16 Ocak 2021, 07:53 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Karışık ot kavurması tarifi Ocakta 4 - 6 Kişilik 30 dk Yapımı için malzemeler 750 gram karışık ot (arapsaçı, ebegümeci, yabani pırasa, ısırgan, pazı, arapsaçı, tarakotu, kazan karası, iğnelik, labada, kerevizotu) 2 adet kuru soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 1 adet domates 1 çay kaşığı tuz Karışık ot kavurması tarifi Nasıl yapılır? Tüm otları ayıklayıp iyice yıkadıktan sonra iri iri doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayıp arapsaçı, yabani pırasa, ebegümeci ile birlikte zeytinyağında bir süre kavurun. Ardından diğer otları ekleyip alt üst ederek kısık ateşte kavurun. Yemeği ocaktan almaya yakın domates ve tuz ekleyip yüksek ateşte 10-15 dakika daha kavurun. Yoğurtla birlikte soğuk servis edin. Afiyet olsun…
__________________ Sanalı Bıraktım | |
|
Etiketler |
karışık ot kavurması tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Soğan Kavurması İçli Ekmek Tarifi | Sarya | Hamur İşleri | 0 | 13 Ocak 2021 13:01 |
Karışık Erik Marmeladı Tarifi | Sarya | Reçel Tarifleri | 0 | 04 Ocak 2021 17:01 |
Karışık Lahana Salatası Tarifi | Amelia | Salatalar Mezeler | 0 | 17 Mart 2014 20:24 |
Karışık Erik Marmeladı Tarifi | Estela | Reçel Tarifleri | 0 | 11 Ağustos 2013 01:06 |
Diyet Yumurtalı Enginar Kavurması Tarifi ( Enginarlı Omlet ) | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 22 Kasım 2012 23:36 |