsung 0 17 Ekim 2010 01:25