IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Eylül 2016, 14:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cher Lloyd Kimdir, Biyografisi




Cher Lloyd Kimdir ?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Malvern İngiltere doğumlu olan Cher Lloyd’un doğum tarihi ise 28 Temmuz 1993’tür. Henüz 16 yaşındayken X Factor UK isimli ünlü şarkı yarışmasının 7. sezonunda yarışmış olan şarkıcı burada bütün jüri üyelerinden çok güzel yorumlar almıştır. Yarışmanın içerisinde 13 tane şarkı seslendirmiş ve I Gotta Feeling isimli şarkıda ise ona Will.i.am eşlik etmiştir. Burada sergilemiş olduğu başarılı performansların sonrasında ise yarışmadan 4. olarak ayrıldı. Yarışmadan elenmesinin sonrasında ise ilk single çalışması olan Swagger Jagger ile birlikte İngiltere gündeminde yer almayı da başardı. Şarkı İrlanda müzik listesinde 2. İngiltere müzik listesinde ise 1 numaraya kadar yükseldi.

Sonrasında ise var olan başarısı Avrupa’da onu büyük bir ün sahip olmasına yardımcı oldu. With Ur Love isimli single’ı ise başarısını pekiştirmesine yardımcı oldu. Bu single İngiltere listesinde 4 sıraya kadar yükseldi. Cher Lloyd, iki single ardından ise ilk stüdyo albümü olan Stick & Stones’u Sony Music’e bağlı olan Syco Music etiketi üzerinden çıkarttı. Albüm içerisinde 10 tane şarkı bulunuyordu. Avrupa’da başarılı sonuçları almasından sonra ise sıra artık Amerika’ya geldi. Want U Back Us Amerika’da 1.000.000 kopya satış barajını aştı ve böylece platin plak almaya hak kazandı. İkinci albüm olan Sorry I’m Late albümü ise 2014 yılında bu sefer Epic Records bünyesinde çıktı.

11 şarkıdan oluşan albümün ilk single’ı albüm çıkmadan 7 ay önce önce yayınlandı. İkinci single ise 2014 yılında yayınlandı lakin beklenilen başarıyı sağlayamadı. Want U Back albümü Epic Records’a ilk kere çift platin plak kazandırsa da ikinci albümün özellikle de yetersiz tanıtımdan ötürü başarısızlığından ötürü sanatçı buradan ayrıldı. Bazı kişilere göre ise şarkıcı yönetim tarafından kovuldu. Bu konuda resmi bir açıklama gelmedi lakin Epic Records sanatçı listesine bakıldığı zaman şarkıcının isminin burada görülmemesi, iddiaların doğru olduğu anlamına da geldi. 2013 yılında Craig Monk ile evlenmiş olan sanatçı, şimdilerde hangi müzik şirketi ile çalışmaya başladığını söylemese de müzikal çalışmalarına devam ettiğini de söylüyor.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cher lloyd bio, cher lloyd hayati, cher lloyd kimdir, cher lloyd live


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Emre Mor Kimdir, Biyografisi Ebru Sporcular 0 07 Eylül 2016 12:51
Naz Sayıner Kimdir, Biyografisi Ebru Oyuncular / Yönetmenler 0 05 Eylül 2016 14:55
Sylvia Day Kimdir, Biyografisi Ebru Şairler / Yazarlar 0 02 Eylül 2016 17:15