IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By SucLu

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2014, 15:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung’dan yeni S Pen deneyimi!




Samsung Galaxy Note 3 ve Yeni Galaxy Note 10.1; S Pen´in yeni özellikleri ile gerçek bir not alma deneyimi sunuyor. Kolay ve kullanışlı S Pen sayesinde, çok daha yaratıcı içerikler üretmek mümkün.

Samsung’un son dönemde tüketiciyle buluşturduğu Yeni Galaxy Note 10.1 ve Galaxy Note 3, gelişmiş S Pen´i ile diğer cihazlardan farklı olduğunu kanıtlıyor. Yeni S Pen deneyiminin dikkat çekici özellikleri arasında Temassız Komut özelliği yer alıyor. Temassız Komut tek bir dokunuşla, komutları hatırlayarak farklı menülere bakmaya ihtiyaç duymaksızın, ekranlar arasında kolayca geçiş yapmanızı mümkün kılıyor.

Temassız Komut özelliğini keşfetmek için, S Pen’i ekrana hafifçe yaklaştırmanız ve yalnızca üzerindeki tuşa basmanız gerekiyor. Yani 5 farklı özelliği içinde barındıran temassız komut paletinin açılması için basit bir hareket yeterli...

El yazısı ile yazdığınız bilgilerinizi otomatik olarak, formatlı içeriğe dönüştürmenizi sağlayan İş Notu özelliği ile el yazınızla bir çağrı başlatabilir, rehbere kişi ekleyebilir, harita üzerinde bir adrese bakabilir, web’de arama yapabilir ya da yapılacak işler listesine bir görev kaydedebilirsiniz. İş Notu özelliği günlük işlerinizi kolaylaştırmanıza yardımcı oluyor.

Karalama Defteri özelliği ile web, YouTube ve Galeri dahil çeşitli kaynaklardan topladığınız içeriğin hepsini tek seferde görüp düzenleyebilir ve görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede internette dolaşırken ilginizi çeken bir içeriği not edip saklayabilir ve ihtiyacınız olduğunda tekrar yararlanabilirsiniz.

Ekran Yazısı özelliği ile mevcut sayfanın tam ekran görüntüsünü cihaza kaydederek, bu görüntü üzerine not yazabilirsiniz. Örneğin sevdiğiniz bir oyunda rekor sonuç elde ettiğiniz bir anda, ya da sosyal medyada bir fotoğrafınızın altında dikkat çekici bir yorum gördüğünüzde; üzerine aldığınız notunuzla kişiselleştirebilir ve arkadaşınızla paylaşabilirsiniz.

S Finder özelliği ile telefonunuzda kapsamlı içerik arayabilirsiniz. Tarih, yer ve içerik türü gibi anahtar sözcükleri girerek ilgili belgeler, olaylar ve hatta yardım sayfasında arama gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca notlarınızda el yazısı ile girilmiş içerik ve ajanda uygulamalarında arama yapabilmenin yanı sıra; simge ve formülleri de arayabilirsiniz.

Kalem Penceresi özelliği sayesinde ekranın herhangi bir yerine, S Pen ile herhangi bir boyutta bir pencere şekli çizerek hızlı bir şekilde YouTube, Hesap Makinesi veya İnternet gibi birçok uygulama penceresini ekrandaki mevcut işlemi durdurmaksızın açabilirsiniz.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
deneyimi, pen, samsung’dan, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung'un yeni Galaxy'si! yaSmin Samsung 0 10 Ocak 2014 21:02
Samsung'dan Yeni Kamera: Samsung Q20 Bulut Bilim Dünyasından Son Haberler 1 15 Nisan 2012 14:43
Samsung'dan Yeni Kamera: Samsung Q20 ALeMCi Bilgisayar Donanımı 0 15 Nisan 2012 11:11
Samsung'un yeni belalısı! Deep Bilim Dünyasından Son Haberler 0 26 Mart 2012 18:46
Samsung'un yeni S3600 Süslü Samsung 0 08 Ocak 2009 12:36