IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 17 Ocak 2010, 19:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vatan Hainlerine inat.




BATMAN'ın Sason İlçesi ile Diyarbakır'ın Kulp İlçesi arasındaki dağlık kesimde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, 24 yaşındaki Uzman Jandarma Çavuş Serkan İpek şehit oldu, 1 Uzman Jandarma Çavuş da yaralandı.


Serkan İpek'in Konya'nın Ereğli İlçesi'ndeki evine de yas düştü. Acı haberi vermek üzere doktorlar işliğinde eve gelen askerleri karşısında gören anne 60 yaşındaki Sevdiye İpek, “Ne oldu yavruma söyleyin” dedi, ardından sinri krizi geçirdi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Batman'ın Sason İlçesi kırsal kesiminde operasyona çıkan güvenlik güçleri bu sabah bir grup PKK'lı teröristler karşılaştı. Çıkan çatışmada teröristlerin açtığı ilk ateşte, Uzman Jandarma Çavuş Serkan İpek şehit oldu, henüz kimliği açıklanmayan 1 Uzman Jandarma Çavuş da yaralandı. Yaralı Uzman Jandarma Çavuş, Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

EREĞLİ'YE ATEŞ DÜŞTÜ

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Batman'ın Sason İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 4 yıllık Uzman Jandarma Çavuş Serkan İpek'in acı haberini vermek için öğlen saatlerinde Orhan Gazi Mahallesi Mezbaha Ardı Sokak’taki evine gitti. O sırada akrabaları ile evin bahçesinde olan ve yalnız yaşayan şehit Uzman Jandarma Çavuş İpek'in annesi Sevdiye İpek, karşısında askerleri görünce “Ne oldu yavruma, söyleyin” dedi, ardından sinir krizi geçirdi. Anne Sevdiye İpek, hazırda bulunan 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık görevlileri tarafından sakinleştirildi.

Bekar olan Serkan İpek'in en son yılbaşı akşamı annesi ile görüştüğünü belirten Orhan Gazi Mahallesi Muhtarı Ercan Maviş, “Saat 11.00 sıralarında Jandarma Komutanlığı'ndaki görevlilerle birlikte Sevdiye İpek’in evine gittik. Askeri karşısında gören Sevdiye İpek, oğlunun şehit olduğunu anladı. Bize ‘Ne oldu yavruma söyleyin’ dedi. Ardından sinir krizi geçirdi. Sevdiye İpek, en son yılbaşında oğlu ile telefonla görüşmüş. Uzun süredir oğlu ile görüşemediği için sürekli merak içinde oğlundan telefon beklediğini söylerdi bizlere” dedi.

4'ü üvey 7 kardeş olan şehit Serkan İpek'in babası Halil İpek'in geçirdiği rahatsızlık sonucu 2001 yılında hayatını kaybetti öğrenildi. Şehit İpek'in cenazesinin yarın toprağa verilmek üzere memleketine getirilmesi bekleniyor.
GERİDE FOTOĞRAFLARI KALDI

Batman'ın Sason İlçesi ile Diyarbakır'ın Kulp İlçesi arasındaki dağlık kesimde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Serkan İpek'ten geriye, mezuniyet yıllığındaki fotoğraf kaldı. 4 yıl önce [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Jandarma Okullar Komutanlığı'ndan mezun olan İpek'a ait mezuniyet yıllığında, İpek'in üniformalı fotoğrafı ve fotoğrafın yanında arkadaşları tarafından kaleme alındığı belirtilen anı yazısı bulunuyor. Şehit İpek'in ‘Akıncı’ olduğunu belirten yazı şöyle:
‘Konya'nın Ereğli İlçesi'nden gelen arkadaşımız, ‘Akıncı’ olarak tanınır. Masum ve durgun görünüşünün altında muhteşem bir hareketlilik yatar. Sempatik arkadaşımıza meslek hayatında başarılar dileriz.’



Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez Toprağımızın Üstünde Şerefsizce Yaşamaktansa Toprağımızın Altında Yatmayı Şeref Sayarız

__________________
Keşke dedim, ateşten, yazıdan önce insanlığı bulsaydılar
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 18 Ocak 2010, 08:43   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Vatan Hainlerine inat.




Arkadaşlar yasaklanan Kan Uykusu belgeselini izlemenizi tavsiye ederim bakın orda SAyın Osman PAMUKOĞLU ve Erdal ZEYBEK neler neler anlatıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
hainlerine, inat, vatan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu inat niye? Seth Spor Haberleri 0 09 Kasım 2014 12:58
herşeye inat.. BuYuCu Resimli Şiirler 0 16 Haziran 2012 16:37
Acılara inat Run Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 2 04 Kasım 2007 03:27
İnadım inat... Hasan Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 25 Haziran 2006 14:04