12 Nisan 2009, 18:02 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sebzeli Püre Sebzeli Püre MALZEMELER 4 Adet Orta Boy Patates 1 Adet Orta Boy Havuç ½ Su Bardağı Süt 50 gr Tereyağı 1 Çay Bardağı Haşlanmış veya Konserve Bezelye 2-3 Adet Kornişon Turşu Tuz Süslemek İçin Mantar, Salam, Bezelye Marul Yaprakları HAZIRLANIŞI Patatesleri ve havucu aynı tencerede haşlayalım.Sıcak suyunu döktükten sonra ılınması için soğuk suya tutalım. Patateslerin, sıcakken kabuklarını soyarak, rendeleyelim. İçine yarım su bardağı sıcak sütü, 50 gr tereyağını ve tuzu ekleyelim. Patates ezeceği ile pürüzsüz bir kıvama gelene dek ezelim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İçine küçük küpler halinde doğranmış havuç, kornişon turşu, bezelyeyi ekleyerek karıştıralım. Püreyi servis tabağına düzgün şekiller vererek yerleştirelim. Küp şeklinde kesilmiş salam, bezelye ve mantar dilimleri ile süsleyelim. Arzuya göre marul yaprakları içinde servis yapalım Alıntı. | |
|
Etiketler |
pure, püre, sebzeli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinli Püre Tarif | Violent | Salatalar Mezeler | 0 | 13 Haziran 2013 16:16 |
Mercimekli Püre Eşliğinde Tavuk Budu | Zen | Tavuk Yemekleri | 0 | 02 Kasım 2012 19:43 |
Kahvaltı İçin Sebzeli Mücver - Oktay Usta Sebzeli Yemek Tarifleri | Liaaa | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mayıs 2012 17:09 |
Sebzeli Omlet | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 26 Mart 2009 05:55 |