IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mart 2013, 21:51   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galaxy S4 nasıl olacak?




Galaxy S4 hakkında tüm bildiklerimiz.

Galaxy S4, 14 Mart'ta resmi olarak geliyor. Peki onun hakkında şimdiye dek ne öğrendik?


Galaxy S4, 14 Mart'ta Samsung'un düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtılacak. Peki, New York'ta gerçekleştirilecek olan etkinliğe sadece iki hafta kala elimizde Galaxy S4 ile ilgili neler var? Galaxy S4, geçen sene tanıtılan S3 kadar bizleri etkilemeyi başarabilecek mi? İşte Samsung'un bir sonraki amiral gemisi hakkında bildiklerimiz.

Tanıtım tarihi: Samsung'un gönderdiği davetiyeler, Galaxy S4'ün 14 Mart'ta geleceğini onaylıyor. Cihazın bu tarihten yaklaşık iki ay sonra Avrupa'da ve ülkemizde piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz.

İsmi: Telefonun isminin "Galaxy IV" olmadığını düşünmemiz için şu an hiçbir neden yok.

Tasarımı: Galaxy S4'ün tasarımının ince olacağı konusunda ipuçları var. Genel inanış ve dedikodular, cebin fiziksel giriş düğmesini koruduğu yönünde.

Ekranı: Galaxy S4'ün ekranının selefinden daha büyük, 5 inç olacağına inanılıyor. 1920x1080 AMOLED, 440 ppi gibi özelliklere sahip olacak ekran, son dedikodulara göre AMOLED yerine ****-HD SoLux teknolojisini de kullanabilir.

Kamera: Nokia'nın PureView teknolojisi ve en son olarak HTC'nin UltraPixel teknolojisiyle beraber ceplerde kameraların önemi oldukça arttı. Bazı dedikodular, Galaxy S4'te 13 megapiksellik bir kamera bulunacağını söylüyor. Dedikodulara göre cihaz, Sony'nin 1/3-inch Exmor Rs imaj sensörünü kullanabilir.

Pil: 2.600 - 2.700mAh kapasitelerinde güçlü bir pilin S4'e dahil edilmesini bekleyebilirsiniz. S3'ün 2.100mAh'lik pilinin zaman zaman güçsüz kalması gibi bir durumla karşılaşabiliyorduk. S4'ün Droid Razr Maxx'taki gibi 3.300 mAh'lik bir pil taşımasını beklemeyin.

İşletim sistemi: S4'ün Android 4.2'yle geleceğine neredeyse kesin gözle bakılıyor. Key Lime Pie, Mayıs ayındaki Google etkinliğine kadar resmiyete kavuşmayacağı için Galaxy S4'ün Android 5 ile gelme olasılığı düşük.

Donanımsal özellikleri: S3'ün ABD için üretilen LTE ve uluslararası, LTE olmayan sürümleri bulunuyor. Türkiye'de bizi LTE olmayan sürüm ilgilendiriyor, en azından şimdilik. Samsung'un LTE kullanmayan ülkeler için 8 çekirdekli Exynos 5 Octa çipsetini kullanacağı söyleniyor. Bununla birlikte Exynos 5 Octa'nın S4'ün ihtiyacından fazlasını sunacağını, bu nedenle Samsung'un Exynos 4 Quad'ı tercih edeceğini iddia edenler de var.

Cihazın 2GB RAM, 32GB'lık veya 64GB'lık depolama alanıyla geleceği düşünülüyor. Bununla birlikte Samsung, kapasiteyi daha da genişleterek 128GB'lık bir model de ortaya çıkarabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
galaxy, nasıl, olacak, s4


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Havalar nasıl olacak? Violent Haber Arşivi 0 01 Ekim 2012 09:38
Samsung Galaxy S4 nasıl olmalı? Kalemzede Cep Telefonlar 0 22 Temmuz 2012 12:58
Galaxy Tab 2 10.1, 4 Çekirdekli Olacak ALeMCi Samsung 0 19 Nisan 2012 14:57
Galaxy S3'deki İşlemci Ne Olacak? ALeMCi Samsung 0 19 Nisan 2012 14:52