IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Eylül 2016, 14:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pia Toscano Kimdir, Biyografisi




Pia Toscano Kimdir ?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Howard Beach, New York’ta 14 Ekim 1988 yılında doğan şarkıcı Pia Toscano’nun babası burada bir şirkette yönetici pozisyonunda çalışmaktaydı. İtalyan asıllı olan şarkıcının yeteneği ise daha 4 yaşındayken kendini gösterdi. Bu dönemlerde gösteri yapmaya başlayan Pia Toscano, 9 yaşına geldiği zaman ise yaşadığı yerde bulunan yerel kilise için Jesus Christ Superstar isimli parçayı seslendirmeye başladı. Bunun sonrasında ise orta okulda iken ulusal marşı seslendirdi. Sahip olduğu yeteneği her fırsatta sergileyen şarkıcı böylece aslında sahnelere de hazırlık yapmaya başladığını da herkese göstermiş oldu.

Ulusal marş ve God Bless America şarkısını Brooklyn Cyclones için pek çok kere seslendiren Pia Toscano, böylece ulusal marş yarışmasının seçmelerine de katıldı. Madison Square Garden’da yapılan yarışmada da en iyi sonuçları elde etmek adına elinden geleni yaptı. Sonrasında ise bir grup ile birlikte düğünlerde şarkı söylemeye başladı. Bu esnada ise diğer bir taraftan makyöz olarak çalışmalarına da devam ediyordu. Müziğe bu kadar tutkulu olmasının nedenleri sorulduğu zaman ise insanlara Whitney Houston, Celine Dion, Mariah Carey, Luther Vandross ve Etta James gibi sanatçıları örnek gösteren Pia Toscano; onların izinden gitmek ve başarılı olmak adına gerekli olan her şeyi yapmaya devam edeceğini sözlerine ekliyor. Şarkıcı kimliğini çok daha ileri bir düzeye taşımak isteyen şarkıcı, bunun için de yayınlandığı ilk günden bu yana oldukça izlenen programlardan bir tanesi olan American İdol’u seçti.

Seçmelere 4 kere katılan şarkıcı en sonunda 6. sezon da yarışmaya katılmaya hak kazansa da bu sezonun yayınlanmamasından ötürü Hollywood’daki ilk zamanları oldukça sorunlu geçti. Daha sonrasında ise 2010 yılına gelindiği zaman American İdol yarışmasının 10. sezonu için New Jersey’den tekrar seçmelere katıldı. Bu sefer herhangi bir sorun meydana gelmedi ve en iyi 24 kişi arasında yarışmaya başladı. Sesi ile jüriyi etkilemeyi başaran şarkıcı, burada birbiri ardına rakiplerini eledi ve yarışmayı da 9. olarak bitirdi. Ortaya çıkan bu başarılı sonucun ardından ise şimdilerde şarkıcı farklı projelerde yer aldı ve çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
pia toscano bio, pia toscano biyografisi, pia toscano hayati, pia toscano kimdir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Naz Sayıner Kimdir, Biyografisi Ebru Oyuncular / Yönetmenler 0 05 Eylül 2016 14:55
Sylvia Day Kimdir, Biyografisi Ebru Şairler / Yazarlar 0 02 Eylül 2016 17:15
Sarah Jio Kimdir, Biyografisi Ebru Şairler / Yazarlar 0 02 Eylül 2016 17:13
Stan Lee Kimdir? (Biyografisi) Sevda Şairler / Yazarlar 0 17 Mart 2012 01:18
Akşemseddin Kimdir ? (Biyografisi) Sevda Düşünürler 1 23 Ocak 2012 23:47