IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2016, 16:52   #1
Çevrimdışı
Cry
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galaxy Note 7 Alanlar Ne Yapmalı?




Samsung Galaxy Note 7 pil sorunu ile ilgili merak ettiğiniz her şey bu içerikte. İşte Samsung Türkiye'den gelen geniş kapsamlı açıklama ve Note 7 kullanıcılarının yapması gerekenler.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Geçtiğimiz günlerde Samsung, Galaxy Note 7 modelinin pil sorunlarıyla ilgili durum nedeniyle satışları durdurma kararı almış ve mevcut modellerin geri çekilmesine karar vermişti.

Bu konuyla alakalı hem tüm tüketicilerin hem de Galaxy Note 7 modelini satın almış insanların aklında birçok soru bulunuyor.

Samsung Türkiye, bu soruları tek tek cevaplandıran bir açıklama yayınlandı. İşte Galaxy Note 7 pil sorunu ile ilgili sorular ve yanıtları.

Bu süreç Galaxy Note 7 ürününü toplatma kararı mı?

Dünya çapında pilden kaynaklanan çok az sayıda vaka yaşanmasına ve ülkemizde bilgimiz dahilinde herhangi bir vaka yaşanmamış olmasına rağmen, kullanıcı güvenliğini en ön planda tuttulduğu için Galaxy Note7 ürünü için gönüllü olarak yenisiyle değiştirme kararı alındı.

Samsung Galaxy Note 7’de yaşanan durum nedir?

Galaxy Note 7’lerde pilden kaynaklanan bir sıkıntı olduğu tespit edilmiştir. 1 Eylül 2016 itibariyle dünya çapında Galaxy Note 7’lerde pilden kaynaklanan vaka sayısı çok düşüktür.

Piyasada bu durumdan etkilenmiş olabilecek pilleri tespit etmek adına tedarikçilerle beraber titiz bir inceleme gerçekleştiriliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Dünyada milyonlarca adet satılmış olan Galaxy Note 7’ler içerisinde sadece 35 adet vaka bildirilmiştir. Buna rağmen ürünler yürürlükteki tüm mevzuata uygun olarak ithal edilerek satışa sunulmuş ve ülkemizde şu ana kadar ulaşan bilgiler dahilinde hiç bir vaka yaşanmamıştır.

Kullanıcılarımızın güvenliği bizim için birincil derecede önemlidir. Bu nedenle Samsung Electronics Türkiye olarak BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) ile yapılan görüşmeleri de dikkate alarak ülkemizde Galaxy Note7 satışlarının geçici olarak durdurulması kararı alınmıştır.

Bir Galaxy Note 7 kullanıcısı olarak seçeneklerim nelerdir?


Samsung Türkiye’nin (Samsung Electronics İstanbul Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti) ithal etmiş olduğu Galaxy Note 7 ürünlerini satın alan kullanıcılarımızın seçenekleri şunlardır:

Yeni Galaxy Note 7 ürünleriyle değişimin Ekim ayının ortasından sonra yapılmasını öngörüyoruz. Bunun için bir an önce Samsung İletişim Hattı’nı arayınız (444 77 11) ve telefonunuzu yeni Galaxy Note7 ile değiştirme talebinizi iletiniz. Yeni Galaxy Note 7’ler elimize ulaştığında İletişim Hattı’mız sizinle irtibata geçip hangi servis noktasından ürününüzü değiştirebileceğinizi iletecek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ürün değişiminiz gerçekleşinceye kadar Samsung İletişim Hattı’ndan geçici bir telefon talep edebilirsiniz. Bu geçici telefonu, İletişim Hattı’nın size belirteceği Samsung Servis noktasından kullanım sözleşmesi imzalayarak temin edebilirsiniz. Geçici telefon temininde lojistik sebeplerden dolayı gecikmeler yaşanabilir.

Eğer ürününüzü yeni Galaxy Note 7 ile değiştirmek istemiyorsanız, diğer Samsung telefon ürünleriyle değiştirebilirsiniz ve aradaki fiyat farkını talep edebilirsiniz. Bu işlem için ürünü satın almış olduğunuz noktaya başvurunuz.

Galaxy Note 7’nizi teslim etmeniz durumunda, öncesinde verilerinizi yedeklemenizi öneriyoruz. Bunun için Samsung Akıllı Anahtar (SmartSwitch) uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu uygulamayı şu adreste bulabilirsiniz: Smart Switch | Samsung TR

Ödemiş olduğunuz ücretin tamamını ürünü satın almış olduğunuz noktadan ürününüzün faturasıyla birlikte ürünü iade etmek şartıyla alabilirsiniz.

Galaxy Note 7 ürünümü kontratlı olarak GSM operatöründen satın aldım. Seçeneklerim nelerdir?


Yeni Galaxy Note 7 ürünleriyle değişimin Ekim ayının ortasından sonra yapılmasını öngörüyoruz.

Bunun için bir an önce Samsung İletişim Hattı’nı arayınız (444 77 11) ve telefonunuzu yeni Galaxy Note 7 ile değiştirme talebinizi iletiniz. Yeni Galaxy Note 7’ler elimize ulaştığında İletişim Hattı’mız sizinle irtibata geçip hangi servis noktasından ürününüzü değiştirebileceğinizi iletecek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ürün değişiminiz gerçekleşinceye kadar Samsung İletişim Hattı’ndan geçici bir telefon talep edebilirsiniz. Bu geçici telefonu, İletişim Hattı’nın size belirteceği Samsung Servis noktasından kullanım sözleşmesi imzalayarak temin edebilirsiniz. Geçici telefon temininde lojistik sebeplerden dolayı gecikmeler yaşanabilir.

Galaxy Note 7
’nizi teslim etmeniz durumunda, öncesinde verilerinizi yedeklemenizi öneriyoruz. Bunun için Samsung Akıllı Anahtar (SmartSwitch) uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu uygulamayı şu adreste bulabilirsiniz: Smart Switch | Samsung TR

Eğer ürününüzü yeni Galaxy Note 7 ile değiştirmek istemiyorsanız, kontrat iptali için ürünü aldığınız GSM operatörüne başvurmanız gerekmektedir

Yeni telefonunuzu teslim aldığınızda Galaxy Note7 verilerinizi yedeklemenizi öneriyoruz. Bunun için Samsung Akıllı Anahtar (SmartSwitch) uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu uygulamayı şu adreste bulabilirsiniz:

Smart Switch | Samsung TR

Galaxy Note 7’yi yurt dışından aldıysam ya da satın aldığım ürün Samsung Türkiye’nin ithal etmediği (Türkiye’ye diğer yollardan getirilmiş olan) bir telefon ise seçeneklerim nelerdir?


Bu telefonların değişim işleminden yararlanabilmeleri için ürünün Elektronik Kimlik Bilgisinin (IMEI) Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından kayıt altına alınmış olmaları gerekmektedir.

Bu şekilde kayıt altında olan Galaxy Note7 ürünleri için ücret iadesi ya da değişik bir Samsung telefonuyla değiştirme seçenekleri mümkün olmayıp, ürünler temin edildikçe yeni Galaxy Note7 ile değiştirme imkanı tanınacaktır.

Yeni verilecek Galaxy Note 7’ler hiç kullanılmamış telefonlar mı olacak?


Değişim için yeni üretilmiş, hiç kullanılmamış, orijinal kutusunda Galaxy Note 7’ler verilecektir.

Yeni Galaxy Note 7’mi ne zaman alabilirim?


Samsung Türkiye olarak yeni Galaxy Note 7’lerin Ekim ayı ortasından itibaren ülkemize gelmesini bekliyoruz. Kullanıcılarımızı, yeni Galaxy Note 7’lerin Türkiye’ye geliş zamanı hakkında daha detaylı bilgiler elimize geçtikçe haberdar edeceğiz.

Kullandığım Galaxy Note 7’yi değişim için Samsung’a geri vermem gerekiyor mu?


Değişimin gerçekleşmesi için Galaxy Note 7’nizi Samsung’a geri vermeniz gerekmektedir. Galaxy Note 7 telefonlarının model numarası SM-N930 ile başlamaktadır.

Bu sorun sadece Galaxy Note 7 için mi geçerli, diğer Samsung ürünlerinde benzer bir sorun var mı?


Pilden kaynaklanan bu sorun sadece Galaxy Note 7 için geçerlidir. Diğer Samsung ürünlerinden buna benzer bir sorun yaşanmamaktadır. Kullanıcılarımız diğer Samsung ürünlerini kullanmaya devam edebilirler.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kampanya sırasında kazandığım Samsung Gear VR’ı Galaxy Note7’nin değişimi sırasında iade etmem gerekiyor mu?


Samsung Gear VR’ı iade etmeniz gerekmemektedir.

Galaxy Note 7 ile beraber gelen ya da benim daha sonra aldığım aksesuarları Galaxy Note 7’nin değişim sırasında iade etmem gerekiyor mu?

Telefonunuzla gelen ya da sizin sonradan satın aldığınız aksesuarları iade etmeniz gerekmemektedir.

Galaxy Note 7 yenisiyle değiştirilmek yerine tamir edilebilir mi?


Samsung’un küresel olarak yaptığı açıklamaya göre Galaxy Note 7’lerin tamir edilmesi planlanmamaktadır.

Sorularım için nereden destek alabilirim?


Tüm sorularınız için Samsung İletişim Hattı’nı 444 77 11’den arayabilirsiniz.

shiftdelete

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
note 7


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge yoSun Samsung 3 24 Ağustos 2015 15:11
...Ve Galaxy Note 4! SucLu Samsung 0 27 Mart 2014 15:07
Galaxy Note 4'ten bir ilk! SucLu Samsung 0 14 Şubat 2014 23:39
Galaxy Note 2 ile Note 3 Yanyana Geldi! SeckiN Samsung 0 29 Ağustos 2013 17:40
Galaxy Note ve Galaxy Wi-Fi 3.6 resmen tanıtıldı! Spy Samsung 0 03 Eylül 2011 13:04