IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 31 Temmuz 2013, 16:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zeytinyağlı Yerelması




Malzemeler
500 gr. yerelması
2 adet soğan
1 adet limon
1 adet kesme şeker
2 çorba kaşığı pirinç
1 su bardağı zeytinyağı
yeteri kadar tuz

Tarif
Bir tencere içinde zeytinyağında ince kıyılmış soğan öldürülür.
Temizlenmiş, küçük kesilmiş yerelması ağır ateşte yavaş yavaş kendi suyu ile tencereyi sallayarak veya kevgirle hafif, parçalanmadan karıştırılır.
Yarı pişmiş durumda, 3 bardak su, pirinç, tuz, limon, şeker ilave edilerek pişirilir.
Afiyet olsun.

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
yerelması, zeytinyağlı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zeytinyağlı Bakla Dilara Sebze Yemekleri 0 09 Mayıs 2009 09:11
Zeytinyağlı Bamya YapraK Zeytinyağlılar 0 22 Mart 2009 01:17
Zeytinyağlı Barbunya YapraK Zeytinyağlılar 0 22 Mart 2009 01:15
Zeytinyağlı Kuzukulağı YapraK Zeytinyağlılar 0 22 Mart 2009 01:13
Zeytinyağlı Portakal Soslu Yerelması YapraK Zeytinyağlılar 0 22 Mart 2009 01:11

×