IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 06 Mayıs 2009, 11:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Benim Adım Uyuşturucu..




Öncelikle beni çok iyi tanıdığınızı söyleyebilirim çünkü gün geçmiyor ki benim adımdan söz edilmesin, bir bakıyorsunuz bir polis operasyonunda yakalanmışım, bir bakıyorsunuz bir genç kızın ölümüne neden olmuşum, bir bakıyorsunuz başka bir gencin hayatını söndürmüşüm ya da bir teröristin eylemini yapması için ona sahte ve ahmakça bir cesaret vermişim.
Ben, beni kullanan kişinin sinir sistemi üzerinde etki ederek, akli, fiziki ve psikolojik dengesini bozarım, bireysel ve toplumsal hayat içerisinde iktisadi ve sosyal çöküntü meydana getiririm, istisnasız beni kullanan herkeste alışkanlık ve bağımlılık yaparım, kanunlar benim kullanılmamı, bulundurulmamı ve satışımı yasakladığı halde, menfaat çevreleri için rant ve yüksek kar, terörizm için finans kaynağı, uluslararası ilişkilerde ideolojik ve politik bir araç olmam nedeniyle hız kesmeden üretimim yapılıyor.
Ayrıca en büyük hedefim olan gençlerdeki merak, özenti ve heyecan arama gibi unsurlar beni daha kolay ve hızlı bir yasadışı finans ve rant kaynağı haline getirdi.
Çünkü gençler beni kullandığı sürece bana olan ilgi artarak devam ediyor. Ben de doğamdan kaynaklanan etkilerim nedeniyle çok kısa süre içinde beni kullananları kendime bağımlı yaparak O’nları istediğim her türlü yasadışı eylemin içine rahatlıkla sokuyorum.
Benim bu kötülükleri yapmamı engellemenin tek bir yolu var, zaten polis son zamanlarda bu konuyu çok gündeme de tutuyor yani bana olan talebin önüne geçmek için çalışıyorlar nitekim bayağı da başarılı olduklarını söylersem yanlış bir söz olmaz.
Şimdi kim olduğumu daha iyi anladınız ama yi ne de beni çok daha iyi tanımanız için kendimden biraz daha bahsetmem gerekiyor…
Öncelikle çok az miktarda girerim damarların içine, ilk hedefim beyindir çünkü ben bir beyin zehiriyim ve beyine ulaşınca ilk işim beynin kimyasını bozarak o beyini kendime bağımlı hale getirmektir.
Sonra damarına girdiğim kişi sosyal ilişkilerini artık bana ulaşabileceği şekilde ayarlar, ilk başlarda beni keyif amacıyla alan kişi için artık giderek önemli olurum.
Bana bağımlılık oluşmaya başladığı için damarında gezdiğim kişi, gittikçe maddeyi elde etmek ve kullanmak için daha fazla zaman harcar ve tabiî ki bu kişinin çevresi ile olan ilişkisini ve iletişimini bozarım.
Ben zamanla daha fazla aranan olurum ve kişi zamanın çoğunu artık beni bulmak ve kullanmak için harcar. Bu durum öyle bir hale gelir ki artık bir günde bir kere kullanmak yetmez bana bağımlı olan zamanla günlük kullanım sayı ve miktarını artırmak zorundadır yoksa o sahte mutluluk hissini vermem.
Hele öyle bir şey yaparım ki kimse bana karşı koyamaz, beni kullanan insan beni bırakınca psikolojik ve fiziksel bazı belirtiler ortaya çıkarırım, bunlar benim gezdiğim beyin, kan ve damarlardaki yoksunluk belirtileridir bu belirtileri ortadan kaldırması için bana bağımlı olan kişinin tekrar beni kullanması gerekir yani beni kullanmaya mecbur ederim.

…Evet, benim adım uyuşturucu…
Şunu baştan belirteyim ki bana pasaport veya kimlik belgesi sormayın, benim bir vatanım yok, bu nedenle her yerde varım ve her yer benim vatanım, en çok nerelerde bulunduğumu ya da kimlerle arkadaşlık yaptığımı sorarsanız, barlarda, disco ve cafelerde ve buna benzer gece kulüplerinde daha serbest ve kolay hareket ettiğim için bu gibi yerleri tercih ederim.
Ayrıca en iyi arkadaşlarım sokak serserileridir çünkü en kolay kandırdığım ve tuzağıma çektiğim insanlar o çocuklardır zaten bir çoğu çocuk yaştadır bu yüzden benim kim olduğumu tam anlayamadan bana müptela olurlar fakat en büyük zararım da yine onlara olur, çünkü bu arkadaşlarımın bir çoğunun ölüm nedeni benim.
Ben bir trafik canavarından veya elektrik direklerindeki ölüm tehlikesinden daha tehlikeli bir ölüm aracı olmama rağmen çok değerliyim adeta pırlanta gibiyim. Öyle ki bir gramımı alabilmek için insanlar gözlerini kırpmadan çocuklarının süt parasını, evlerinin kirasını, eş veya annelerinin ilaç parasını bana yatırırlar.
Çünkü beni bir kere kullanan bir daha beni unutamaz bana ulaşmak için bırak bütün parasını harcamayı kendisini bile satılığa çıkaranlar vardır.
Uzun zamandır yeni hedefim 15-25 yaş arasındaki öğrenciler ve gençlerdir bu genç insanları öyle kolay kandırırım ki onlara sahte mutluluk ve sahte hayallerle süslü bir dünya vaat ederim. Bu vaatlerime kananlar artık benim esirim olmuşlardır bir daha kolay kolay onları bırakmam.
Ben öyle güçlüyüm ki kimse benim karşımda iradesinin gücünden söz edemez. Çünkü artık emir veren yönlendiren benim.
O’nlara beni bir kere kullanmaları halinde tüm dertlerini unutacaklarını, daha güçlü zeki olacaklarını söylerim çünkü benim gerçek yüzüm budur insanları ancak böyle yalan ve sahte sözlerle kandırırım hiç kimseye gerçeği yani beni kullanınca hayatının mahvolacağını ve hatta ölebileceğini söylemem zaten söylersem kimse bana ilişmez.
Özellikle öğrencilere hemen kitaplarını ve okullarını unuttururum çünkü artık iradelerinin yerine ben geçerim, beni kullanan ve bağımlı olan herkes her an beni düşünür, güzel bir kıza güzelliğini unuttururum, artık aynanın karşısına bile geçemez olur çünkü zamanla güzelliğini elinden alır O’nu öylesine çirkinleştiririm ki kimse yüzüne bakmak istemez.
Mesela bir öğretmene öğretmeyi ve ya bir din adamına ibadethaneyi bile unuttururum çünkü ben öyle sinsi ve tehlikeliyim ki kimse bana nasıl bağımlı olduğunu anlayamaz., bu yüzden ben hep bana bir kere ilişmelerini ve beni kullanmalarını isterim ve bir kere kullanan artık benden vazgeçemez.
Beni kullanan bir hamile bayan ise, karnındaki bebeğe zarar verdiğini bile bile beni kullanmaya devam eder, bende o bebeği hiç acımadan kendime bağımlı yaparım çünkü ben de vicdan diye bir şey yoktur, ben kimseye acımam.
Beni kullananlar gasp, hırsızlık, cinayet her türlü suçu hiç gözlerin kırpmadan işlerler çünkü amaçları bana ulaşmaktır, bana ulaşmak için gidilen her yol O’nlar için mubahtır. Ama unutmayın bu emirleri de O’nlara ben veririm çünkü iradeleri benim elimdedir. Beni kullanan hiç kimse özgürlükten bahsedemez.
Beni sürekli arayan ve bulduğunda da hemen köküme kibrit suyu döken (imha eden) polisten kaçmak ve saklanmak için tespit ettiğim en emniyetli yer insanların beyinleridir çünkü insanların beyinlerinde hem saklanırım hem de istediğim her şeyi O’nlara yaptırırım.
Beni satarak para kazananlar ise yakın zamana kadar beni genellikle araçlardaki özel bölmelerde sakla***** taşıyorlardı fakat teknolojinin gelişmesi ve Türkiye’ deki polisin benimle mücadele alanında dünyanın en iyi polisinden biri olması artık işimi çok zorlaştırdı yani araçlardaki özel bölmelerle birlikte saklanmak için yeni yerler keşfettim, bazen bir koyunun kuyruğunda, bazen bir ekmeğin arasında, hatta kuşların kanatlarında bile saklanarak yer değiştiririm. .
Kargo şirketlerine verilirken isim değiştiririm, adım peynir olur mesela.
Beni satanlar benim iyi reklâmımı yapmak zorundadır, damarlarına aşırı doz olarak girip öldürdüğüm insanlar için altın vuruş yaptı demeleri çok hoşuma gider.
Gençlerin başta olmak üzere beni kullanan herkesin işini, mesleğini, kariyerini, şahsiyetini, gençliğini ve güzelliğini elinden alırım ama bunu sinsice ve yavaş yavaş yaparım ki kendine yaptığım kötülüğün farkına varmasın zaten fark ettiğinde de iş işten geçmiş olur çünkü artık yapacak bir şeyi yoktur ,
O’ da diğerleri gibi benim esaretim altına girmiştir.
Şeytan nasıl ki insanların günah işlemesine seviniyorsa ben de bana bağımlı olanların intihar etmesine çok sevinirim bundan öyle bir haz duyarım ki hemen yeni kurbanımın peşine düşerim. Benden kurtulmak öyle sanıldığı gibi kolay değildir çünkü tuttuğum yakayı bir daha kolay kolay bırakmam bu yüzden bana müptela olanlar genellikle benden kurtuluşu intihar etmekte görürler.
Söylediğim gibi, benim adım uyuşturucu, aslında herkes beni çok iyi tanıyor ama yinede gerçek yüzümü birde benden dinlemenizi istedim, amacım kimseyi korkutmak ve ürkütmek değil, kimin ya da neyin ne olduğunu en iyi kendisi anlatır.
Ben de İlk ve son defa dürüst davranarak kendimi takdim ettim. Dediğim gibi benim adım uyuşturucu…

Emsal TOPRAK

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
adim, adım, benim, uyusturucu, uyuşturucu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Benim Adım ATA Değil Kalemzede Atatürk Köşesi 0 15 Eylül 2011 18:42
benim adım... Ocean Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 01 Eylül 2010 14:11
Benim Adım Aşk'tı, Soyadım Sen Ay Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 18 Mart 2010 22:43