IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

52Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Şubat 2026, 13:40   #11
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: dOubLe 'dan Veda..




sizi tanimiyorum, lakin forum genelinde sevilen sayilan birisin.
bence kararindan vazgecmelisin.
Kirginliklar olur, anlasmazliklar olur.. ama hersey konusarak bence cozulur.
Gitmene sahsen uzulurum.
Umarim kalic olursun.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver
Alt 10 Şubat 2026, 13:43   #12
Çevrimiçi
always be kind..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: dOubLe 'dan Veda..




dOubLe Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bak sırf şuna dayanamadım cevap vermek için tekrar yazıyorum. Ben bunamadım Sinan. Salak da değilim. Mesajım iftagram bölümünde paylaşılan fotoya yorum yapmaktı. Silinmesinde ki neden ise sadece resim paylaşılan yer olduğu için denildi. Bak bakalım kaç tane paylaşılan fotoğraflara kaç tane yorumlar olmuş gir bak? Yüzlerce yorum var orda halada atılmış dün bugün geçmişte. İnsanlar fotoğraf paylaşıyor, bazıları da gelip fotoğrafı alıntılayıp yorum yapıyor. Ben bunu yaptığımda siliniyor. 500 kişi bu şekilde yorum yapmış silinmemiş. Yöneticin gelecek aksi bi durum varsa silecek, özelden mesaj atacak bu nedenle silinmiştir diye. Küfür yok, hakaret yok, resimi yorumlamışız yorum silinmiştir. Tekrar yazılmış Tekrar silinmiş. Silen kim? Daha önce yazmış yazmış etiketlemiş etiketlemiş cevap vermeye tenezzül etmediğim biri. Egosunumu tatmin ediyor? Dünkü çocuk değilim. Olayın detayını asıl sen bilmiyorsun. Ya da eksik anlattılar. Her neyse. Bil yani mevzu bu.

merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..

İşlemi yapan benim.. herhangi bir egom yok tamamen forum kurallarına göre hareket ettiğimi düşünüyorum burada şahsi kesinlikle bişey yok sizin yorumunuz bir resme yorum gibi değilde tamamen paylaşımlarda alkol resmi oluyor diye yönetime eleştiri tarzında bir yorumdu ama eleştirirken o yorumunuzun 3/5 gün öncesinde sizinde o tarz bir resim paylaştığınızı unutuyorsunuz " 210. Sayfada " duruyor resminiz biz zaten şikayet ettiğiniz absürt olan resimleri kaldırıyoruz kısacası sizin yorumunuz yönetime sert tavır eder gibi algıladım sildim.

Yapılan işlem mevcut durum değerlendirilerek uygulanmıştır. Eleştirinizin farkındayım ve dikkate alıyorum; ancak bu konuda yanlış bir uygulama yaptığımı düşünmüyorum
.

__________________
dinozor olup insanlar gelmeden gidecektik, bu dünyadan..
nasıl bir belanın içine düştük..

Konu idyllic tarafından (10 Şubat 2026 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.
 

Alt 10 Şubat 2026, 14:05   #13
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: dOubLe 'dan Veda..




Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , cidden bu veda mesajına üzüldüm. Foruma nadir mesaj atsanız da iftagram paylaşımlarınızla renk katan birisiydiniz. Her zaman çok seviyeli olduğunuzu düşündüm kendi adıma. Tabii forumun kendi kuralları var ve kişi ayırt etmeksizin bunları uygulamak zorundayız. Bu çerçevede bir müdehale yapıldığını düşünüyorum. Ama uygulamada bir hatamız oldu ise kendim ve arkadaşlarım adına özür dilerim. Yılların dostluğunu ve çocukluğunuzu barındıran bu forumu kaybetmenizi ve bizim de sizi kaybetmemizi hiç istemem. Kendi adıma yapabileceğim bir şey varsa seve seve çözmeye çalışırım. Umarım her şey yoluna girer. Sizi aramızda hep görmek isteriz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

Alt 10 Şubat 2026, 14:28   #14
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: dOubLe 'dan Veda..




Merhaba, tamamen kimseyi tanımadığımı belirterek bir şeyler söylemek isterim.
Umarım fırçalanmam.

Bu yönetici muhabbeti 2006'dan beri var ki sizler benden daha eskisiniz.
Kaldı ki bu foruma 1 hafta önce geri döndüğümde izlediğim vlogların arasında siz de vardınız @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. ''Ben yönetici olamam, kurallarım keskin, beni pek sevmezler'' gibi bir şeyler söylüyordunuz.
Kendiniz bu kadar keskinliği düstur edinmişken, koyulan kuralların uygulanması sizi neden kızdırıyor?

Ama asıl öğrenmek istediğim şu;
Bu kadar emek verdiğiniz, şu anda sahibine saygı ve sevgi duyduğunuz bir forumda böyle bir konuyu bu şekilde gündeme getirmek ne derece doğru?
Yılların verdiği arkadaşlığınıza olan saygınız forumdaki bir konuya dönüşmemeliydi bence.

Kendinize iyi bakın lütfen.

__________________
If people don't match your vibe;
change the people, not the vibe.

Konu Baby tarafından (10 Şubat 2026 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.
 

Alt 10 Şubat 2026, 17:08   #15
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: dOubLe 'dan Veda..




Seninle her zaman birebir iletişimde olmasak da, seni yıllardır tanıdığım kadarıyla efendi, saygılı ve duruşu olan bir insansın. Aynı zamanda bu forumun emektarlarından birisin. Takdir edersin ki, hiçbir insan hatadan münezzeh değildir; zira kusursuzluk yalnızca Allah'a mahsustur. Bu sebeple, yaşanan ufak tefek meselelerin seni üzmesine ya da foruma küstürmesine gerek yok.

Sen bu alemde tecrübeli ve yapıcı birisin. Böylesi küçük meseleler üzerinden alınan bir karar, SameTs olarak tanıdığımız değerli bir forum üyesini bir daha aramızda göremeyeceğimiz anlamına gelmemeli. Bunlar çözülemeyecek, telafi edilemeyecek sorunlar değildir.

__________________
l'esprit contre soi.
 

Alt 10 Şubat 2026, 18:41   #16
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: dOubLe 'dan Veda..




Ben bugun bu konuyu acarken inanin ne kaos ortami, nede problem yaratmaya calisacak bir ortam olsun istemedim. Yazdim cunku 20 yilini askin bu foruma vermis olan her kademesinde gorev yapan bir adamin son vedasiydi. Bugun benim yerimde sizdr olabilirsiniz. Bu forumun sahipleri bile ne hallere dustu. Sadece insanlara saygi... hepsi bu. Bu foruma moderator olarak bile emek vermis adamin ne gibi zarari dokunabilirde mesaji silinebilir? Arkadaslar tekrarliyorum ben 38 yasindayim. Bunlarla mi ugrasacagim mantigiyla bakiyorsam demekki yolunda gitmeyen birseyler var. Admin cikip bana diyor ki o sayfada bunu dedin sonra bunu dedin. Yahu yarinda farkli birsey soyleyebilirim. Mevzu o degil. Mevzu su. Kendi agziyla ele veriyor yonetime sallagini dusundum sildim. Ben bugun herkese sallayabilirim. Hakaret kufur yoksa kimse mesajimi silemez. Siz once gorum sitelerinin yoruma acik ve yorumlarla ilerleyen platformlar oldugunu bilin. Her baslikta sacmalayabilirimde. Size ne? Burasi psikoloji uzerine kurulu birforumda benim mi haberim yok. Son olarak ozelden yazan arkadaslar demis ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin reel arkadasin onunla konus. Burasi ozgur iradeli insanlarin yorumlastigi bir platform. Ben ozel kullaniciyim. Title i silebilirsiniz kullanici olurum. Uyeligimide silebilirsiniz ki umurum da olmaz. Benim kardesimin dedigi yerde olsa o yonetmiyor, yoneticilere birakmis. Bendr buradan anlatmaya calistim. İnsanlar anlasin diye. O dogruyu yanlisi bilir diye dusunuyorum. Aslinda su konu ve altindaki yorumlar, sahip oldugu yoneticilerin yorumlarindan sonra bile benim ne kadar hakli oldugum ortada. Lakin artik hakli olmak istemiyorum artik. Heves kacti bir kere.. dilerim baska insanlarin hevesi kacirilmadan engel olursun.
Bu arada rahatsizlik verdiysem affola. Nickim ebediyen silinebilir. Nokta

__________________
14 Aralık 2025 Tarihi itibari ile forumla ilişiğimi kesmiş bulunmaktayım.
 

Alt 10 Şubat 2026, 19:08   #17
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: dOubLe 'dan Veda..




Konunun daha fazla uzayıp kimseyi üzmemesi ve yeni kırgınlıklar oluşmaması adına başlığı burada kilitliyorum.

Görüş ve eleştiriler not edilmiştir. IF’e emek vermiş herkese teşekkür ederim..

Anlayışınız için sağ olun…

__________________
Bin cihana değişmem
Şu öksüz Türk'lüğümü...
 

Konu Kapatılmıştır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Jonathan Motley’nin Bologna Karşısındaki Double-Double’lık Performansı (VİDEO) KoJiRo Basketbol 0 27 Ocak 2024 15:22
Adrien Moerman Double Double Yaptı; Monaco, Nanterre Deplasmanından Son Çeyrekte Çıktı KoJiRo Basketbol 0 25 Eylül 2022 14:26
Ersan İlyasova’dan "double double" Mehmet Basketbol 0 08 Aralık 2015 21:52