IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 16 Ocak 2021, 07:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karışık ot kavurması tarifi




Ocakta
4 - 6 Kişilik
30 dk

Yapımı için malzemeler
750 gram karışık ot (arapsaçı, ebegümeci, yabani pırasa, ısırgan, pazı, arapsaçı, tarakotu, kazan karası, iğnelik, labada, kerevizotu)
2 adet kuru soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet domates
1 çay kaşığı tuz
Karışık ot kavurması tarifi Nasıl yapılır?
Tüm otları ayıklayıp iyice yıkadıktan sonra iri iri doğrayın.
Soğanı yemeklik doğrayıp arapsaçı, yabani pırasa, ebegümeci ile birlikte zeytinyağında bir süre kavurun.
Ardından diğer otları ekleyip alt üst ederek kısık ateşte kavurun.
Yemeği ocaktan almaya yakın domates ve tuz ekleyip yüksek ateşte 10-15 dakika daha kavurun.
Yoğurtla birlikte soğuk servis edin.

Afiyet olsun…

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
karışık ot kavurması tarifi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Soğan Kavurması İçli Ekmek Tarifi Sarya Hamur İşleri 0 13 Ocak 2021 13:01
Karışık Erik Marmeladı Tarifi Sarya Reçel Tarifleri 0 04 Ocak 2021 17:01
Karışık Lahana Salatası Tarifi Amelia Salatalar Mezeler 0 17 Mart 2014 20:24
Karışık Erik Marmeladı Tarifi Estela Reçel Tarifleri 0 11 Ağustos 2013 01:06
Diyet Yumurtalı Enginar Kavurması Tarifi ( Enginarlı Omlet ) Zen Diyet Tarifleri 0 22 Kasım 2012 23:36

×