IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2012, 17:39   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung Galaxy’lerde bahar indirimi!




Android işletim sistemli Samsung Galaxy W, Galaxy Ace ve Galaxy Gio indirimli fiyatları ve zengin içeriğiyle kullanıcıyla buluşuyor.
Samsung Electronics’in, Android işletim sistemli GALAXY telefonlarına bahar indirimi geliyor. Minimal tasarımı ve Android işletim sisteminin gücünü bir araya getiren Galaxy Ace 649 TL, Galaxy Gio 499 TL, Galaxy W ise 799 TL indirimli fiyatlarıyla kullanıcıyla buluşacak.
Çok özel fiyatların yanısıra, Galaxy akıllı telefonları Warner Bros. arşivinden yüzlerce film, dizi ve çizgi filmi hediye olarak sunuyor. Kullanıcılar aynı zamanda Samsung Galaxy telefonları ile, zengin National Geographic içeriklerine de erişebiliyor.
Sosyal ve güçlü: Samsung Galaxy Ace
Samsung Galaxy Ace, Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi ve 800 MHZ işlemcisiyle, her anınızda size destek olacak en güçlü aksesuarınız haline gelecek. Galaxy Ace, geniş ve dokunmatik 3.5 inç HVGA ekranı sayesinde, zengin multimedya özelliklerini kusursuz görüntü seçenekleriyle birleştirerek, güçlü bir multimedya deneyimi vaat ediyor. E-postalarınız, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarınız, rehber bilgileriniz, mesajlarınız gibi size özel bilgileri tek bir platform üzerinden düzenlemeye ve kontrol etmeye olanak tanıyan Social Hub özelliği, kompakt ve kusursuz bir mobil deneyimi, parmaklarınızın ucuna getiriyor.
Modern tasarım ve hız bir arada: Samsung Galaxy Gio
Android’in 2.3 Gingerbread işletim sistemine sahip Samsung S5660 Galaxy Gio, 800 MHz işlemcisi ile üst seviyede çoklu işlem ve hızlı web tarayıcısı ile güçlü bir internet deneyimi sunuyor. S5660 Galaxy Gio’nun güçlü donanım özellikleri, Wi-Fi 802.11 b/g/n ve Bluetooth 2.1 bağlantı desteğiyle birleşerek; cep telefonu kullanıcılarının film yüklerken, internette gezinirken ya da birçok uygulamayı aynı anda çalıştırırken etkili bir mobil deneyim yaşamasını sağlıyor. Yuvarlatılmış kenarları ve kompakt görünümüyle en üst düzeyde hareketlilik sağlayan Samsung S5660 Galaxy Gio; 3.2 inç dokunmatik HVGA ekranıyla canlı ve çok net bir görüntü deneyimi sunuyor. Kullanıcılara Social Hub özelliği sunan Samsung S5660 Galaxy Gio’nun SWYPE desteği sayesinde, mesaj yazma hızı en yükseğe çıkıyor. Google’ın Mobil Servisleriyle desteklenen Samsung S5660 Galaxy Gio, birbirinden keyifli ve eğlenceli uygulama seçeneği de sunuyor.
Samsung Galaxy W, zengin içerik hizmeti sunuyor
Samsung Galaxy W, 1.4 GHz işlemcisi ve 3.7 inç TFT ekranı ile zengin ve hızlı bir multimedya deneyimi sunuyor. Mobil cihazını sosyal medya erişimi için kullanmak, müzik dinleme ve oyun oynamak; Samsung Galaxy W ile çok daha keyifli bir hal alıyor. Galaxy W da Social Hub özelliği sunuyor. Android 2.3 Gingerbread işletim sistemine sahip Galaxy W, güçlü bir Android deneyimi yaşatıyor. Samsung Galaxy W’nun Mobil AP özelliği ile kullanıcılar cep telefonlarını bir Wifi noktası gibi kullanıp, diğer wifi cihazlarının telefonları üzerinden herhangi bir kabloya gerek kalmadan internete girmesini sağlayabiliyorlar. 5 Megapiksel güçlü flaş’a sahip kamerası ile 720P HD ----- cekme imkanına sahip olan Galaxy W, Android Market üzerinden indirilebilecek yüzbinlerce uygulama ile cep telefonlarını her an her yerde daha verimli kullanmak isteyenler için ideal çözüm.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bahar, galaxy’lerde, indirimi, samsung


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung Galaxy S Advance tanıtıldı! aSi Samsung 0 12 Mart 2012 13:44
Samsung'dan bir Galaxy daha! Deep Samsung 3 05 Ocak 2012 17:02
Samsung Galaxy'i değiştiriyor! Spy Samsung 0 15 Ekim 2011 14:04
Samsung'dan iki yeni Galaxy S! dreamy Samsung 0 01 Ekim 2011 22:50
Samsung Galaxy'ler geliyor! Slipknot Samsung 0 29 Haziran 2010 19:36