20 Şubat 2009, 20:14 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Patates kabuğu kızartması HAZIRLANIŞI Patatesleri iyice yıkayın. Kabuklarını cips gibi ince ince, istediğiniz şekli vererek kesin. Elde ettiğiniz patates kabuklarını tuzlayın ve biberleyin. Sıvıyağ ile derin yağda kızartın. Patates kabuklarını iyice süzerek yağdan çıkartın. Bir tepsiye dizin. Üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirini ve biberiyeleri serpip ısıtılmış fırına sürün. Peynir eriyince fırından alıp sıcak olarak servis yapın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir.. | |
|
Etiketler |
kabuğu, kabugu, kizartmasi, kızartması, patates |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Günün lezzeti: Ev Yapımı Patates Cipsi Malzemeler 2 adet kızartmalık patates | Zen | Yemek Tarifleri | 0 | 13 Aralık 2012 16:43 |
Patates Kızartması | Hayat | Kebaplar Köfteler | 14 | 19 Kasım 2011 23:12 |
Patates - Patates Nedir - Patates Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:20 |
Diyet Patates Kızartması | SimHa | Sebze Yemekleri | 0 | 03 Kasım 2009 22:23 |
Köfte & Patates Kızartması | Kralice | Kebaplar Köfteler | 1 | 13 Mart 2009 00:00 |