IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 28 Eylül 2009, 15:58   #31
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sedat PEKER " ReiS "




küçük bir araştırma yapınca ilginç şeylerle karşılaşıyor insan. Ki böyle olmak zorunda. Örneğin:

Alıntı:
Sedat Peker, (d. 26 Haziran 1971, Sakarya), organize suç örgütü lideri.

Rizeli bir aileden gelen Sakarya doğumlu olup uzun süre Almanyada yaşayan Peker, Turancı olduğunu dile getirmektedir.

Peker Turancı bir site de kurmuş ve bu site ile Turan dünyasına ulaşılarak Türk Birliğine katkı sağlanılacağını dile getirmiştir. 1990 yılında T. Bülent Kılıç ile kurduğu bir oto firmasının servisinin dolandırılmasından ve ortağından ayrıldıktan sonra yasadışı örgüt kurarak bir çok suça karışmıştır.

1997de Rizede kaçakçı Abdullah Topçuyu öldürmek suçundan savcı karşısına çıkan ve serbest bırakılan Pekerin iki adamı, aynı davadan müebbet hapse mahkum olmuştur.

Tehditle tahsilat yapmak, zorla alıkoymak, adam öldürmeye azmettirmek ve benzeri suçlardan yedi ay boyunca aranan Peker, teslim olacağını bildirerek 19 Ağustos 1998de Romanyadan Türkiyeye getirildi.

Ekim 1998de Peker ve adamları hakkında 7, 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açildı. Bu davadan yargılandığı sırada duruşmada "Eski bir milletvekili bana mesaj göndererek, "Mahkemede fazla artistlik yapmasın. ", "Her şeyi size anlatmak istiyorum çünkü ben bunları anlatmazsam şüpheli bir şekilde intihar edebilirim" dedi. 12 sanıkla birlikte çete oluşturmak suçundan yargılandığı davada, 24 Mayıs 1999da tahliye edildi. Sekiz ay 29 gün cezaevinde bulundu.

17 Haziran 2001de İstanbul Organize Suçlar ve Silah Kaçakçılığı Şubesi tarafından Fikirtepe Ülkü Ocakları eski Başkanı Atilla Kayanın 26 Eylül 2000 saat 22. 30da Hızırbey Caddesindeki Ülkü Ocakları binasında göğsünden vurulması olayının azmettiricisi olarak gözaltına alındıysa sanığın savcılıkta ifadesini değiştirmesi ile salıverilmiştir.

12 Mart 2005 tarihinde İstanbul Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Kelebek Operasyonu ile tutuklanmış ve İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava 31 Ocak 2007 tarihinde karara bağlanarak 14 yıl 5 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılmıştır.

Peker ayrıca örgüt kurmak, tehdit, iş yeri kurşunlama, yaralama, hürriyeti tehdit, yağma ve sahte kimlik kullanma iddiasıyla İzmir 10. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmaktadır.

Ergenekon davasında silahlı terör örgütüne üye olma suçuyla yargılanmaktadır.

görüldüğü gibi. konuyu açan Yöneticinin bilgileri ile örtüşen yerleri var tabikide ama nedense suç unsuru içerikli kısımlarına yer vermemiş.Bahsi geçen kişiyi sevende var sevmeyende var.ama yaptıkları ortadayken böyle bir yüceltme yapılarak bu bahsi geçen kişinin bizlere aktarılması bana çok ilginç geldi. Ayrıca asıl dikkatimi çeken nokta ise şu oldu: "Turancilik akiminin en buyuk savunucularindandir." cümlesi. Belirtildiği gibi Turancılık savunucusu olarak gösteriliyor ve kendiside öyle diyor ama üzerindeki kılık kıyafetlere bakınca Kapitalist düzenin ürettiği ve dünyada birçok ülkeyi sömüren (Ülkemizi de) elbiseleri görmekteyiz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
peker, reis, sedat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
G.Kurmay'dan "Piri Reis" Açıklaması Melodram Haber Arşivi 0 30 Eylül 2011 14:42