IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 16 Mart 2010, 20:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye Futbol Federasyonuna




Öncelikle az önce öğrendiğimiz, hakem tarafından tatil edilen Bursaspor-Diyarbakırspor maçının kararından dolayı sizleri tebrik ederiz.(!)

Bu tebriğimiz açıkladığınız sonuçtan değil aksine Türkiye Futbol Federasyonunun adalet dağıtımında ne kadara yanlı ve ne kadar yanlış hareket ettiğini bir kez daha başta biz Galatasaray'lılar olmak üzere tüm Türkiye'deki spor severlere bir kez daha gösterdiğiniz içindir.

Çok fazla derinlere inmeden, daha geçen sene Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-GALATASARAY maçını hatırlayalım. Maç başlamadan önce Fenerbahçeli birkaç futbolccunun çirkefliğinden ötürü oluşan gerginlikten dolayı maçın orta hakemi Bünyamin Gezer'in yardımcısının kafasına bir taş gelmiş ve bu taşın gelmesi sonucu yan hakemin kafası yarılmıştı. Sahadan anında çekilip soyunma odasına inen hakem kafilesini görünce bizim gibi bir çok futbol sever bu maçın iptal olacağını düşünmüştü. O arada da televizyondan yan hakemin kafasının yarıldığı, kanı durdurmakta zorluk çekildiği ve dikiş atılacağı haberlerinin geldiğini söyleniyordu. Fakat hiç kimsenin beklemediği birşey oldu ve hakemler Bünyamin Gezer yönetiminde tekrardan sahaya çıktı. Sahaya çıktığında ise yan hakemin kafasının bir bölümünün saçı kesilerek dikiş atıldığı, etrafındaki kan izlerinden de açıkça belliydi. Buna rağmen Kadıköy'deki bu maça çıkılıp maç devam ettirildi. Büyük birkural hatası işlendiği herkesçe duyruldu. Nitekimde kafası yarılan hakem yüzünden bir çok pozisyonumuz ofsayt nedeniyle kesildi ve Fenerbahçe'nin atmış olduğu birinci gol ofsayt , ikinci golde ise penaltı olmadığı halde penaltı düdüğü çalındı.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




Ayrıca bu maçtan sonra Fenerbahçe takımına 2 maç seyircisiz oynama cezası verilerek olay geçiştirildi...

Şimdi dönelim az önce Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Bursaspor'un hükmen galip sayıldığı açıklanan, iki hafta önce yarıda kalan Diyarbakırspor - Bursaspor maçına..

Bilindiği gibi ilk maçı zaten olaylı olan bu karşılaşmanın rövanş maçında da olayların olması bekleniyordu. Nitekimde olaylar olup Diyarbakırspor tribünlerinden "Bursasporlu bir futbolcuya atılmak istenen" cisim hakemin ensesinin altına isabet etti. Hakem, bir anda isabet eden bi cisimden dolayı normal olarak yere düştü ve hakemler bu talihsiz olaydan sonra hep birlikte soyunma odasının yolunu tuttular. Daha sonrası ise malum; karar daha açıklanmadan Bursaspor kafilesi 5 dakika içerisinde üstünü giyip hakemin sahaya çıkabileceği ihtimalini bile düşünmeyerek büyük bir rahatlıkla otobüse binip staddan ayrıldılar. 2010 Türkiyesinin Süper Liginde yaşanan bu olayları bizlerde hep beraber televizyon başından hayretler içerisinde izledik. Ortada ne kan, ne dikiş, ne dayak, ne kavga... Hiçbirşey yokken sadece hakemin ensesine gelen bir cisimden dolayı maç tatil edildi. Sonrasında ise Bursaspor sizin almış olduğunuz kararla hükmen galip sayılarak 3 tane de cepten averaj verilerek lider duruma getirildi.

Şimdi biz burda ne anlatmak istiyoruz? Aslında biz birşeyler anlatmak istemiyoruz.. Çünkü o kadar çok anlatıyor, o kadar çok çiziliyor, söyleniyor ki... bizde bıktık !... Biz artık sorumuzun cevabını almak istiyoruz... Biz birşeyler anlatma peşinde değiliz, biz sadece sorularımıza cevap bekliyoruz.

BU ÇİFTE STANDARTIN ADI NEDİR ? bunu öğrenmek istiyoruz.

GALATASARAY ÜZERİNDE OYNANAN BU OYUNLARIN SONU HİÇ BİTMEYECEK Mİ ? bunu bilmek istiyoruz...

DİYARBAKIR'DA YAN HAKEMİN ENSESİNE CİSİM GELDİĞİ İÇİN MAÇ TATİL EDEN HAKEM İLE KADIKÖY'DE YAN HAKEMİN KAFASI YARILAN, KANLAR İÇİNDE KALAN VE DİŞİK ATILARAK SAHAYA ÇIKMASINI ALDIRMAYIP, KORKUSUNDAN MAÇI İPTAL ETMEYEN HAKEM AYNI FEDERASYONUN, AYNI HAKEM KOMİTESİNİN HAKEMİ Mİ DEĞİL Mİ ? bunun cevabını istiyoruz...

NEDEN TARAFSIZ BİR SAHADA , SEYİRCİSİZ OLARAK MAÇ TEKRAR OYNATILMADI ? BU ÜLKEDE 3 PUAN ALMAK BU KADAR UCUZMU ? bunu öğrenmek istiyoruz..

ve sizlere diyoruz ki;

Siz farkında olsanız da olmasanız da, biz artık UYUMUYORUZ.. ve uyutmamak içinde SAVAŞIYORUZ !...

Türkiye'nin ve Türk insanının gerek yurtta gerek avrupada TEK GURURU olan bir takımla bu kadar uğraşmak, sürekli aleyhine işler yapmak büyük bir yanlıştır!.. Bu yanlıştan artık vazgeçin !.. Emeğe saygı duyun, gerçeklerden ve SARI-KIRMIZI renklerden artık bu kadar korkmayın !

Galatasaray Fan Page

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
federasyonuna, futbol, türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Popüler futbol oyununda Türkiye şoku yaSmin Bilgisayar Oyunları 0 28 Kasım 2013 20:08
Türkiye'de futbol ;o Lucifer Fotoğraf Kulübü 0 22 Eylül 2013 21:19
Hugo Sanchez: Türkiye Önemli Bir Futbol Ülkesi YaRGuCi Haber Arşivi 0 01 Ocak 2012 21:40